בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. בית"רי מלידה Member

http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/510/994.Xxx

ארקדי, בחייאתאק, תחתים מהר את זאת שיושבת משמאלך ! אני כבר מוכר ת'מנוי למערבי וקונה ליציע אח"מים ( אנשים חרמנים מאוד )

2. Ljungberg 8 Member

אתה צודק אם חיפה היתה נשארת חיפה של השנים האחרונות, השנה מליקסון יעשה שם קפיצה משמעותית, אתה עוד תראה.
    מליקסון אני מאמין ישתתף בכל המשחקים בתור מחליף ואם יהיו פציעות/ הרחקות/ שיפור ביכולתו הוא גם יתברג להרכב הראשון, אין להם כל כך הרבה באפשרויות והוא שווה לפחות להיות אחד מהמחליפים הקבועים.

חיים, בחייאתאק, תפסיק עם הליצנות.

Last edited: Aug 13, 2006
  3. משוגע בירוק Member

אני שולח מכאן ברכה לסמל שלנו מכל אוהדי מכבי חיפה: תשבור רגל במשחק הבכורה שלך... כדאי לך שזה יהיה מהתקלות קשה עם זנדברג...

4. בית"רי מלידה Member

משוגענר, לא מתאים לך:

שחקנים עברו הלוך ושוב ממכבי לבית"ר וחזרה, וממך הייתי מצפה להתייחס לבית"ר כמו ואסילי , ולא כמו כמה ילדים טיפשים.

ציצים כאלו תוצרת אוקראינה זה ליצנות? זה שיא הרצינת! הייתי יורה עליה קצרי וארוכי טווח ללא אזעקה...בעצם גם אריק בנאדו יביא לא מעט דוגמניות ליציע... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים הבעיה היא לא ההעברה לבית"ר אלא איך שהוא עזב את חיפה.

בקשר לרכש של בית"ר-עדיף באמת לתת לבנאדו לדאוג לזה הוא מבין עניין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. משוגע בירוק Member

עזוב אחי על זנדברג אני לא כועס, לא כעסתי בזמנו גם על באדיר ורוסו.... אבל שחקן בית כמו בנאדו, סמל, קפטן אחרי כל כך הרבה שנים שהוא נחשב אליל מבחינת האוהדים, עוזב אבל לא כדוגמת גרשון, לא בגלל הכסף!! הוא מרוויח הרבה פחות ורק לשנתיים כשיעקב שחר הציע לו יותר כסף ולשלוש שנים... זה רק מראה שהוא מת מפחד לראות איך נרמס הכבוד שלו כשדקל קינן יעלה במקומו בהרכב ובלי לחשוב פעמיים הוא ברח ממכבי חיפה בלי קשר לעבר... אפס...

7. Raulito Madridista

בית"ר ירושלים עשתה נכון עם הבאת אריק בנאדו, יש לה רוטצייה אדירה עכשיו בחלק האחורי. אני לא האמנתי שבנאדו יגיע לבית"ר ירושלים, אבל הקבוצה ממשיכה עם הרכש האדיר שלה. אין יריבות גדולה בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים, וממש ממש לא כמו בין הפועל לבית"ר לדוגמא. בנאדו לא בגד בחיפה כל-כך הוא רצה לשחק ולא לשבת ביציע, הכיס הכלכלי חשוב לו שכל שנה יכולה להיות האחרונה שלו בכדורגל הישראלי. לבית"ר זה לא הפריע הסכום של 200 אלף דולר על שחקן שלא ייתן עוד הרבה שנים, כסף לא חסר לה. המשכורת של אריק בחיפה לא הייתה כמו של קפטן שמשחק בקבוצה הרבה שנים, לעומת גרשון שתמיד ההנהלה עשתה עבורו מעל ומעבר, גם בעונה הקשה של ירידת הליגה. הוא התבטא חריף נגד הפועל כאילו הביאו לו שכר לכיכר לחם וכוס שוקו.

