בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. מיכל3 Member

אין לי ספק בכלל שאחרי עונה בנאדו ירצה לחזור לחיפה..
    גם עכשיו לא מובן לי למה הוא עבר, הכל משחקי כבוד.
    בסופו של דבר חיפה רצתה להעלות לו את השכר והוא לא הסכים בגלל הקטע הזה

2. Riki Member

תקשיבי לא שאני מסכימה עם זה, אבל לגטימי לחלוטין ששחקן שנשאר לו מעט זמן לקריירה ירצה לעשות בוחטה. אבל הדרך שבה הוא התנהל, הייתה מבישה ומבזה. בגלל שהוא היה נחוץ לנו והרבה בגלל התרומה שלו במשך השנים שחר שידרג לו את החוזה. אבל הוא כבר הסתכסך עם כולם ויצא טמבל לא קטן.

אף שחקן שנמצא תחת חוזה לא צריך ללכת ולנסות לחתום בקבוצה אחרת. ההתנהלות שלו זולה ולא צריך שחקן כזה אחרי שכל הקריירה שלו היה כמו מלך בחיפה, מתנהג כאילו קיבל גרושים מהמועדון. בסיכום הוא לא כיבד לא את החוזה ולא את המועדון אז מצידי שישאר במלחה.

ותאמיני לי שעוד שנה כבר ישרפו לו הראות ולנו יש את אחד הכשרונות היותר גדולים שהיו פה, קינן בלם מבריק, עדיף להשקיע ולפתח אותו מאשר לרדוף אחרי הכוסית הזאת.

3. מיכל3 Member

אם כבר שחקן באמצע הקריירה שלו, בשיא בואי נגיד..ירצה להגיע לטופ (אני מתכוונת מבחינה כלכלית)
    לא בסוף הקריירה שהוא יודע שכבר לא נשאר לו יותר משנתיים-שלוש לשחק.
    מבחינה מקצועית לדעתי הוא רק ידעך בבית"ר ולא להיפך..קודם כל בנאדו של היום זה לא בנאדו של לפני
    3-4 שנים עם כל הכבוד לו ודבר שני את היחס שהוא קיבל בחיפה הוא בחיים לא יקבל בבית"ר.

וצודקת, הוא התנהג בצורה מגעילה וזולה..כל הזמן משך את זה ובסוף עזב, מזכיר לי את ההתנהלות
    של רוסו איתנו, כל הזמן דחה את ההחלטה שלו ובסוף עזב למועדון הכי שנוא עלינו.
    כמו שזה נראה בנתיים, הוא ממש לא יחסר בהגנה..דקל קינן בלם צעיר מעולה ועדיף באמת להשקיע בו
    ולפתח אותו..מאשר להשאר עם שחקן שעושה פוזות וגם ככה לקראת סוף הקריירה שלו.

4. Riki Member

בגלל שאין לו הרבה זמן לשחק הוא רוצה לעשות כמה שיותר, ומקרה רוסו שונה לגמרי.
    אבל זה כבר נגרר ולא רלוונטי לדיון.

5. TariboWest Member

עוד לא נפתחה הליגה וכבר "הרסנו" למליקסון את הקריירה...איזה קריירה בדיוק? מה הוא עשה אצלכם בביתר במשך 4 שנים? מה הוא קיבל מביתר? במשך 4 שנים הוא נשאר חמור שמתעסק בדריבלים מיותרים. הוא הגיע לפה חמור, אז אל תזיין ת'שכל על שטויות. וארבייטמן...איזה חינוך הוא קיבל בביתר? מגיל נוער הוא אצלכם ואף אחד לא הסביר לו שלא נוגעים בכדור ביד גם אם הוא עומד לצאת (זה לא יום שישי בשכונה), אף אחד לא הסביר לו שלא בועטים או נותנים מרפק לשחקן בגלל שהוא דחף אותו קצת, אז על מה אתה מדבר? השחקנים הכי מוכשרים בארץ היו אצלכם בקבוצה במשך שנים ולא פיתחתם מהם כלום...

6. EL Capitan Member

אני דווקא מצדיק את חיים בעניין אחד. ארדילס יותר מדי רך עם השחקנים שלו, נותן להם גיבוי והכל. לכל מאמן יש דרך אחרת, אחד חושב שצריך להיות קשוח עם השחקנים שלו, ארדילס בדיוק להפך. לואיס פרננדז, לדעתי, הוכיח אשתקד, שהוא מאמן מצוין. ארדילס, להזכירכם, בא לבית"ר רק בגלל השם שלו, אותו הוא עשה על סמך הקריירה שלו כשחקן ולא כמאמן. אני עם חיים, 3 מחזורים בליגה ללא ניצחון- ובטח שאוסי הקטן צריך ללכת הביתה.

בקשר למליקסון, לאוהדי בית"ר אין בכלל מה לדבר, כמו שאמר הצדיק מעליי. מליקסון הוא אחד הכשרונות המבוזבזים, ואת זה אני אומר על סמך מה שהוא עשה בבית"ר.

7. מיכל3 Member

סופית ורשמית בנאדו חתם בבית"ר לשנתיים
    חיפה ובית"ר הגיעו לפשרה ודמי העברה יהיו 200 אלף דולר ובנאדו ירוויח 150 אלף דולר לעונה.

נחייה ונראה מה הוא יעשה בבית"ר.

8. dani12 Member

איזה פראייר השקלאר הזה לשלם 200 אלף דולר דמי העברה תמורת בלם שאף פעם לא היה משהו מיוחד ועוד בגיל 33.
    מה יהיה שקלאר מה יהיה?

9. Melixon 15 Member

ארבייטמן סומן כהבטחה, אבל עזבו את זה שהוא מתנהג כמו שמישהו כבר אמר "יום שישי בשכונה"
    הוא אובר-רייטד לאללה, עשו ממנו שחקן והוא לא כזה כישרון בכלל.. וסלח לי אל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע
    ארבייטמן גדל אצל טוברוק של שלמה שרף ושיחק בנוער של בית"ר משחקים ספורים.. בעונה אחת הוא היה בנוער של טוברוק, של בית"ר ובאותה עונה גם עלה לבוגרים
    אז להגיד שהחינוך שלו בא מבית"ר זו טעות - מישהו צריך לנער את האמא של הבנאדם הזה..

בקשר למליקסון.. אף אחד לא הקשיב לי אף פעם, כולם אמרו שהוא סתם אבל יש לילד כישרון..
    תחפש פה הודעות בע"מ קודמים שלי לפני המעבר שלו אתה תראה שכתבתי בדיוק מה שאתה כתבת, אף אחד לא ניסה להשקיע בו כולם פסלו אותו ולא הבינו שהקטע הוא לכוון אותו להצלחה..
    אני מקווה שזה יקרה בחיפה, הודעות שאני כתבתי פה לפני איזה חודש נראות בדיוק כמו ההודעה הזאת שלך בקשר למליקסון ועוד יותר, תמיד טענתי את זה..

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי התחלת לראות כדורגל?העונה?כי אם כן אני לא מבין איך אתה אומר כזה דבר עליו...
    אף פעם לא היה משהו?ראית אותו בנבחרת ישראל מול ספרד?ראית אותו בבית"ר ירושלים?ראית אותו
    פעם משחק בכלל?אחד הבלמים הגדולים שהיה במדינה אם לא הגדול מביניהם.

בכל מקרה אני מאחל לו שישבור רגל[ולא שיהיה לו בהצלחה]-את הכסף שהוא רצה כל כך הוא השיג.

11. TariboWest Member

אני מכיר טוב מאוד את ההיסטוריה של ארבייטמן. עניין החינוך לא מסתיים בגיל שנגמר הנוער, רוני לוי עדיין מחנך את רפאלוב ובן-בסט, בשנה השלישית שלהם בבוגרים. לא צריך לחנך את אמא שלו, אומרים שהוא ילד טוב - על המגרש הוא אידיוט. אני מקווה שרוני לוי יצליח לעשות איתו משהו השנה ואם הוא לא יצליח אז צריך לזרוק את ארבייטמן. מה שבטוח - מכבי חיפה לא הרסה אותו, להפך - הוא פגע בה הרבה יותר.

12. dani12 Member

סתם בלם,אין לו מושג בגרוש.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

טאריבו ווסט - תרצה או לא, מכבי חיפה היא משמידת הכשרונות מס' 1 בארץ, שחקנים טובים מאד יוצאים מהנוער של חיפה כל שנה ומסיימים בראשל"צ ועכו. מליקסון לא עשה הרבה התקדמות אצלנו, אבל אם הוא רצה להתקדם בקריירה, המעבר לחיפה זה הדבר הכי מטופש שהיה יכול לעשות, כנ"ל לגבי ארבייטמן שכבר רצה לעזוב בגלל ייבוש מתמשך על הספסל (למרות שהוא סקורר מצוין). איזה צעירים בית"ר פיתחה? ברוכיאן, יצחקי, ארבייטמן, דנין, בן-שושן, כל השחקנים האלה עשו את הפריצה שלהם בבית"ר, למה? כי בית"ר נתנה להם לשחק, הצעירים של חיפה מוכרים בגלל שרואים אותם בליגת הנוער, לא בגלל שהם נכנסים בחילוף אולי פעם בחמישה משחקים בדקה ה-89.

14. vivalaunited Member

אל תדבר שטויות.
    למה ביתר נתנה לשחקנים הצעירים האלה הזדמנויות אתה יודעת? אני לא ממעיט מהערך שלהם וכולם שחקנים טובים והכל אבל הם קיבלו הזדמנויות כי לא היה מישהו אחר שיקבל.
    בחיפה יש המון שחקנים, מה לעשות שמי שהכי טוב משחק?
    תאמין לי אני רוצה שראפלוב ובן בסט ישחקו ועוד המון צעירים, לאט לאט משתפים את ההכי טובים והם מקבלים את ההזדמנויות שלהם להוכיח את עצמם ואני בטוח שעוד עונה הם יהיו בהרכב.
    חוץ מזה ארבייטמן גם שהוא מקבל הזדמנות הוא מקבל כרטיס אדום.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיצור עם התשובה המנומקת הזאת אתה אומר שראית גג 3 משחקים של בנאדו בקריירה ואתה סתם
    שוךף לפי התקשרות-בנאדו שחקן ענק רק חבל שעם כל המחמאות לגביו בעניין היכולת עם השנים אי אפשר
    להחמיא לו בעניין נאמנות יותר מדי בזמן האחרון[וכנראה שבכלל].