בית"ר י-ם 07/08: דאבל הסטורי למועדון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

1. אלי אוחנה ג'וניור Member

למה לא להשפיל? למה לא לתת הצגה בפגרה הזו?
    אני לא מרוצה מבית"ר ירושלים של הליגה, אני רוצה לראות את בית"ר ירושלים של ליגת האלופות, אותה קבוצה שלחמה, ששיחקה עם הרבה מוטיבציה ורצון, עם כדורגל, עם פס-פס-פס-בעיטה, עם מהירות וטכנקיה. לא את בית"ר ירושלים המשעממת, החלשה, הירודה, המזלזלת, האפורה...

נ.ב-היום יום הולדת לאחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה, דוד אמסלם, הילד חוגג 36, מזל טוב!

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/07
  2. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

זה אומר הכל ?

עכשיו יבואו האנשים שיגידו 'גם בהרכב חמישי בית"ר צריכה לקרוע קבוצה כמו הפועל 15-0.
    יודעים מה ? אולי, אך בכל זאת זה סגל חסר, שלא רגיל לשחק ביחד, וגם כולה משחק אימון. אני מאמין שאם זה היה משחק ליגה, התוצאה הייתה שונה, גם עם הסגל הזה.

3. Melixon 15 Member

מהלך נכון מאוד, מויאל שחקן מוכשר מאוד ולצערי אני לא רואה אותו רואה הרבה דקות העונה עם כל כך הרבה שחקני קישור בבית"ר..
    ובעיקר עם בואטנג שאי אפשר להזיז אותו מההרכב בחיים
    הילד צריך להתקדם, ראינו בכמה הופעות שהוא מאוד אגרסיבי וחדור מוטיבציה, מתאים מאוד לכפ"ס ואוחנה..

לגבי דנין הוא בעיה גדולה, כל עוד אמסלם עדיין בקבוצה אני לא יודע אם יש בו צורך
    ראינו בשבת שהוא מלא במוטיבציה לשחק והיה לא רע בכלל.. אבל שוב, יואב ואמסלם לפניו..
    אולי בעונה הבאה, אם אמסלם יפרוש יהיה לו מקום טוב בסגל - כרגע להשאיל אותו למקום בו יוכל לשחק..

4. Patrice_Evra Member

אבל מה עושים במצב כמו שקרה מול בני יהודה?
    שבלם ומגן פצועים אז אמסלם משחק כבלם יואב זיו הולך לעמדת המגן הימני,וצריכים את דנין בשביל לשחק.
    אני חושב שצריכים להשאיר אותו עדיין.
    למרות שלא יהיו לו כל כך הרבה דקות משחק השנה.
    חייבים שחקן כמוהו בסגל.

5. Sergio Ramos Member

מסכים בקשר למויאל, לא משנה מה יגידו שאסור לוותר עליו, אבל הוא לא יראה הרבה דקות העונה בביתר, אין מה לעשות יש לנו הרבה שחקני אמצע שיהיו עדיפים עליו, בשבילו ורק בשבילו עדיף שישאילו אותו לעונה לקבוצה כמו כפר סבא לדוגמא שהתחשל ויראה קצת דשא ברגעי אמת.

שתי הדברים מצידי באים בחשבון לגבי דנין, הוא שחקן מכושר ביותר והוא כבר היה מושאל לעונה אחת, נכון לרגע זה אין לו מקום בהרכב, בקבוצות אחרות למינהם יש לו בהחלט, אך אמסלם כבר מבוגר ובמקרים של פציעות תמיד טוב עוד אחד כמוהו. אם יעזוב, זה מקסימום בהששאלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/9/07
  6. Fabio Junior Member

בריאל הוא לא יקבל יותר דקות מבבית"ר זה בטוח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ואני מסכים עם כולם שמויאל חייב לקבל דקות משחק, אך אני הייתי משאיל אותו לקבוצה צמרת בליגה הלאומית שתבטיח לו מקום בהרכב, בכפ"ס יש סיכוי גבוה שהוא לא יפתח בהרכב משום שיש גם את סימון או איך שלא קוראים לו..

