בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

כרגע ברוכיאן מראה בכל משחק שמגיע לו הקרדיט בהרכב ועידן טל על אף הלחימה מראה שמגיע לו לראות ספסל, עם זאת אני לא הייתי ממהר להספיד את עידן טל כמו שכמה מפה ובעיקר בתקשורת מספידים אותו, הרי אתם צריכים לזכור שמדובר בשחקן שכבר הוכיח את יכולתו והוכיח שהוא יכול לתרום לכל קבוצה המון ולקטול אותו ולומר שהוא אל שווה כלום זה פשוט עלוב, עידן טל עוד ייתן את שלו לבית"ר אני בטוח וכשזה יקרה אני אהיה מאוד שמח לראות את אותם מלעיזים מדוכאים ומבואסים ואת אותם אונהדים ששרקו לו בוז מוחאים לו כפיים.

2. beitar4ever Member

אני לא יודע אם שמעתם על כך, אבל קראתי בעיתון על כך שאולי בית"ר יעשו טרייד עם חיפה , שעידן טל יעבור לחיפה וקטן יבוא לבית"ר, אם מהלך כזה יצא מה אתם אומרים על זה?

3. Football God Member

מהלך לא נחוץ.בתפקיד של קטן יש כבר הרבה שחקנים כישרוניים,רק חסר שהוא גם יבוא.צריך להמשיך לתת לטל צ'אנס להוכיח שהוא יכול להיות בכושר הטוב שלו מלפני שנתיים.

4. אלי אוחנה ג'וניור Member

שטוית. לא אמין.

5. Don Joan Roman Member

שזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים.
    אנחנו לא זקוקים לחיזוק בהתקפה, בטח לא חיזוק בדמותו של יניב קטן שכיום לא טוב יותר אפילו מחן עזריאל ובטח ובטח שלא במקום עידן טל, אם כבר רפאלוב+ סכום כסף תמורת טל היה יותר רלוונטי אבל אנחנו יודעים שגם זה לא יקרה.

6. Number 8 Member

נתחיל בכך שהפרסומים האלה לא יותר משמועות. דבר שני, לקבוצה של שומי יש את ההגנה הכי טובה בליגה, שחקני הקישור הטובים בליגה והתקפה קטלנית. בית"ר לא צריכה אף חיזוק להתקפה, במיוחד לא יניב קטן שלא פוגע כבר שנתיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/9/07
  7. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בדרך כלל שחקנים זרים מחפשים ביום כיפור פתרונות לרעב ולשיעמום, אבל טברטקו קאלה הקרואטי בעל הורשים היהודיים, מתכנן להקפיד על צום כשר, כמו שעשה גם בשנה שעברה.

טברטקו קאלה אמר: "יש לי שורשים יהודיים, יש לי גם חברה יהודיה, ככה שלצום אולי יהיה קצת מוזר, אבל הגיוני. בשנה שעברה זה עבר בסדר גמור עבורי, זה יום מיוחד מאוד, יום שאתה יכול לנקות את הגוף והנפש. אקרא ספרים ואעביר את הזמן, כמו שכולם עושים".

הפועל ת"א תארח מחר את אי"ק סולנה השבדית, למשחק הראשון של הסיבוב הראשון בגביע אופ"א. דרק בואטנג, שבא לבית"ר מסולנה, אמר כי יחזיק אצבעות לאקסית, ויהיה כמובן בבלומפילד. בואטנג שוחח עם מספר שחקנים בקבוצה איתם הוא שיחק, איחל להם בהצלחה, ואמר להם שהוא יפגוש אותם במשחק.

מחר נבחרת הדיוויס של ישראל בטניס תפגוש את זאת של צי'לה, למשחק על העליה לבית העליון. שני שחקניה הצ'יליאנים של בית"ר - מילובאן מירוסביץ' וכריסטיאן אלבארז, יבואו למגרש ברמה"ש, ויעודדו את הנבחרת אל ארצם. מירוסביץ' הוא חבר אישי של פרננדו גונסאלס וניקולאס מאסו. אלבארז סיפר כי הוא לא מבין בטניס (לעומת מירוסביץ'), וכי הוא בא למשחק בגלל שמילו הזמין אותו, ובגלל שזאת צ'ילה.

אלבארז ומירוסביץ' חגגו אתמול את יום העצמאות של צ'ילה, וזכו היום לברכות לרגל החג משחקני בית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/07
  8. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

ג'רום לרואה אקס בית"ר וכיום משחק בראן הצרפתית. כבש אתמול (חמישי) צמד בניצחון 1:3 של קבוצתו על לוקומוטיב סופיה הבולגרית, במסגרת המשחק הראשון של הסיבוב הראשון בגביע אופ"א.

