http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=80541&bz=16 יאללה בי. פחות לשלם, גם ככה יש את בנאדו על הספסל, ובן יוסף לא שווה 300 אלף. הוא כל כך רוצה ללכת, שיתנו לו. עוזב את האימפריה העתידית של בית"ר לטובת הייבוש בספסל של אספניול. בכתבה מוזכר גם סאדאת, חלוץ זר צעיר היללו אותו הרבה שם, אולי כדאי לבחון אותו בליגה בהרכב במקום פינטו לפני שמשחררים אותו...
חשבתי על זה, אבל זה בדוק? בטוח? אם כן, אני לא מבין מה בית"ר החתימו אותו בכלל... הרי הם משאילים אותו בשביל שהוא יחזור טוב יותר וישחק בבית"ר, אבל אם הוא מוסלמי בכל מקרה הוא לא ישחק (או שכן והקהל של בית"ר יקלל אותו).
בידע הנרחב שלך בכדורגל וברמת הכתיבה הגבוהה? בשביל לא לפדח את עצמך, תשתדל לכתוב הודעות יותר נורמליות..
ככה אני ואני גאה בזה.. יש בעיות? אל תגיב לי תתעלם.. מה אתה מתנפל עלי??? בגלל שאני לא רושם בפסיקים ואני מתלהב מבית"ר יותר ממך זה אומר שאני לא מבין? תעשה לי טובה! אני לא מתאר מה יעשו לסדאת בטדי.. עדיף שלא יבוא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ובן יוסף הבלם הכי טוב בארץ כרגע.. ברור שלפי המחיר עדיף את בנאדו אבל שיש לך את ארקדי צריך לשאוף להביא את הטוב ביותר לא משנה כמה עולה
אז מי יותר טוב ממנו? גרשון..? לא! בנאדו..? לא! יכול להיות שלא בארץ אז הוא הבלם הכי טוב בבית"ר... אני לא זוכר שמות עכשיו אבל ככה נראה לי... כל משחק הוא משחק מעולה אולי כמה טעויות קטנות
אני מסכים איתך, אני לא חושב שיש היום בלם ישראלי עם נתונים כל כך טובים להצליח כמוהו. הוא גבוה, מהיר וחזק. הבעיה איתו היא שהוא מוותר לעצמו הרבה (כמו במשחק מול מכבי תל אביב, הוא יכל לקום בגול השוויון למרות שעשו עליו עבירה). לפעמים יש מקרים שהמצלמה בכלל לא רואה אותו ופתאום הוא מגיע כמו איזה שד טזמני. אם הוא יתחיל להתעסק בכדורגל ולעבוד קשה מאשר להילחם על עוד כמה שקלים פה ושם, הוא יכול להגיע ממש רחוק.
הבלם הטוב בארץ הוא שמעון גרשון, אני לא מבין למה הרוב חושב שתומר בן יוסף יותר טוב ממנו, גרשון עדיף מיוסף מכל בחינה, חוץ מהטעות מול דינמו בוקרשט, גרשון עד כה מספק את הסחורה בבית"ר, בן יוסף הוא בלם נהדר, עם זה אי אפשר להתווכח, אבל להגיד שהוא יותר טוב מגרשון, הוא לא, קודם כל לגרשון יש יותר ניסיון מבן יוסף, יש לו יותר ביטחון, הוא לא נכנס ללחץ, לועמת בן יוסף שעדיין יש לו בעיה בביטחון.בן יוסף צריך לנצל את ההזדמנות שהוא מקבל ללכת לאספניול, לא כל יום תקבל הצעה מכזאת קבוצה, אנחנו רוצים יותר ישראלים באירופה ולתומר בן יוסף יש את האפשרות ללכת והוא חייב לעבור אליה, למרות שהסכום שאספניול מציעה לו די נמוך, אבל לא זה מה שצריך לקבוע. במידה ויוסף יעזוב, בנאדו ישמח מאוד, הוא יוכל להיות שחקן הרכב בבית"ר, זה היה מאוד מבייש מבחינתו להיכנס בדקה ה-91 מול מכבי ת"א, כאשר רק לפני כמה חודשים אתה הקפטן של מכבי חיפה.
כמו שכתבת בשורה האחרונה, אם הוא יתעסק בכדורגל יש לו עתיד. יש לו כשרון אבל לפעמים הוא מנסה לעצור עם הידיים או בפאולים לא מחוייבים, לפעמים הוא סתם עצלן ולפעמים זה נראה כאילו אין לו שום מחוייבות לקבוצה שלו (בדיוק כמו המקרה שציינת במשחק נגד מכבי) גם כל הרדיפה שלו אחרי כסף לא לעניין, שיבגר.
לדעתי לבן יוסף יש יותר סיכוי להצליח באירופה מלטל בן חיים הנתונים שלו יותר טובים והוא גם יותר טכני ומהיר ממנו ויותר כישרוני.. בן חיים נותן הכל בשביל הקבוצה שהוא משחק בה ועם בן יוסף יתן גם השקעה הוא יהיה גם בלם בכיר בספרד מדרג שני שלישי!! וקבוצות כאלה כמו אספניול ירדפו אחריו
אם בן יוסף עד כדי כך יותר טוב מטל בן חיים, אז למה בן חיים כרגע משחק קבוע בהרכב של קבוצה מאירופה, בעוד שבן יוסף תקוע כאן בישראל בבית"ר?
בן יוסף בלם מצויין, אבל טוב מבן חיים הוא לא. מבחינה הגיונית אתה לא יכול להגיד כזה דבר, בן חיים מוכיח את עצמו שבוע אחר שבוע בליגה המובילה בעולם ובן יוסף כרגע בליגה הישראלית. עד שבן יוסף לא יצליח באירופה אין מה להשוות בכלל.
אני רואה שממש החלטתם לעשות אמבוש על 'Kaka, תרדו ממנו קצת, הוא רק אומר מה שהוא חושב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ותראה, לתומר בן יוסף יש המון כשרון, כח, מהירות והוא גבוה שיודע להתמודד עם כדורי גובה. אם הוא יעבור לאספניול, זה יהיה תלוי רק בו, כי את היכולות יש לו. אני לא רוצה לעשות את ההשוואות לטל בן חיים, אבל לדעתי לתומר בן יוסף יש יותר פוטנציאל. שוב, בגלל הנתונים שלו.