7. Sergio Ramos Member

אופס.. טעות שלי, תיקנתי. אתה יודע אני כותב גם בספרדי אז לפעמיים נוצר בלבול. תודב בכל מקרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נורא,אפשר לקרוא להם ריאל של ישראל עם כל הגלאקטיקוס שלהם[מנחוס מנחוס מנחוס]

9. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

כריסטיאן אלבארז המגן הצי'ליאני המצויין של בית"ר, המריא ביום ראשון לצ'ילה, לקראת שני המשחקים של נבחרתו נגד שוייץ (7 בספטמבר) ואוסטריה (11 בספטמבר). ביחד עם אלבארז היה אמור לצאת גם מילובאן מירוסביץ', אבל המאמן הארגנטינאי של צי'לה - מרסלו ביילסה, ניפה את מילו ברגע האחרון, והוא לא ישחק עם נבחרתו.

ביום שני בית"ר ירושלים קיבלה פקס שהגיע מהרטה ברלין הגרמנית, שרוצה להזמין את שחקן הנוער של הקבוצה עידן ורד למבחנים במועדון הפאר הגרמני למשך כשבועיים.

עידן ורד שהגיע בתחילת העונה לבית"ר ע"י הסקאוט איתן מזרחי, כבש שער ליגה בשבת בניצחון 0:2 על נתניה. בבית"ר שצופים לו עתיד ורוד, נוטים לאשר את הבקשה ולתת לשחקן לצאת למבחנים, אך במקביל יתכן כי בית"ר תרכוש את השחקן כבר בקרוב ותחתים אותו על חוזה ארוך טווח - גם אם ישחק בסופו של דבר בגרמניה.

אתמול (שלישי) נפגשו מנכ"ל בית"ר ירושלים איציק קורנפיין עם המנהל המקצועי של הקבוצה גיורא שפיגל והשניים דנו בשחרורם של מספר שחקנים, בינהם קובי מויאל. בשל העומס על הקישור, החליטו השניים לאפשר למויאל למצוא קבוצה בה יצבור יותר דקות משחק כך שיחזור בעונה הבאה מנוסה יותר. נכון לרגע זה כפ"ס היא האופציה המועדפת על השחקן.

10. Don Joan Roman Member

טוב לראות שאיציק מעורב בכל מה שקשור לקבוצה, מאוד חששתי שיתנו לו תפקיד בכאילו אבל אני שמח לראות שמכבדים אותו ושיש לו השפעה על המהלכים בקבוצה ושהוא מעורב בהכל כולל הכל.

בקשר לפן המקצועי: הן דנין והן מויאל צריכים להיות מושאלים לקבוצות אחרות משום שזה רק יעזור להם, אנחנו יכולים להסתדר בקישור בלי קוביק(מויאל) כשיש לנו עוד חמישה-שישה קשרים טובים כשאנחנו משחקים רק עם שלושה וגם בלי אלירן.

11. Patrice_Evra Member

אני בעד המעבר של מויאל.
    הוא הראה שהוא שחקן מצוין,אגרסיבי ומהיר.
    חשוב מאוד שהוא יצבור דקות משחק ואם זה לא יקרה בביתר אז חבל שנעצור את ההתפתחות שלו.

12. Melixon 15 Member

בשביל המשחקים נגד בני יהודה בגביע הטוטו זה לא הוגן להשאיר אותו בקבוצה..
    זה גם לא יעיל במיוחד, עדיף לבית"ר לטווח הארוך להרויח מגן אחרי הפרישה של אמסלם
    ולא לבזבז עוד שחקן מוכשר ואחר כך לרדוף אחרי רוני-גפנים למיניהם..

13. Patrice_Evra Member

אני לא אומר להשאיר אותו בכוח,אבל כל עוד הוא לא מבקש לעבור לקבוצה אחרת,להשאיר אותו.

14. Fabio Junior Member

בסגל של בית"ר יש את בואטנג, יש את אלברמן, יש את טל שמשחק כפליימיקר במרכז המגרש, יש את ברוכיאן, ואם תומר בן יוסף יחזור בקרוב ואחד מהקשרים האחוריים יפצע יש מצב שנראה את בנאדו כקשר אחורי. אני לא רואה הרבה מקרים בהם רואים את מויאל משחק. צריכים להשאיל אותו לקבוצה שמבטיחה לו הרכב, כדי שיקבל ביטחון.

15. אלי אוחנה ג'וניור Member

קובי מויאל בדרך להפועל כפ"ס, ייבואנית שחקניי בית"ר ירושלים בע"מ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx