בית"ר עשתה שטות שהחתימה את בנאדו עכשיו הם צריכים להושיבאחד מהשלושה על בספסל (גרשון,בנאדו ובן יוסף) ארדילס לא יוציא שני שחקנים שהוא הביא בכל-כך הרבה כסף ובן יוסף לא ישב על הספסל שיש לו הצעות מחו"ל ואז מה עשינו? בקשר למקרה עם דודו דהאן לפני המקרה דהאן היה אחד האנשים החזקים בבית"ר אפילו יותר מארדילס אני מקווה שגאידמק יעף אותו ואת שקלאר שאותו אני לא סובל איפה דדש?!?
הסיפור אכן מסריח, אבל אני במקומכם הייתי מחכה שארקדי יחקור מה בדיוק קורה אצלו. אל תשכחו שיש בבית"ר קצין בטחון מצויין , קצין בכיר לשעבר במשטרה, בשם מנחם נידם - תנו לו לברר מה קרה לפני שאנחנו שופכים סתם דם של מישהו.
בית"רי, דווקא בסיפור הזה אתה מאופק? אין מה לברר פה. צריך להעיף את דהאן הביתה. הוא השתלט יותר מדי על העניינים. איפה נשמע שסקאוט מחליט איזה שחקנים יחתמו? אולי אחד מהסקאוטרים של ארסנל יחליט לארסן ונגר את מי להחתים? מה זה צריך להיות? דהאן עושה רק רע למערכת של בית"ר, שמה שהיא צריכה זה בעיקר שקט. חוץ מזה, אני מאמין לפאולו וונצ'ופה. לא חושב שהוא משקר, ובכלל אין לו עילה לכך. יאללה ארקדי- להעיף! ויפה שעה אחת קודם.
דהאן הזה רק עושה בעיות לביתר. מי מביא סקאוט שהגיע מהפועל ירושלים?! בקיצור, להעיף אותו ומהר. ניסה לעשות קופה על הגב של ביתר. שייקח את הרגליים שלו ויעוף מהקבוצה פשוט גועל נפש של בנאדם רק בגללו וונצ'ופה לא הגיע לביתר.
אני מקווה שהביטחון שלכם בארקדי שיחקור את זה יתברר כנכון, יכול להיות שהוא יפעל כמו אחרים ופשוט יתעלם. בתקופה האחרונה לא שומעים אותו כמעט בתקשורת- האם זו סיבה לדאגה?
נכון מאוד, אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד עוד לפני שהתחילה הליגה שחיפה הרסה את מליקסון ובטח שלא את ארבייטמן. קודם כל הוא טיפש וגולם, עד שלא יתבגר הוא לא יהיה שחקן מרכזי במכבי חיפה (טיפש כמוהו לא יכול להוות תחרות לקולואטי). במכבי חיפה יכלו לשלב הרבה יותר צעירים ממחלקת הנוער, אבל העדיפו רכש בינוני מבחוץ (כל האוזנים, הברדות והגרייבים). בשנתיים האחרונות זה קצת השתנה - רפאלוב ובן-בסט פותחים שנה שלישית בבוגרים, תומר חמד כבר הספיק להבקיע 2 שערים בבוגרים, דקל קינן חוזר אחרי שנתיים השאלה להרכב, מור ממן ואיסלאם כנעאן חזרו לסגל ובירם כיאל שיש לו עוד שנתיים בנוער כבר מתאמן ומשחק עם הבוגרים. המגמה הזאת אולי תלך ותתחזק בגלל השליטה של ביתר בשוק השחקנים. למכבי חיפה יש את מחלקת הנוער מספר 1 בארץ, אני מקווה שבזמן הקרוב זה ייראה גם בבוגרים. השלד של מכבי חיפה צריך להיבנות משחקני בית צעירים.
בן בסט ורפאלוב לא קיבלו את הדקות שלהם במאני טיים. נראה אם עכשיו, בתחילת העונה, כשאליפות לא סגורה האם הם ישחקו.
מזה? ארקדי מערבב וודקה-רדבול עם החבר'ה על הברזלים? אתה בעצמך דיברת על מחלקת הנוער שלנו לא אני.. וכן עד הגיל הזה אתה פחות או יותר מקבל את הכיוון שלך.. ואתה יודע שלא דיברתי על אמא אני מדבר על כדורגל! מוסר עבודה, אימונים, התנהגות, אחריות.. חוץ מזה שהוא כבר שיחק בליגת העל מחוץ לבית"ר יותר מאשר הוא שיחק בבית"ר אז מה אתה מפיל את זה עלינו.. אולי זה מפ"ת, אולי מחיפה? אני מאמין שזה משלמה.. ברור שארבייטמן פגע בחיפה הרבה יותר, אלא מה.. כזה ילד אפס
לא יודע לגבי הרד בול וודקה, אני דווקא בכיוון של התערבבות לילה שלם עם זאת שמשמאלו לזו שמימינו. אחרי לילה כזה, אתה נשאר עם RED BALLS http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .. שנון חיים הא? זה נראה כאילו ארקדי כבר מחקה את מה שקורה באלופה..