בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לפי פוטנציאל לא קובעים מי יותר טוב. אם בן יוסף היה משחק קבוע באספניול לעומת בן חיים בבולטון היה אפשר להשוות, אבל כמו שלירן אמר, כל עוד האחד משחק באנגליה והשני בישראל, אין מה להשוות בינהם בכלל.

2. 'Kaka Member

נו אמרתי לדעתי בן יוסף יש יותר סיכוי להצליח יש לו יותר כישרון יותר פוטנציאל!!!! אבל הוא לא משקיע ובן חיים משקיע מאוד ובגלל זה הוא מצליח והוא באמת מוכיח את עצמו כי הוא בלם גדול ואם בן יוסף ישקיע כמוהו אז הוא יצליח יותר

זה שאלה של אם אתה עצלן או לא.. בן חיים בכלל לא עצלן הוא משקיען גדול ובן יוסף ההפך

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/06
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז אם זה כך הפוטנציאל בכלל לא משנה, אם אין לך רצון להצליח לא תצליח.
    בנוגע לפוטנציאל שלו סבבה, יכול להיות שיש לו יותר. אבל את זה נצטרך לראות. כרגע בן חיים טוב הרבה יותר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון לעכשיו בן יוסף נשאר בבית"ר. כנראה שההצעה הכספית שקיבל מאספניול לא הייתה מספקת עבורו אז הוא דחה אותה. בן יוסף נשאר בבית"ר לפחות עד לחלון ההעברות בינואר.

יהיה מעניין עם שלישיית הבלמים בן יוסף, גרשון ובנאדו. אף אחד מהם לא ממש ישמח לחמם את הספסל.

5. shikaka15 Member

תרשו לי להתבטא ולומר שלמרות שזאת רק תחילת הדרך ולמרות שבית"ר עפו מאירופה יש את המטרה העיקרית שהיא אליפות והכל בתחילת דרכו .
    אני ציפיתי לרכש הרבה יותר נוצץ הרבה יותר רציני ואיכותי ממה שבית"ר הביאו.
    מבחינת ישראלים איך שזה נראה היום הרכש הוא לא רע בכלל ועם פוטנציל טוב אבל
    להביא זרים בכזאת רמה ובכאלה סכומים?
    עם תקציב של 100 מיליון שקל פי שתיים מהתקציב של חיפה הייתי מצפה להרבה יותר . השחקנים שבית"ר הביאו מחו"ל לא שווים את הסכומים נכון להיום . ואני לא אומר שהם גרועים פשוט אם כבר מוצאים שחקן ברמה של פרננדז ולרואה אז צפיתי שעוד שחקנים ברמה כזאת יגיעו וזה לא קרה וחבל כי אולי בית"ר היתה נראית יותר טוב ועוברת שלב באירופה .

6. 'Kaka Member

שכחת את בואטנג? בואטנג עוד יצליח באירופה והוא יקבל פי 3 ממה שבית"ר מאכילה אותו עכשיו..

7. shikaka15 Member

אני חושב שאתה קצת נסחף .. בוטאנג הוא כביכול אמור להיות שחקן טוב ואני לא רואה אותו מתקרב אפילו לרמה של פרננדז אולי בהמשך העונה נראה ממנו משו בינתיים בכל מקרה הרכש של בית"ר לא ממצא את עצמו

8. Melixon 15 Member

לא ממצא זה לא מדוייק, פרננדז שחקן ברמה גבוהה מאוד.. ובואטנג היה רכש מצויין. פשוט קשר אחורי קיר, חזק ואגרסיבי מאוד, יודע לעמוד על המגרש..
    חוץ מזה שגם לפעולות התקפה הוא יכול לתרום.

הנפילה הגדולה הייתה פינטו, אני לא יודע אם ראו אותו בכלל לפני שהביאו אותו, הוא לא מראה שום סימנים של בן-אדם שקשור למשחק כדורגל..
    תגידו מה שתגידו, לא לשפוט בנאדם אחרי כמה משחקים.. אבל לפחות שיראה משהו
    הוא לא יודע לעשות כלום עם כדור! כלום!
    אם הוא לא יראה סימנים של שחקן כדורגל עוד כמה מחזורים הייתי מייבש אותו על הספסל, לא מעניין אותי כמה שילמו וכמה משלמים עליו..
    אם זה פוגע בקבוצה הוא לא ישחק.

מירוסביץ, גם לא מראה יכולת גבוהה.. אבל לעומת פינטו רואים שיש בו ניצוצות של שחקן טכני ושליטה טובה בכדור..
    מקווה שישתלב בהרכב בהמשך ונראה מהשחקן הזה הרבה העונה.

גם אני ציפיתי לרכש יותר מפוצץ.. משהו דורס, נקווה שזה יספיק לליגה

חייבים מגן שמאלי זר ברמה גבוהה מאוד בינואר!

9. shikaka15 Member

אני לא מאמין שזה יספיק לליגה הייתי מעדיף שתיהיה לבית"ר קבוצה יותר אטרקטיבית וזה לא קרה אבל מי יודע איך הליגה תתפתח נקווה לעונה מעניינת

10. shikaka15 Member

פשוט הנקודה שניסיתי להבהיר היא שחבל מאוד שבכל כך הרבה כסף לא הביאו סוף סוף שחקנים ברמה או שתיים מעל הליגה שלנו .
    וזה לא קרה אולי בעתיד בינתיים בהצלחה לליגה לכל הקבוצות

11. 'Kaka Member

לא ממצא את עצמו?? לא היה עדיין משחק אחד שאמרו שהוא שיחק לא טוב כל משחק הוא מצויין נותן תנשמה יש לו שליטה מצויינת בכדור קשה להעביר אותו מגיע לכל כדור גובה.. ולא כמו קשרים אחוריים בארץ.. אין קשרים בארץ ברמה של בואטנג!! הוא גם לא ישאר הרבה זמן בארץ.. אני בטוח שעד סוף העונה יהיו הרבה הצעות מקבוצות טובות מאוד

12. MHFC Member

איפה אתה מתכוון שהוא ישקיע יותר, בביתר או באספניול? גם אם הוא לא יתעסק בשטויות ורק בכדורגל וישקיע מעצמו 100% באספניול הוא עדיין לא יצליח ממנו יותר, בגלל סיבה פשוטה מאוד, בן חיים משחק בליגה יותר קשה, בליגה האנגלית ועד כה הוא עושה עבודה נהדרת בבולטון בהגנה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    בואטנג שחקן יותר טוב מפרננדז, לא הבנתי את המשפט הזה "ואני לא רואה אותו אפילו מתקרב לרמה של פרננדז", אז זהו שהוא יותר טוב, עד כה בואטנג מנהל את המשחק באמצע המגרש באופן מושלם, הוא עושה הגנה, עושה התקפה, מה הוא לא עושה, יודע לנהל משחק, יש לו המון כח, פיזיות, קשה מאוד לעבור אותו, בואטנג הוא השחקן הטוב ביותר בבית"ר וזאת עובדה, כי את העובדה הזאת ראינו עד כה.
    ואני אוהד מכבי חיפה ואני מודה בכך, אני לא צריך לברוח מהאמת הזאת, עד כה מירוסוביץ ופינטו לא הרשימו מהזרים, אבל בואטנג הרשים מעל הצפוי.

בית"ר לא צריכה שום מגן שמאלי, יש לה את יואב זיו על הספסל, בינתיים ארדילס לא משתף אותו בהרכב וחבל מאוד, כי לזיו יש מה להוכיח, הוא הראה לנו בעונה החולפת שהוא שחןק עם המון כישרון, הוא הגיע לבית"ר כחלוץ ושיחק כמגן ועשה את העבודה כמו שציפו ממנו.

מבחינה הגנתית, דירסאו לא נופל ממנו, היתרון של בואטנג זה ניהול משחק מעולה, נמצא בכל מקום במגרש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/8/06
  13. לא מצאתי כינוי Member

אני חושב דווקא ההפך, הוא ההוכחה ששחקן עם מינימום כישרון אבל עם הרבה הרבה עבודה והשקעה ונשמה יכולים להצליח.

14. flash Member

לדעתי, בואטנג יותר חשוב לבית"ר מפרננדז, בלי פרננדז אני רואה את בית"ר מבקיעה, בלי בואטנג בית"ר תחטוף בהגנה, לא תשמור על הכדור כמו על עכשיו ותניע אותו יפה כמו עכשיו, לא תשלוט באמצע. הגנתית דירסאו לא נופל ממנו אבל בואטנג עושה המון בהתקפה, מתחיל את ההתקפות מחלק כדורים יפה לא מאבד אותם. מאוד שקט, גם שליטה טובה בכדור. הקשר האחורי הטוב בארץ.
    לגבי בן יוסף,אני חושב שקינן גרשון ואולי בנאדו (לפי היכולת בבית"ר תלוי איך הוא ישחק... צריך לזכור שעד לפני שנה הוא היה בהרכב הנבחרת ובן יוסף אפילו לא בהרכב מכבי פ"ת) יותר טובים. בן חיים הרבה יותר רציני בהשקעה, משתדל יותר במשחק, וגם יש לו יותר פוטנציאל.

15. 'Kaka Member

גם בהגנה בואטנג שחקן תותח... ואיך יש פה מישהו שיכול להגיד שהוא לא ממצא את עצמו???? כל משחק עושה מינימום טעות אחת שלא משפיעה על המשחק בכלל בחיים הוא לא מאבד כדורים בהגנה אולי רק שהמשחק עומד וזה לא ממש חשוב הוא שחקן חכם חזק שליטה מעולה בכדור ועם הרבה נשמה!!! ואי אפשר להשוות בין פרננדז לבואטנג הם בכלל לא מתקרבים אחד לשני בתפקיד אז די עם ההשואות המפגרות האלה זה לא מביא תועלת