בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. 'Kaka Member

אז אני אומר לך שאם בואטנג לא היה משחק אתה יכול לשכוח מלהוציא תיקו... בואטנג ופרננדז שני שחקנים שמחזיקים את בית"ר ואתה לא יכול להגיד שלא... כל משחק שהם משחקים הם משחקים מעולה.. גם יצחקי בזמן האחרון שחקן טוב מאוד גם נגד דינמו הוא שיחק מצויין ואמרו שדינמו פנתה אליו אחרי המשחק.
    זוכרים שקולאוטי היה גרוע בתחילת העונה ? אז חיפה נתנו לו תזמן שלו כי הם ידעו שהוא חלוץ ענק וצריך לתת לפינטו תזמן שלו כי בסוף זה ידוע שהוא יכבוש בכמויות!! לדעתי החלוצים שצריכים לפתוח זה:
    יצחקי ופינטו... ובן שושן אני תפסתי ממנו שנה שעברה שהוא עוד נכנס מחליף בבית"ר כל הזמן ושם גם 4 גולים נראה לי באינטר טוטו אז למה אתה מזלזל ? ואני בטוח שעוד רבע מכאן ראו שהוא שחקן גדול בעונה שעברה... הצעירים של בית"ר שהם צריכים לגדל ולהשקיע זה יצחקי ובן שושן ואסור להם לשחרר אותם לקבוצה מישראל בשום פנים!!!!!!!!

:aaa031:

2. Ljungberg 8 Member

איזה ליצנות..
    כל מי שאומר שפינטו לא שחקן שיתכונן לאכול את כובע, אתם חושבים שזה קל לבוא לארץ חדשה (ועוד כמו ישראל) ותוך משחק- שניים כבר לתת 100% יכולת?
    זאת פשוט ליצנות לשפוט לפי משחק אחד, זה בדיוק כמו אלה ששפטו את ארדילס ועכשיו אין להם מה להגיד,
    אני גם לא אומר שארדילס הוא המאמן האולטימטיבי לבית"ר אבל אני אומר וגם אמרתי בעבר:
    הוא המאמן כרגע, תנו לו 2 סיבובים או אפילו עונה ואז תשפטו, זה לא בריא להחליף הרבה מאמנים, זה יוצר לחץ.
    שורה תחתונה, בית"ר שיחקה אתמול טוב, אני לא יודע אם זה למרות ארדילס או בזכותו וזה גם לא חשוב. ארדילס נכשל במפעל האירופאי אבל אני נותן לו צ'אנס להצליח בליגה שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06
  3. אלי מתחן Member

פינטו שיחק 3 משחקים רשמיים, זה לא הוגן לשפוט אותו כל כך מהר.
    זה שחקן שכבש 13 שערים בליגה פורטוגלית, ובליגה שלנו כזאת כמות זה הצלחה מסחררת. תנו לו יותר זמן.

4. Spanish Weapon Member

שמע, יש שחקנים כמו אגאנזו לדוגמא שאומנם הם לא פגעו בצורה מוחלטת בליגה אבל ראית עליהם שיש להם את זה , יש להם תכונות של חלוץ טוב (לפחות מספיק בשביל ליגת העל)

על פינטו אתה רואה כבדות , התמצאות גרועה ברחבה , הוא לא נראה לי כמו חלוץ טוב.

זה שהוא שיחק בסה"כ 3 משחקים רשמיים לא אומר שבמשחקים הלא רשמיים הוא לא היה צריך להוכיח את עצמו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/06
  5. ReL Member

לא ראינו ממנו כלום אבל צריך לתת לו זמן , לפחות 10 משחקים.

בכל מקרה למה לעזאזל טוטו תמוז לא פותח? למה מירוסביץ' לא פותח? למה אפק פותח ?!

פעם תפסתי מעומרי אפק שחקן שחקן , כנראה מדובר בבלוף . שלא לדבר על רוני גפני.

6. Spanish Weapon Member

רוני גפני לטעמי תמיד היה בלוף אחד גדול שהגיע לכדורגל כנראה דרך קומבינות של אבא שלו.

עומרי אפק הוא שחקן מצויין , אבל לא כמגן ימני אלא כקשר ימני התקפי.
    אני זוכר את התקופה שלו בהפועל ת"א ובנבחרת ישראל שהוא היה פשוט מצויין ואני לא מבין מה הוא מחפש כמגן ימני?

7. אלי מתחן Member

רוני גפני היה בעונה שעברה המגן המצטיין בליגה, יש סיבה למה הוא בבית"ר ולא לדוגמא שוקי נגר.
    מפינטו ראינו 2 פצצות שהוא שיחרר מהמקום מול בוקרשט, שישחרר עוד 10 כאלה העונה והוא הצלחה מסחררת.

8. Ljungberg 8 Member

אתם סתם מחפשים רע.
    לא משנה מי יפתח יהיו על הספסל שחקנים ברמה גבוהה ואז תכולו להתלונן למה הם לא פותחים.

