הכישרון שלו ידוע מזמן, כל הכבוד לו שהצליח להצטיין בכזה מגרש דוחה (אם כי הוא נתפס באופסייד ארבע פעמים ולדעתי זה נובע מעט מחוסר תיאום עם הקישור, כמו גם הכדור הבלתי צפוי במשחק הזה), אם הוא ישאר בבית"ר, בשלב מסוים הוא יגיע לאירופה (לנבחרת הוא כבר הגיע). רק שלא ילך לחיפה, שתהרוס לו את הקריירה, בדיוק כמו שהיא עושה עכשיו למליקסון וארבייטמן, כמיטב המסורת החיפאית. ושוב מדהים אותי איך אחרי שני משחקים, אחד מהם בגביע הטוטו ואחד בתנאי מגרש שלא ראויים לכדורגל, של קבוצה שהחליפה יותר מ-7 שחקנים הרכב ובכלליות חדשה כמעט לחלוטין, יש כאן כל מני ליצנים שקוראים לארדילס ללכת הביתה. אם תהיתם מדוע הכדורגל שלנו בביוב... בגלל אנשים כאלה שפוגעים בקבוצה שלהם.
לא ראיתי את המשחקים של בית"ר מול הפועל ת"א ודינמו במלואם , ואולי זה צירוף מקרים , אבל בכל הקטעים שראיתי את בן שושן עם הכדור קרו דברים טובים. אני חושב שהוא יכול להתפתח ליופי של שחקן כנף התקפי. לטעמי מבין הצעירים הוא מבעלי הפוטנציאל הגדול יותר להתפתח לשחקן איכותי.
אני מאושר מהיכולת של בן-שושן במשחק.. רואים שהוא בא לעבוד ולא רק לחמם ת'ספסל ואני יהיה מאושר פי 10 אם הוא יוכל לתפוס אפילו מקום בהרכב מדי פעם.. בתחילת העונה ראיתי אותו כחלוץ הרביעי שיקבל אולי ביחד כל העונה 90 דקות, אני מזה שמח לראות שזה לא ככה.. ושרק יעלה ויצליח אפילו אם זה לא יהיה אצלנו.. כולנו מכירים את חיים, אני כבר ויתרתי.
מה הלוואי? מה אנחנו צריכים כוכבים מתוסכלים שיבואו לעשות עלינו כמה ג'ובות? אין לו מה לתרום לבית"ר, עדיף לקדם את בן יוסף.
מה אתה אומר? ראיתי איך ההגנה שלנו נראתה ביום חמישי.. מבולבלת ולא מתואמת, חדירה.. חוצ'מזה מה אכפת לך שיהיה לנו עוד בלם תמיד אפשר לעשות חילוף זה פוגע לך בכיס?
יחסית לשאר הקבוצה ההגנה היתה בסדר גמור, הבעיות שבכל זאת היו הן אותן בעיות של שאר הקבוצה, חוסר תיאום. מה אכפת לי? אני לא אוהב את בנאדו כמו שאני לא אוהב את גרשון, מספיק לי אחד מהם. חוץ מזה שאני לא אוהב אותו הוא יעשה רק רע, שחקן ברמה של בנאדו לא ישב על הספסל בשקט וזה סתם יפגע בבן יוסף, אם הוא יפתח במקום גרשון אין לי בעיה, אבל זה לא יקרה.
נכון,כל הבלאגן הזה שנוצר סביבו ליגה ספרדית ךיגה פורטוגלית,נהוא צריך לנשק את הרגליים של שקלאר שהוא בביתר בכלל. 2 משחקים והוא רחוק עוד מהיכולת של שנה שעברה.
ייקח לזה עוד שני משחקים להתחבר אני מאמין הפסקת האימונים בגלל הנבחרת לא עוזרת ורק מזיקה האמת וחבל שזה תקוע לפני המחזור הראשון אבל בסוף זה ייתחבר ויהיה פה משהו גדול יש לי הרגשה טובה השנה בנוגע לזה. סיפור בן יוסף ייעלם מהר מאוד מהעיתונים אני לא רואה אותו עוזב לפחות עד ינואר לא רצה לרדת מהעץ ,שיישאר עם החוזה הישן ככה ייעשה לחמדנים נ.ב בית"רי מלידה קוראים לך חיים זרגרי במקרה?בפרטי אם תרצה ההודעות שלך מזכירות לי מישהו
בשביל מה צריך בלם יש את תומר בן יוסף ושמעון גרשון .מצד שני אולי כדי להשים את תומר בן יוסף על הספסל ויהיה שתי בלמים שהיו קפטנים של שתי קבוצות בעבר אבל צריך לתת לתומר בן יוסף לשחק הרבה .
בנאדו ממש לא יגיע כדי להתייבש על הספסל, מנגד הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו לכמה שנים טובות, וזה בדיוק מה שבית''ר לא מנסה להשיג. יוסף יקבל את הדקות שלו, יתבשל ויצבור נסיון ויהיה יותר מוכן לעונה הבאה שבה הוא כבר יקבל את הבמה.