גם כריסטיאן פביאני הארגנטינאי כבש צמד ביום שבת, בניצחון של קבוצתו הרומנית - קלוז', 0:2 על פארול קונסטנטה. פביאני כבש בדקות 34' ו-55'. בעקבות הצמד העלה החלוץ הארגנטינאי את מאזנו ל-3 שערים במדי קבוצתו. קבוצתו של פביאני מדורגת במקום הראשון בליגה הרומנית עם 17 נק', אחרי 7 מחזורים.

אוסי ארדילס שאימן את בית"ר בתחילת העונה שעברה, חזר לאמן כדורגל, וכיום הוא מאמן את הוראקן הארגנטינאית שעלתה ליגה. ארדילס והוראקן ניצחו את סן מרטין במחזור האחרון בתוצאה 1:2. הוראקן מדורגת במקום ה-11 בליגה עם 12 נק', אחרי 9 משחקים.

http://media.staderennais.com/3/9672.Xxx
    ג'רום לרואה במשחק אתמול נגד לוקומוטיב סופיה.

בית"ר החליטה לא לשחרר את מגנה השמאלי - אלירן דנין, בו מעוניינות הפועל כפ"ס, הפועל ק"ש, ומכבי ת"א. בית"ר העבירה מסר לנציגיו של דנין לפיו בקבוצה מעוניינים שהוא ימשיך לשחק בקבוצה עד סוף העונה. הסיבה לכך היא שהעונה עדיין ארוכה ובמועדון מצפים לראות את דנין נאבק על מקום בהרכב ומשחק. אחרי יום כיפור אמורים סוכניו של דנין, האחים רונן וגלעד קצב, לשוחח עם הנהלת בית"ר בנוגע לעתידו של השחקן. בבית"ר לא מעוניינים לשלם את שכרו של דנין אם יעבור קבוצה.

9. Don Joan Roman Member

אחח, ג'רום ג'רום, החיים (והכדורגל) היו נראים לגמריי אחרת איתך.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה לאוהדי בית"ר:

יש לכם מושג כמה כרטיסי נוער ההנהלה שלכם קבלה מסכנין?

11. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לפי ONE היה כתוב שאוהדי בית"ר קיבלו 40 כרטיסי נוער, ובסה"כ אוהדי בית"ר קיבלו 750 כרטיסים.

היו"ר מאזן גנאים, אמר ל-ONE: "נכון לעכשיו' המשטרה אישרה לי להעביר רק 750 כרטיסים לבית"ר. הלוואי ויוכלתי למלא אצטדיון של 10,000 מקומות. מנכ"ל בית"ר, איציק קורנפיין, שוחח איתי וביקש ממני כמות גדולה יותר של כרטיסים, אבל הדברים אינם תלויים בי".

12. אלי אוחנה ג'וניור Member

כל אחד זורק על השני את האשמה.
    המשטרה על מאזן, מאזן על המשטרה, בדיחה עצובה.

מה שבטוח, משחק חם מאוד הולך להיות, לדעתי אפילו אחד המשחקים הכי קשים שיהיו לבית"ר ירושלים העונה. בני סכנין היא קבוצה מצויינת, עם לא מעט פוטנציאל והמון יכולת. יהיה מעניין לראות את המקום ה-2 נגד המקום ה-1 בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/07
  13. Don Joan Roman Member

750 כרטיסים זה בסדר, לא מאמין שיותר יותר מ750 איש שבאמת יסעו למשחק החוץ הזה בדוחא כי תרצו או לא אי אפשר להתנתק ממה שקרה לפניי כשנתיים באותו איצטדיון והרבה הורים לא יסכימו לשלוח את ילדיהם למשחק החוץ הזה, אני ב"ה אהיה שם אם יפשירו את 100 הכרטיסיםש אמורים להפשיר לנו, הבעיה היא שנשלחו רק כ40 כרטיסי נוער במקום לפחות 200.

14. beitar4ever Member

זה משחק אמנם צמרת, אבל יותר מכל המשחק הזה הוא עם כל הכבוד ,סליחה לכל הערבים בפורום(אם נפגעתם.) , הערבים נגד היהודים, וכך אני חושב אוהדי בית"ר מגדירים את המפגש הזה, ויהיה חם שמה אין ספק.

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

לא הבנתי, אתה חושב כמוני או נוגד את דעותיי?