בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. Don Joan Roman Member

סאדאת' בכלל לא שיחק במדי בית"ר במשחק רשמי וגם לא בנוער, הוא שיחק איתנו בשלושה משחקי ידידות ובכולם הוא הרשים והיה רגע שבו שקלו לתת לו להיות החלוץ הזר שלנו.

בסופו של דבר התברר שאין לו אםפוטרופוס פה בארץ והיה צריך לשלוח אותו בחזרה לגאנה עד שימלאו לו 18, שלחו אותו אבל הוא לא הסכים לחזור, יש שמועות בגלל שכמה אוהדיים איימו עליו (ולבחור בן 17 וחצי שלא מכיר אף אחד זה מאוד מפחיד), הוא נמכר תמורת מליון דולר לקבוצה מערב הסעודית.

2. Patrice_Evra Member

אני זוכר שאמרו עליו שהוא ממש מרשים את כולם ושהוא משחק ממש טוב.
    ואז הוא נעלם ,לא יודע מה קרה איתו ואם זה כמו שאתה אומר אז חבל.

3. beitar4ever Member

אכן כן, האוהדים של בית"ר לא רצו לראות שחקן ערבי בבית"ר, ובשושו כמו שאומרים בית"ר מכרה את השחקן והעלימה אותו מהקבוצה.

4. Amit Ben Shushan Member

אם מישהו זוכר בעונת 99/00 ואסים עבאס הובא לקבוצה אבל בגלל לחץ האוהדים

עזב אחרי שבוע

אני מעדיף שלא יהיה ערבי בבית"ר

כי זה מה שבית"ר מייצגת

את הימין הקיצוני

5. Don Joan Roman Member

בית"ר לא מכרה אותו, הוא נטש את בית"ר.

6. אלי מתחן Member

הוא בא למבחנים, לא חתם או משהו כזה.

7. Dimitar Berbatov Member

אחרי שאני מחכה כבר 3 חודשים שיראו את סיפורו על אלוף על אורי מלמיליאן ב-5+גולד, היום מצאתי את זה ב-VOD.
    פשוט בנאדם דגול, צנוע, כדורגלן משכמו ומעלה ופשוט תופעה. כמה נחמד להזכר בימים ההם.

8. beitar4ever Member

הוא היה אחד הקשרים הגדולים שגדלו בכדורגל הישראלי, ואם ראית את כל התוכנית אז בטח ראית את הרגעים הגדולים שלו ושל אוחנה הם היו צמד ענק .

9. Patrice_Evra Member

שידרו את זה בשבוע שהיה ספיישל סוף שבוע של ביתר,שידרו את זה מספר פעמים.

10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

בית"ר ירושלים ערכה אתמול בבוקר (שלישי) בבית וגן, טקס הרמת כוסית צנוע לקראת ראש השנה. כמו בשנה שעברה גם הפעם העדיפו מנהלי הקבוצה להשקיע את מרבית הכסף בתרומה לעזרה לנזקקים, ולקיים טקס קצר ולא מפואר. בהרמת הכוסית השתתפו שחקני הקבוצה, הנהלת המועדון וכל סגל מחלקת הנוער.

נשיא המועדון, ארקדי גאידמק ויו"ר המועדון, אלי ארזי, נעדרו מהאירוע בשל שהייתם בחו"ל, ואת דבריהם העביר לשחקנים המנכ"ל איציק קורנפיין: "אלי ארזי וארקדי גאידמק דיברו איתי בטלפון. שניהם בחו"ל ומתנצלים שהם לא פה אבל הם מוסרים לכולכם שנה טובה שנה של אליפות והצלחה, התפתחות והישגים".

http://i5.tinypic.com/61p3ndi.Xxx
    איציק קורנפיין מוסר את דבריהם של גאידמק וארזי.

רומולו שחוגג ראש השנה ראשון אמר: "הסבירו לי מה זה ראש השנה והבנתי שעבור היהודים החג הזה מסמן את פתיחת השנה. היה נחמד מאוד לשנות מעט את האווירה למרות שאני עדיין לא יודע מה זה חגים בישראל ואני מחכה כבר לראש השנה ולראות את מנהגי החג. אני רוצה לאחל לכל האוהדים של בית"ר והאנשים בישראל חג שמח, אני מקווה שהשנה החדשה תהיה מוצלחת ואני מאוד מקווה שבסוף העונה יצא לי לחגוג אליפות".

חברת השכרת הרכב 'אלדן' (אחת מהספונסרים של בית"ר) החליטה לשדרג את כלי הרכב של שחקני הקבוצה לרגל השנה החדשה. כל אחד משחקני בית"ר יזכה למתנה ייחודית ויקבל לשורותיו מכונית מסוג "מאזדה 3" מודל 2008. שדרוג כלי הרכב של שחקני בית"ר, נעשה במסגרת חידוש ההסכם העסקי ושיתוף הפעולה בין המועדון לבין חברת 'אלדן' גם לעונה הקרובה.

http://i9.tinypic.com/6gtskrq.Xxx
    טברטקו קאלה מקבל את המכונית החדשה מנציגי 'אלדן'.

הנבחרת הצעירה קיימה אמש (שלישי), את משחקה השני במוקדמות אליפות אירופה, כאשר התארחה אצל מולדובה, והפסידה לה 1:0. המגן הימני שי חדד, שיחק פעם שנייה ברציפות 90 דקות, לעומת חן עזריאל שהוחלף בסיום המחצית הראשונה ע"י דובב גבאי.

אחרי שנבחרת צ'ילה הפסידה ביום שישי 2:1 לאחת ממארחות יורו 2008 - שוויץ, היא הצליחה לנצח אתמול (שלישי) את המארחת השנייה - אוסטריה, בתוצאה 0:2, משערים של הוגו דרוגה (66'), ואדוארדו רוביו (84'). כריסטיאן אלבארז ששיחק 87 דקות בהפסד לשוויץ, ישב הפעם על הספסל ולא שיחק.

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

כמה שאני מתגעגע לאיציק בשער...

אולי איתו היינו עוברים את פ.צ קופנהאגן.

12. Sergio Ramos Member

אולי אולי הכל בתאוריה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/9/07
  13. Patrice_Evra Member

ומי אמר לך שאיציק לא היה מקבל את הגול איפה שקאלה הציל בדנמרק מהנגיחה?
    אתה לא יכול לדעת ,ביציאות מהשער איציק יותר טוב מקאלה אבל קאלה יותר זריז ויש לו רפלקסים טובים יותר.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שוב הדיון הזה, אני פונה אל הלב שלכם..

15. Don Joan Roman Member

וגם אני, זה כבר ויכוח מאוד עתיק, עברו כמעט חודשיים מאז אותו משחק וקאלה גם החזיר לנו בענק על תצוגת הנפל כך שאין ממש טעם לדון בזה שוב.

עדיף שתגידו מה דעתכם על ההחלטה של שום להוריד את אלברמן ותמוז לספסל ולהעלות במקום את מירוסביץ' ורומלו.