בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. Dimitar Berbatov Member

ארקדי צריך להבין שהסיכויים שנהיה בשלב הבתים של ליגת האלופות נמוכים אז הוא צריך להרגיע עם הדיבורים על שמינית גמר ליגת האלופות. ביום שישי תהיה ההגרלה של הסיבוב השני. ונניח שנקבל קבוצה נחותה ונעבור אותה (מה שבכלל לא בטוח), בסיבוב השלישי כבר מחכה לנו קבוצה בכירה ונצטרך להתפלל להגרלה טובה כי אחרת לא נגיע לשלב הבתים.

שום יעשה נכון אם לא יביא את עידן טל שלא נחוץ לבית"ר. ואם טל יבוא אני מניח שזה יהיה על חשבון גל אלברמן שכבר דובר רבות שהוא בדרך לקבוצה באירופה.

2. Fabio Junior Member

לא ראיתי שמעות על כך שאלברמן עוזב, אבל שמועות על כך שטל כבר סיכם בבית"ר היו המון.
    יש לציין שטל כבר בן 32 פלוס מינוס [לא זוכר] ואלברמן סה"כ בן 24

3. Dimitar Berbatov Member

היו שמועות אבל אני מאמין שהמצב ישאר כמו שהוא כלומר אלברמן ובאוטנג קשרים אחורים כאשר קובי מויאל הנהדר יהיה שחקן הרכב כשבואטנג יהיה באליפות אפריקה והוא יחליף אותו.
    שתבין, גם אני חושב שעידן טל לא נחוץ לבית"ר וכבר אמרתי את זה כאן. גם הגיל, גם הסכום כסף הגבוהה שבבולטון רוצים עבורו ואת המשכורת שהוא עצמו רוצה. וגם שאני לא רוצה ששחקנים כמו אלברמן וקובי מויאל התבזבזו על הספסל בגלל עידן טל.

4. itzik zohar #20 Member

אני דווקא חושב שעידן טל על חשבון אלברמן זה רכש מעולה לבית"ר, למרות הגיל.
    יש לבית"ר בקישור האחורי את בואטנג וחוליית הגנה מצויינת שמשלימה אחד את השני מצוין, הם לא צריכים את אלברמן גם לדעתי, ואלברמן בהתקפה ממש לא כמו טל. בבית"ר ראינו שהבעיה בעונה שעברה הייתה הכדור לחלוץ, ואין לבית"ר אחד שיודע להכניס כדור לחלוץ ולהעמיד אותו מול השוער, אולי מירוסביץ', עם טל שיארגן את המשחק של בית"ר באמצע, יהיה לבית"ר הרבה הרבה יותר פשוט לפרק קבוצות כמו שחיפה עשתה בעונות האליפות.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

עידן טל שחקן טוב והוא יכול לעזור לבית''ר עם עדיין רוצים אותו בבולטון אז אין ספק שלבית''ר הוא יספיק.
    דה-ריידר אמר שיש סיכוי גדול שהוא יגיע לבית''ר וזה חלום של כל אוהד בית''ר להביא אותו נקווה לטוב.
    הוזכר גם מגן ימני לקבוצה מארגנטינה שיגיע ואולי יחתום אבל יש לו עוד הצעות רבות ממועדונים בחו''ל.

6. itzik zohar #20 Member

אם יבוא מגן ימני זה יהיה פשוט מצוין, יואב זיו יועבר לצד השמאלי שבו הוא מתמחה ונפסיק לסבול את ההרמות הירודות שלו מצד ימין, ואמסלם יהיה תחליף מצוין כמגן שמאלי. בתור אוהד בית"ר הייתי רוצה לראות את המגן שדיברו עליו בעדיפות ראשונה כרכש של בית"ר עוד לפני קאלה. סיכוי גדול לדה רידר לבוא לירושלים ואם הוא יבוא זה יהיה לא רע בכלל כי אז יהיה מקום לזר (הוא לא נחשב זר נכון?) נוסף בקבוצה, רק חבל לי על מירו שישב בספסל.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

רוצים אותו בבולטון כדי להרוויח כסף ממכירתו ולהתמקח, סה"כ הוא מביא שם מגבות, וגם זה בקושי.