אני חושב שארדילס לא מאמן יותר גדול מפרננדז שנחת פה. יש לו פחות אגו, אבל השחקנים עושים חיים אצלו. זה שלא היה לבית"ר כושר נגד הפועל זו הייתה בדיחה, הוא היה מוותר להם על אימונים וכו'. אני חושב שהדחה מאירופה תקרב את קיצו של ארדילס. מה שאותי הצחיק איך זה שהוא רכב עם שחקני בית"ר על אופנעים במחנה האימונים בהולנד וכל פעם הראו את זה בחדשות הספורט, זה היה בידור.

8. בית"רי מלידה Member

חיפאי יקר: גם מלמיליאן עזב בשלהי הקריירה שלו, גם משה סיני לא ירד עם הבועל ליגה והלך לבני יהודה ולקח איתם אליפות...

סמלים: הם מודפסים על החולצות.

9. MHFC Member

תאמין לי יש יריבות גדולה מאוד בין מכבי חיפה לבית"ר, כמוןב שהמון אוהדים שלנו מסיכמים לגבי זה שזה בגידה ואני די מסכים עם זה, לא נראה לי שצריך להסביר אפילו, בנאדו פשוט התנהג כל כך לא יפה למכבי חיפה, הבריז מאימונים, היו לו המון סיכסוכים עם ההנהלה ובסוף הוא עוזב לבית"ר כנראה בגלל כסף, הקפטן שלנו בשנים האחרונות בואו לא נשכח, 13 שנה במועדון הירוק, עוזב לביתר ובכלל אני לא בטוח שמקומו בהרכב מובטח בכלל, יש את יוסף וגרשון, המקום של גרשון מובטח כי הוא הבלם הטוב בארץ ולדעתי ארדילס יעדיף את יוסף על פני בנאדו.

מצד אחד קשה לי לראות את בנאדן לובש את המדים של בית"ר, אבל מצד שני, יש לנו את קינן שסוף כל סו, יעלה בהרכב של רוני לוי ורוני לוי יכול לסמוך עליו, יש לנו בלם מעולה, עדיין לא ברמה של אריק כמובן, אבל במשך הזמן הוא יצבור ויצבור ניסיון ואני מאמין שהוא יוכל להגיע אפילו לרמות יותר גבוהות מלאן שאריק הגיע.

עכשיו לביתר יש הגנה פשוט מדהימה, שלושה בלמים אדירים, יש לה מגנים כמו זיו, אמסלם, רק חבל לראות שחלק מהשחקנים הללו ישבו על הספסל, כמו זיו, או בנאדו, ויש עוד שחנקים שלא הזכרתי שיתייבשו על הספסל.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שיש לבית"ר את אריק בנאדו , עכשיו יש שם פרשה חדשה .

הסקאוט דודו דהן ביקש עמלה של 100 אלף דולר מוואנצ'ופה כשיגיע לבית"ר . החלוץ הקוסטה ריקני סירב , ויש עוד סוכנים שמתלוננים

http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.9429.html

11. בית"רי מלידה Member

שמועות בנושא רצות כבר חודש וחצי , אולי יותר.

אם זה נכון, אז דהאן צריך ללכת הביתה, ביחד עם שקלאר.

12. dani12 Member

תמיד היה משהו חשוד בבנאדם הזה.
    אווו אווו מה גאיידמק יעשה לו!

13. Luis Fernandez Member

הסרטן של הקבוצה שלנו זה דהאן
    כל הקיץ הזה נהרס כליל אפשר לומר רק בגללו ובגלל שהוא עשה ימבה כסף על חשבון בית"ר
    הלוואי ובאמת גאידמק ייקח פה את החוק ליידים ושדהאן יישן עם הדגים
    לאנשים כאלה לא מגיע לחיות

14. idans Member

דאהן הוא אחד האנשים הכי חזקים בביתר היום.

15. Luis Fernandez Member

לזמן קצר
    הוא בדרך החוצה אני מאמין
    עכשיו כל הקיץ המוזר הזה מתחיל להתחבר חלק חלק

למה שחקנים ברחו ברגע האחרון אחרי סיכום
    למה גם מאמנים גדולים יורת מארדילס לא באו כמו טראפטוני קיגן אריק גרטס דל בוסקה
    הוא בטח רצה מאמן בעל שם יותר קטן שלא ייעשה בעיות מאמן שקט

את הקיץ הזה הוא הרס לבית"ר