בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. אלי מתחן Member

אם בית"ר תצליח וזה לא יהיה בזכותו, אז זה גם לא יהיה בגללו אם היא תפסיד.

2. dani12 Member

הטעות הכי גדולה של בייתר השנה הייתה לא החתמתו של ארדילס,אלא את אי החתמתו של יצחק שום!הבנאדם היה תפור עליהם כמו כפפה,ועדיין לא מאוחר מידי,שמעתי שההנהלה עשו לו כמה קטעים מסריחים שומי וביית"ר צריכים לארגן פרידות!שומי מההנהלה והפועל,וביית"ר מארדילס!
    כמה מזל יש למאמן הזה.
    (כמה הולכים לתקוף אותי עכשיו)

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/06
  3. ReL Member

אין מה לדבר בכלל , יצחק שום תפור כמו כפפה ליד לביתר ירושלים . אבל אין טעם לדבר עכשיו עליו כל עוד הוא בהפועל ומצליח , בואו נראה את התוצאות שארדילס ישיג (אם הוא יגיע לחגים).

4. אלי מתחן Member

שום לא מצליח בדיוק כמו שארדילס לא נכשל.

5. flash Member

תארו לכם איזה זרים היו בבית"ר אם פרננדז היה נשאר. מכל המועמדים שהוזכרו, היה הכי טוב עם: צ'יטה (מגן ימני בנבחרת קמרון, פרננדז בנה עליו), בואטנג, לרואה, פרננדז (אגף ימין, הוכיח שהוא יכול לשחק שם) ואנצ'ופה. 5 זרים ברמה, למקומות הנכונים. אם הם היו מגיעים, עם הסגל הישראלי הקיים, פרננדז כמאמן ודראו בכושר, הייתי מהמר בביטחון על אליפות לבית"ר.

6. As Roma Member

יש לי רק 6 מילים להגיד על בית"ר+כמה חוות דעת אישיות.

בית"ר בלי גאידמק לא שווה כלום.

עכשיו להרחבה
    אחי היה בקבוצת הנוער של בית"ר ירושלים לפני בערך שנה\שנתיים.
    הוא היה ממש טוב, אוחנה העלה אותו כמה פעמים לסגל, אך חנן אזולאי , אילן שוקרון , ועוד כמה מנייקים אחרים מההנהלה לא רצו אותו, וככה זה הולך במחלקת הנוער של בית"ר...
    אם יש מישהו שהם אוהבים שם, הוא יצליח, כי הם יעשו הכל בשביל זה. אבל אם הם לא אוהבים מישהו, אז הוא לא יצליח. ואני אומר לכם את זה מניסיון אישי, הייתי עד לזה כאח שלו, בערך 6 שנים. עד שמגיע הרגע האמיתי ושם הם דופקים לך רגל.

אין לי עוד מה להגיב בנושא.

7. MHFC Member

אני לא מבין דבר אחד כאן, אז כשלתם בגביע אופ"א, אתם לא ריאל מדריד שאחרי שני משחקים לא טובים אומרים ללכת הביתה, אתם עושים את עצמכם לקבוצה בין הטובות באירופה שאחרי כישלון קטן, המאמן צריך ללכת הביתה, מה זה הדבר הזה בכלל.

אתם כבר שופטים את ארדילס, מה קרה לא עליתם לגבי אופ"א, ביג דיל, כאילו שזה כישלון ענקי שצריך לפטר את ארדילס בגלל זה, יש המון שחקנים חדשים בבית"ר וזה יקח זמן עד שהם יתחברו, וזה לא יקח משחק אחד וגם לא שניים, צריך לתת לו זמן, במקום לשתוק, אתם רק מעוניינים שארדילס ילך כבר הביתה, אתם סתם ככה מכניסים את הקבוצה ללחץ ואני כבר מתאר מה יהיה בטדי.

בואו לא נשכח שפרנדז (אתם מחשיבים אותו למאמן יותר טוב), הפסיד במשחק הבכורה שלו 3-0 למכבי חיפה ואל תתחילו להביא תירוצים.

8. נדב מיכאלי Member

זה כל הקטע בבית"ר.
    כולם מאוכזבים ומדוכאים שלא עלינו לשלב הבא בגביע אופ"א כאילו ארדילס שבר מסורת ארוכה של העפלות לגביעי אירופה.
    כאילו בית"ר 10 שנים ברציפות רק מגיעה להישגים באירופה והשנה פעם ראשונה ניכשלנו.

9. Ljungberg 8 Member

אתה לא יכול להגיד שזה לא כשלון, בית"ר שיחקה נגד קבוצה חלשה ממנה ולא עלתה
    אבל כמו שכתבתי בעמוד הקודם, בוא נמדוד את ארדילס לאורך תקופה ארוכה, בוא ניתן לו לעבור תהליך עם הקבוצה ולא לפני כל משחק לחשוב "אם מפסידים, ארדילס הביתה".

10. נדב מיכאלי Member

זה לא כישלון.
    התקשורת הפכה את זה לכישלון.
    בית"ר למרות התקציב שלה פחות טובה מדינמו בוקרשט,לדינמו יש מסורת באירופה ולבית"ר אין.
    בית"ר גם בימים הגדולים ביותר שלה לא הצליחה באירופה.
    האמת שלא ציפיתי לכלום השנה מבית"ר באירופה,אחרי שלא היינו באירופה 6 שנים אין ניסים.
    בעתיד גם נצליח באירופה השנה זאת לא המטרה.
    המטרה היא אליפות והיום אחרי פתיחת הליגה נתחיל לשפוט את ארדילס כי רק לשם כך הביאו אותו להביא אליפות.

11. Ljungberg 8 Member

לא ביקשתי רבע גמר כמו שהפועל עשו אבל ציפיתי לפחות לעלות לשלב הבתים ואני חושב שבוקרשט לא יותר טובים ממנו.

12. Melixon 15 Member

רק לעלות לשלב הבתים<?
    אולי בגביע אופ"א אין קבוצות מהדרג הראשון של אירופה אבל אלה בטוח לא קבוצות דייגים..
    מה גם שבית"ר בכלל לא הייתה מדורגת, וקבוצות כמו דינמו רצות כמה שנים טובות וגם מגיעות להישגים באירופה..
    ההרכב של בית"ר ששיחק מול דינמו כלל רק 3 שחקנים שפתחו את העונה שעברה בבית"ר!
    יצחקי, קורנפיין ויואב..

עם כל הכבוד לאירופה, זו לא בדיוק מטרה ויכול להיות שזה לטובה.. עדיף ראש בליגה מאשר להשקיכ כוחות בשני המפעלים ולהפסיד משני הצדדים בסוף.

ניצחון, תיקו או הפסד היום לא משנים לדעתי.. אולי כבר צריך תוצאות זה נכון.. אבל אפשר להתנחם בזה שחיפה הפסידה נקודות
    וכן צריך להסתכל על חיפה..
    הכוונה שלי היא להסתכל על היכולת, על הרצון ועל המשחק הטקטי של הקבוצה..
    אם ניראה כמו מול דינמו (אולי היינו עדיפים אבל המשחק היה מאוד שבלוני ותקוע) אפילו לי ימאס וזה יתחיל לסלול את הדרך של אוסי הבייתה..

13. flash Member

ברור שזה כישלון, ארקאדי רצה להגיע לשלב הבתים בגביע אופ"א ואפשר להבין אותו הוא השקיע הרבה כסף. בית"ר בנתה קבוצה שכמו שאמרו פרשנים, אפשר לבנות בתקציב של 40 מיליון. ולמרות זה, היו יותר טובים מהקבוצה שמולם (לא אכפת לי מסורת, על המגרש בית"ר היתה טובה יותר במשחק השני בהרבה, בראשון תיקו היה משקף), עם תקציב של 80 מיליון צריך להגיע לשלב הבתים, אם לא זה כשלון.
    ארדילס עד עכשיו מראה רק שהוא דוגל בהתקפה. כששחקן מגביה, יש 3-4 שחקנים ברחבה וזה יפה, אבל חוץ מזה אתה לא רואה חלוקת תפקידים או עמדות במגרש. אתה יכול להגיד בבירור איזה מערך ארדילס משחק? מה שברור במערך: שוער, 4 מאחור, קשר אחורי במרכז המגרש וחלוץ מרכזי בחוד. אלברמן נע בין הקשר האחורי לצד ימין, זנדברג גם בימין וגם בשמאל ולפעמים גם מאחור, יצחקי בימין וגם בשמאל, פרננדז חוץ משוער בכל עמדה במגרש. זה לא שיטה, זה לזרוק את השחקנים הטובים למגרש. גם במשחק ארדילס לא מוציא מילה מהפה, הרושם שלי שהוא היה שחקן טוב אבל מאמן לא ברמה. פרננדז היה הצלחה אדירה לעומתו. אז לפחות היה שיטה.

14. אלי מתחן Member

מה שתיארת זה לא שיטה?

15. dani12 Member

בגלל שביית"ר עפה מאירופה סיכוייה לזכות באליפות השנה גדלו.
    ביית"ר צריכה לקוות שהפועל ת"א ומכבי חיפה יעלו לשלב הבתים.
    אם זה אכן יקרה אפשר לחתום את האליפות של ביית"ר השנה.
    קבוצות ישראליות לא מסתדר להם לעשות 2 משחקים בשבוע זה משהו מנטלי ופיזי שעדיין אף קבוצה לא התגברה.