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אל תגזים,הוא שחקן מעולה וראינו את זה במשחקי הנבחרת הוא היה השחקן מספר 1 על הדשא ואם הוא יגיע
    לבית''ר אז זה יהיה מצוין הוא יכול להעויל בהחלט.

9. *הפועל-רעננה* Member

עידן טל יהיה רכש מעולה לבית"ר.
    בית"ר לא צריכה שני קשרים אחוריים.
    אם דה רידר יגיע, זה יהיה עוד יותר מצוין!

קאלה
    מגן זר, בנאדו, גרשון, זיו
    בואטנג
    דה רידר, טל, זנדברג
    יצחקי, חלוץ זר

כאשר על הספסל: אלברמן, מירוסביץ', תמוז, בן שושן, אמסלם

עומק בספסל זה מאוד חשוב

מי חולם על הרכב כזה?! אני כן!

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר יכולה לעשות אפילו הרכב יותר חלומי מזה,ככה שיש להם המון המון המון כסף.

11. Patrice_Evra Member

מי לדעתכם צריך לקבל את סרט הקפטן לאחר פרישתו של איציק קורנפיין?
    לדעתי דוד אמסלם הוא הראוי ביותר לקבל את סרט הקפטן..
    אבל אם ביתר הולכת להביא עכשיו מגן זר הוא יבלה את רוב הזמן על הספסל..
    ובמקרה כזה לדעתי צריך לקבל את סרט הקפטן יואב זיו שלדעתי נחשב כבר לשחקן ביתרי לכל דבר למרות ששיחק בנצרת עילית ומכבי חיפה הוא הוכיח שהוא יכול וצריך להיות שחקן מפתח בביתר ירושלים..
    ועוד דבר לדעתי תומר בן יוסף חייב לשחק עונה הבאה בקביעות הוא טוב יותר גם משמעון גרשון וגם מאריק בנאדו..הוא מהיר חזק וחכם..

Last edited: Jun 24, 2007
  12. *הפועל-רעננה* Member

מסכים איתך לגבי בן יוסף...
    הוא חייב לשחק במקום גרשון העגלה הזה.
    בנאדו הוא הבלם הכי טוב בארץ אחרי טל בן חיים.

13. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

גרשון עגלה? במשחקים הראשונים של העונה הוא היה באמת לא טוב אבל זה לגיטמי וזה קורה הרבה בשחקן שמגיע לקבוצה חדשה, לוקח לו זמן להתאקלם. ככל שהעונה התקדמה גרשון רק הלך והתשפר והראה את היכולת שלו מעונת 05-06 שבה היה מצוין בהפועל ובכלל בכל העונות האחרונות שלו. אז גרשון ממש לא עגלה ותפסיק להיות מושפע מכל מיני אוהדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם וחושבים שגרשון עגלה...
    מה שכן חבל לי על תומר בן יוסף, בלם מצוין שנתן עונה נהדרת שנה שעברה והשנה התייבש על הספסל הרבה בגלל אריק בנאדו הנהדר והציוות שלו ביחד עם שמעון גרשון. אם אני לא טועה בן יוסף חתם לחוזה ארוף טווח לעוד 4 שנים ואנחנו לא צריכים לחשוש שהוא ילך. אני מאמין שהעונה הנוכחית תהיה העונה האחרונה של בנאדו בבית"ר ולטעמי גם עונת הפרישה שלו ואז בן יוסף יהיה שחקן הרכב לצד גרשון. מה גם שהעונה בן יוסף צפוי לקבל הרבה יותר דקות עקב כך שאנחנו משחקים במפעל אירופי.

14. King Kenny Member

למה לא טוב? הוא הבקיע כמה גולים למיטב זכרוני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Patrice_Evra Member

לדעתי בן יוסף טוב יותר מגרשון ומבנאדו..
    הוא צריך להיות בהרכב הפותח במפעל האירופי וגם בארץ..
    ועדיין לא עניתם לי מי צריך לקבל את סרט הקפטן לדעתכם לאחר פרישתו של איציק קורנפין..תתיחסו גם לאופציה שביתר תביא מגן זר ודוד אמסלם כנראה ישב על הספסל..