בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. בית"רי מלידה Member

עם ארדילס כבר לקחנו אליפות - שמעון גרשון גם נבחר כבר למלך השערים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

האימונים של ארדילס הם בדיחה יותר גרועה מהאימונים של אוחנה: 9 דקות אימון כושר? 9 דקות? הוא חולה נפש !

יוחזרו פרננדז , בלונדל, ודאראו!

אליפות? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

2. נדב מיכאלי Member

העיקר שאתם אופטימים.
    צאו מהאשליה הצרפתי לא יחזור לבית"ר.צאו מזה .

3. לא מצאתי כינוי Member

Never Say Never
    בבית"ר הכל יכול לקרות. איך שזה נראה כרגע, הוא באמת היחיד שיכול להציל את המצב. מאמן מצויין, שיש לו ידע כבר בכדורגל ישראלי + זר/שתיים והקבוצה תיראה הרבה יותר טוב, תילחם על המגרש ותירק דם על הדשא.
    הכל בגדר פנטזיות, חבל חבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

4. בית"רי מלידה Member

ישראלי? רק לא את בעלה של שתיינית השתן...

5. לא מצאתי כינוי Member

אם לא שמת לב,רשמתי שיש לו ידע בכדורגל הישראלי, והכוונה כמובן ללואיס פרננדז, שהיה כאן וכבר מכיר את השחקנים ואת הליגה מצויין.

6. בית"רי מלידה Member

היום, במבט לאחור, בחוכמה שלאחר מעשה - הטעות הכי גדולה היתה שיחרורו של לואיס ושות' !

מה קיבלנו במקום? סוג זין!

מישהו יכול להסביר לאוהד מתחיל כמוני ( רק 38 שנים בטריבונות ועל הגדרות ) מהי שיטת המשחק? מי נגד מי,מה המטרה, ומה אנחנו צריכים לעשות בזמן אזעקת אמת?

75 מליון שקל? על מה קיבינימאט? יותר טוב שארקדי יתרום את הכסף לבתי חולים - גם השנה אנחנו נבלה שם הרבה!

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/06
  7. פול סקולס Member

לפי מה שהבנתי הביאו לארדילס קבוצה מוכנה מראש..

מה אתם רוצים ממנו?

הוא בא לקבוצה שאפילו על הנייר לא נחשבת לטובה בליגה, ואיך שהוא דורך בנתב"ג\טרמינל קופצים עליו כתבים ומדברים על אליפות

8. בית"רי מלידה Member

מה אני רוצה ממנו? מקום שני, וגביע, זה הכל!

אליפות? גם השנה היא תהיה אצל יענקל'ה עוזי, ציז'יק , ושות'.

9. Melixon 15 Member

אין מה להאריך בדברים:

אין שיטה, אין מנהיגות והכי חשוב.. אין לב וכבוד!

המשחק היום נראה כמו בשכונה ביום שישי, שום דבר לא מנחה את השחקנים לארדילס לא הייתה שום השפעה..
    והוא לא ניסה לשנות את זה שכל הזמן מגביהים כדורים ורואים שזה לא עובד קיבינימט..

10. לא מצאתי כינוי Member

11. נדב מיכאלי Member

זה טוב מאד שדאראו חוזר.
    רק שלא יהיו מריבות בין דאראו לארדילס כי זה לא בריא לקבוצה.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שקשה לי להבין את אוהדי בית"ר.
    מה זאת השחיטה הזאת אחרי תקופה כל כך קצרה?
    אז הבנתי, הציפיה שלכם הייתה שפרגוסון או קאפלו ינחתו כאן, זה לא קרה. קאפלו משום מה חתם בריאל, פרגוסון החליט להישאר שנה נוספת ביוניטד.
    במקום זה קיבלם מנג'ר שהוא סופר התקפי, שהשאיפה שלו זה לשלב את הנעת הכדור של ברזיל עם הלחץ של אנגליה.
    אז נכון שזה יקח זמן, נכון שבית"ר בינתיים לא מדברת בחמישיות ובשישיות, אבל כבר עכשיו לשפוט מאמן?

תמיד אני שומע ביקורת של אוהדים על העיתונות. איך היא ממהרת לקטול, לבקר, איך היא לא אוביקטיבית הרבה פעמים, אבל אולי כדי שאותם אוהדים יסתכלו על עצמם קודם. כי אם הם שופטים מאמן על פי 2 משחקים וחצי, כשאף אחד מהם הוא לא במסגרת הליגה ( שזה הדבר האמיתי שבית"ר נלחמת עליו ), אז באמת שאין הבדל בינהם לבין העיתונות הישראלית.

תנו לארדילס זמן, תנו לו צאנס, צאו מהסרט שהתקשורת הישראלית הכניסה אותכם אליו.
    אז מה אם יש לכם תקציב של 75 מיליון שקל ו6 או 7 שחקנים בנבחרת לפי הזימון האחרון?
    זה מבטיח משהו? זה אומר משהו? בינתיים זה רק מספרים על הנייר, תשאלו את מכבי ת"א של העונה שעברה מה התקציב שלהם והכותרות שלהם הביאו להם. אני יעזור לכם, כלום.

אז תנו לארדילס צאנס וזמן, כי למרות שגם אני אתמול התאכזבתי מהמשחק של בית"ר, וגם אני אתמול לא ראיתי אש בעינים של השחקנים, הכל יכול להשתנות עם איזה תצוגת תכלית בבלומפילד ביום ראשון.

אבל עזבו, אולי מגיע לכם איזה מנג'ר צרפתי מתנשא שכל מה שהוא עשה בארץ זה פחות מ60% הצלחה.
    הפכתם את פרנדדז למושיע, כשבמציאות הוא היה פשוט מאמן עם שם גדול, לא הרבה יותר.

13. נדב מיכאלי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אני איתך.

עריכת הנהלה: בחייאת נדב, זאת הודעה בדיוק אחרי ההודעה שלו. בשביל מה לצטט את כל ההודעה הארוכה הזאת בשביל סמיילי ושתי מילים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/06
  14. בית"רי מלידה Member

משמחת? זה חגיגות יום העצמאות!

ארדילס יוכל ללמוד סוף סוף מה זה כושר!

עכשיו נשאר להביא רק את אריק בלונדל, והמארוקאי עם הסוכריה על מקל ... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Ljungberg 8 Member

תהרגו אותי אני לא מבין איך בנאדם עם נסיון כמו של ארדילס מצליח להוציא מקבוצה כזאת שמפוצצת כשרונות כזאת יכולת עלובה, בחיים לא האמנתי שזה יהיה כל כך נורא.
    תקראו לי נאיבי אבל אני עדיין חושב שייקח לו קצת זמן להכיר את הכדורגל פה ואת השחקנים שלו ואז נראה מבית"ר את היכולת האמיתית שלה.
    בלי קשר אם יש מאמנים יותר טובים ממנו כרגע בשוק אני מאמין שאם כבר נתנו לארדילס את הג'וב אז שיתנו לו להמשיך איתו, שיתנו לו צ'אנס לעשות משהו,
    יכול להיות שמהתחלה לא היו צריכים להעסיק אותו אבל עכשיו זה מאוחר מדי, זה נעשה עכשיו אסור להחליף.