9. נדב מיכאלי Member

כמה הערות.
    לגבי יצחקי הוא בכלל לא אוברייטד,רק לצערי הוא נדבק מהחבר שלו מליקסון ובקושי משחרר כדור.חבל כי כישרון יש ובטונות.
    יצחקי שחקן מאד מוכשר רק צריך לדעת מתי לשחרר כדור.
    לגבי פינטו ,מישהו זוכר איך קולאוטי התחיל בחיפה?חודש וחצי הוא לא כבש ואז הגיע הגול הראשון והגיעו עוד שערים.לא לשפוט את פינטו כל כך מהר לדעתי יש לבחור כדורגל.
    לגבי גפני ,שנה שעברה הוא הצטיין בבני יהודה ובגלל זה הוא בבית"ר גם הוא עוד יכול להפתיע
    לגבי אפק ,שחקן מנוסה,מוכשר אבל מזכיר לי לפעמים את גולן דרעי -לא מסוגל להרים כדור אחד מדוייק ועושה לא מעט חורים בהגנה.
    תמוז אתמול לא שותף אבל הוא ישותף בהמשך
    מירוסביץ' מחלים מפציעה ואני מניח שברגע שהוא יחזור לכושר מלא הוא יפתח בהרכב.
    פעם ראשונה מזה שש שנים שאנחנו שוב מנצחים במחזור הפתיחה,אני התרגלתי להפסדים במחזורי הפתיחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    שיהיה שבוע טוב .
    אם ארדילס לא מוכן לעבוד עם דאראו אז שלא יכפו אותו עליו ,הוא המאמן והוא קובע מה יהיה.

10. Melixon 15 Member

אבל מה, יש לו את הלב.. אלה שחקנים בשביל הסמל
    יצחקי גם שלא הולך לו הוא נותן הכל, הוא ירוץ לך אחרי כדורים עד שהוא ישיג אותם ולא מעניין אותו אם לא הולך לו היום..
    הוא ירוץ כמו מטורף ויתן הכל! וזה שחקן שמגיע לו לקבל דקות משחק..
    שחקן כזה במשחקים מתים יכול להטריף את כולם, אסולין גם כזה.. אולי הוא לא כזה טכני ומוכשר אבל נשמה יש לו
    ההתקפה והקישור מפוצצת בשחקנים, התחליף לאפק הוא זיו שכמה שאני אוהב אותו.. כולם מסכימים שאפק יותר מוכשר..
    להגיד שאפק הוא קשר התקפי ולשים את זיו פותח יעזור למישהו?
    בשורה התחתונה, אין לאפק מקום בקישור כרגע ומעמדת המגן הוא עדיין יכול לתרום מההתקפה שהוא יודע.. ולעשות גם הגנה,
    לא שמו אותו בתפקיד הזה מהיום.
    הוא לא יכול לתפוס מקום בקישור בין מירוסביץ לאלברמן.. אבל טוב לדעת שיש לנו עוד מחליף ראוי לעמדה
    תשמע, הייתה לי אולי סבלנות אליו אם הוא היה מראה שמץ של כדורגל.. לא ראיתי ממנו כלום!
    וזה לא כלום של "לא משהו מיוחד".. זה כלום.. לא עשה שום-דבר!
    ולא, 13 שערים בקבוצת צמרת בארץ זו לא הצלחה מסחררת.. איזו הגזמה

11. אלי מתחן Member

תזכיר לי איזה שחקן חוץ מקולאוטי והולצמן עבר בשנים האחרונות את הכמות הזאת?

12. נדב מיכאלי Member

אסולין.

13. Melixon 15 Member

הוצאת לי את המילים מהפה, אפילו הוא.. וזה עוד שבית"ר לא שאפה לכלום..

היית גם עונה שאברג'יל והולצמן היו מלכי השערים ביחד.. וגם נימני הבקיע משהו כמו 25 שערים לפני כמה עונות..
    מספיק?

בשורה התחתונה: 13 שערים לחלוץ זר שמקבל כ"כ הרבה כסף בקבוצה ששואפת לכל התארים האפשריים בארץ, זה לא מספיק אז בטח לא "הצלחה מסחררת"

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/06
  14. 'Kaka Member

תנו זמן לפינטו ליצחקי לבן שושן הכל ישתלם בסוף חוץ מאפק אני לא יודע מה יש לו לחפש בכדורגל הוא יותר שחקן באולינג

15. reda Member

אתה משחק אותה טיפש או מה?

הוא דיבר עלייך הוא לא דיבר על המשחק בכלל...אם אני לא טועה הוא גם כן אוהד את ביתר...

הגול של זנדברג הגיע מטעות של מכבי מה זה רבע טעות אין דבר כזה רבע טעות...יוסי שבחון ניסה להתחכם והביא עקב שטותי שהגיע לזנברג ומשם ההמשך ידוע...

במנג'ר גילית את בואטנג ולפי המנג'ר אתה קובע שהוא שחקן טוב? מה אתה בסדר? אם לפי המנג'ר הוא שחקן טוב אז איפה כישרונות כמו מארק קר, מקסים טסיגלקו ועוד כמה היום? איך הם לא מצליחים? הרי במנג'ר הם היו טובים

נו באמת.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx