ידידי: אתה חושב שלארקדי יש יותר סבלנות ממני? אתה טועה! שני המשחקים הקרובים ( מכה-בי בחוץ, והבועל בבית ) יקבעו אם נמשיך לראות את התחת של הארחנטינאי החנון, או לחליפין את התחת של צופית. אחרי 10 שנים בלי - גם אני רוצה לטעום שוב גביע !
מצד אחד אתה טוען שלארדילס מגיע צ'אנס אחרי 2 משחקים, ומצד שני אתה פוסל 2 שחקנים ששיחקו כל אחד משחק אחד מאז שהגיעו. ומה עם בואטנג?
אתם יודעים מה.. כל אחד פה מזיין את השכל שאני צריך לצטט פה כמעט כל הודעה, אפילו כולל את נדב בשביל להסכים איתו רק כמה מילים.. חייבים סבלנות ואי אפשר לשפוט את הקבוצה ע"פ משחק או שניים המשחק אתמול נגד בוקרשט היה לא רע בחלקים גדולים מאוד ובית"ר הייתה טובה יותר כולכם שכחתם שבוקרשט זו לא איזו קבוצת דייגים (ראה ערך דומז'אלה) החבר'ה האלה שיחקו גג כמה? נגיד 10 משחקים ביחד בהגזמה מטורפת.. תנו לזה זמן ותנו סבלנות שיהיה שקט והכל יתחבר זה יהיה משהו מפוצץ ואתם תסתמו פיות וגם כל התקשורת הישראלית שעל משחק אחד כבר פוסלים, אנשים פה יוצאים טיפשים סבלנות חברים.. תהיו אופטימים בגלל אנשים כאלה בית"ר יכולה עוד ליפול לא בגלל היכולת הנוכחית
" תנו עוד צ'אנס....עוד 5 משחקים.....עוד סיבוב....העונה הבאה תהיה עונת הפריצה..." היום הוא מאמן את הבועל כפר סבא. 75 מליון שקל תקציב מוחק תירוץ...כל תירוץ.
עזוב, מליקסון, תראה את התגובה של בית"רי, אפס סבלנות, אפס הבנה בכדורגל, הוא מצפה להצגות כבר בתחילת העונה, לא נותן אפילו צ'אנס לקבוצה שלו. לך תסביר לאנשים כאלה.
תפסיק לדבר שטויות , אז מה אם הושקעו 75 מיליון? חשבת שזה אולי סגל חדש לחלוטין ? שצריך לשחק כמה משחקים רשמיים כדי להיכנס לעניינים מבחינת "הדבקות" של השחקנים אחד לשני ולמאמן? פשוט לא נמאס לכם לשפוט קבוצות ומאמנים ושחקנים אחרי 2 משחקים אה? מדהים.
סבלנות? לא, אין לי! הדבקות? את זה עושים במחנות אימונים, אבל בבית"ר חזרה השכונה של מאיר , וה"משחקי אימון" היו נגד קבוצות דייגים. איפה הם התאמצו? בטיולים בבוקרשט מזונות לקאזינו. ארדילס? קיבל קבוצה לא מוכרת, אז במקום להכיר אותה - נסע לראות את המונדיאל. זה הכנה? זה חרא! בצבא ישנו פתגם: : " קשה באימונים - קל בקרב " אבל בשכונה של מאיר ארדילס , זה בדיוק הפוך. אתם ראיתם הקפות מסודרות? קישור התקפי? בעיטות לשער? חרטא בקוסא! עזבו אותי מאתר רישמי, סמל חדש ( בשביל מה??? ) ותלבושת חדשה - זה בתחת שלי. אני רוצה שחקנים שנלחמים 92 דקות, ולא חבורה של כוסיות. את המילה סבלנות תדחפו אתם יודעים בדיוק לאן לדחוף - אחרי 4 שנים עם מאיר, ועוד שנה עם שקלאר , זה כבר נימאס. אצל לואיס פרננדז היו שני אימונים ביום, היה מאמן כושר מעולה, מומחה לפיזילוגיה - תראו איזה שינוי הוא הביא אצל יצחקי, אפילו אצל דוד אמסלם שהפך להיות בגיל 33 איילה שלוחה. ומה אצל אוסה דוסה? זנדברג מותח לי שריר בדקה 60, יצחקי סוחב פציעה, ובית"ר בלי אוויר בדקה 80.
הפועל כפ"ס, הכח ר"ג, הפועל נצרת עילית, מ.ס אשדוד כל אלה קבוצות גרועות בהרבה מדינמו בוקרשט, ולכולן הפסדנו בטדי. עם הרכב טוב יותר ממה שיש היום לבית"ר. וכולם אצל חברך לואיס, שדרך אגב, אני זוכר לא מעט משחקי חושך גם אצלו.
אני מסכים עם מליקסון.. ביתר"י , אתה צריך להבין שכסף לא מביא הצלחות אינסטנט. הבעיה היא שיש יותר מדי אוהדים ואנשי תקשורת שחושבים שאפשר להצליח מיד , ומטפטפים לכל העולם שבית"ר כבר עכשיו נכשלת. אם תוך חודש-חודשיים בית"ר לא תציג קרוב ל 100% ממה שהיא צריכה להציג , אז תהיה בעיה. עד אז אני אסתפק גם בנצחונות לא הכי משכנעים , כולל הפסדים/תיקו פה ושם. גם אני חושב שלואיס מאמן יותר טוב , הבעיה העיקרית איתו היא העצבים שהוא השרה על כל הקבוצה והריבים המיותרים שלו עם כל מה שזז. ארדילס לטעמי מאמן יותר טוב מכל מאמן ישראלי. וגם הזרים שהביאו , לדעתי יותר איכותיים מהזרים של העונה שעברה. סבלנות היא מילת המפתח פה , השאלה היא כמה סבלנות יש לארקדי..
זנדברג מותח שריר וביתר בלי אויר דקה 80. כנראה שאתה לא התאמנת בחיים בקבוצה, לוקח זמן להכנס לכושר במיוחד אחרי פגרה, זנדברג ידוע בתוך אחד שאין לו כושר טוב גם בחיפה ידעו את זה וזה די ידוע דרך אגב. הפסדתם לקבוצה שיותר טובה ממכם מתי תבין את זה כבר? מה שאמור להציק לך זה לא שהפסדתם, זה שארדילס אמר שזה בסדר.
נו באמת, נראה שיש מדריך איך לאמן קבוצה וכולם קראו אותו חוץ מארדילס וממני, כי אני לא מבין מה הבעיה בזה. הפסדנו לקבוצה כמו בוקרשט, שיכלנו לנצח. אין שום סיבה שארדילס יצעק.