בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. בועז Member

אני מבין שאתה לא רואה הרבה כדורגל, או לפחות לא מבין כל כך.
    כמו שאמרתי, לא משנה הגיל של השוער, גם בגיל 35 שוער יכול להיות מצויין, והעובדה שקורנפיין הוא לא אחד כזה לא מעידה שגם קאלה לא יכול להיות כזה.

קאלה הרבה יותר אתלט ונייד ממנו והרבה יותר אגרסיבי.
    מסתבר שגם שום וגם שפיגל חושבים כמוני.

2. King Kenny Member

תזכרו שקריירה של שוער נמשכת בדרך כלל יותר זמן מקריירה של שחקן שדה.

3. REAL MADRID Member

מה שאפשר להגיד וסופית זה שקאלה יהיה חייב להוכיח הרבה אבל הרבה.

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

נמאס לי שבית"ר מתחילה לבנות לעצמה בית אבות!! למה היא צריכה כל כך הרבה שחקנים מבוגרים?! פאלרמו הזה היה בליגת האלופות? מילוסביץ' מאוסאסונה היה רק במוקדמות, קאלה היה שם?! אם בית"ר רוצה להיות שם השנה, שיקחו צעירים ששיחקו שם!

5. aviran780 Member

למה נראה לך שצעירים שמשחקים בליגת האלופות יעזבו לליגה הישראלית?
    הם עולים המון כסף ורוב הסיכויים שלא ירצו לעזוב את קבוצתם שמשחקת בליגת האלופות לקבוצה ישראלית שמשחקת במוקדמות ובידיעה שרק שתי קבוצות ישראליות בהיסטוריה עלו לשלב הבתים (ואלו לא ביתר)

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

טברטקו קאלה צפוי להתאזרח תוך 3 חודשים :
    השוער הקרואטי בן ה-31 עתיד להתחתן עם חברתו הישראלית, רונית ביטון, אחותו של עמי ביטון, איש המשק של קבוצת הכדורסל של מכבי ת"א. לאחר החתונה, קאלה יהיה זכאי לתעודת זהות כחולה עפ"י חוק ולמעשה, יהפוך לישראלי מן המניין.

בדומה לרוברטו קולאוטי, קאלה לא ייחשב לשחקן זר מרגע האזרוח, מה שאומר שבית"ר ירושלים תוכל להביא זר נוסף מבלי לעבור את מכסת חמשת הזרים המוקצית לקבוצות ליגת העל.

7. Igi Member

אז אפשר להגיד שעכשיו אפשר להבין למה בבית"ר העדיפו את קאלה על אנייאמה.

8. Dimitar Berbatov Member

גם לא.
    גם אם קאלה יקבל בסופו של דבר מעמד של תושב ארעי, אנ הייתי מעדיף את אניימה. מה גם שאני לא חושב שזה משמעותי המעמד של התושב ארעי. אנחנו בכלל לא צריכים 5 זרים בקבוצה. תאמינו לי שחלוץ+בואטנג+מירוסביץ'/קשר אחר+קאלה זה מספיק.

9. Don Joan Roman Member

השיקול הזה שהוא יכול לקבל מעמד של תושב ארעי לא היה מהשיקולים של בית"ר ירושלים לבחור בו, השיקולים של בית"ר לבחרו קאלה על פניי אניימה הם:
    1. היכולת המדהימה שהציג קאלה אשתקד במכבי ת"א, יכולת שעזרה רבות להביא את המועדון הזה למקום השני אל מול היכולת הבינונית של אניימה בשערה של בני יהודה.
    2. ההבדלים בין עלויות העסקה: העסקה של אניימה הייתה אמורה לעלות 1.5 מליון דולר לבית"ר ירושלים לשנתיים ושל קאלה בסביבות ה750 אלף דולר.

ד"א אם קאלה מקבל מעמד של תושב ארעי בעוד שלושה חודשים, בית"ר ירושלים יכולה כבר עכשיו להביא את אניימה ולבזבז מקום של זר רק ל-3 חודשים ובינתיים לעקוב אחריי מגן/חלוץ/קשר או מה שהם רוצים להביא כדי להנחית אותו בינואר.

Last edited by a moderator: Jun 23, 2007
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יספיק רק לליגת העל. כדי להיות יריב שקול לקבוצות מליגת האלופות, אתם צריכים כמה שיותר שחקנים מנוסים וטובים, שיכולים להתמודד גם ברמות גבוהות יותר. אחרי הכל, המטרה של בית"ר ירושלים בשנה הבאה היא להעפיל לשלב הבתים בליגת האלופות ואז בהתאם להגרלה, אולי אפילו להעפיל ממנו לשלב שמינית הגמר. אני כמעט בטוח שאם ישאלו לדעתו של ארקדי גיידאמאק, הוא יגיד שהוא מוותר על האליפות בשביל להגיע לשלב שמינית גמר גביע האלופות.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה קפיצה מעל הפופיק. בית"ר בראש ובראשונה צריכה להתפלל להגרלה נוחה בסיבוב ה-3. הרי 55 אחוז מקבוצות ההגרלה בסיבוב השלישי הן קבוצות שיקרקסו את בית"ר גם אם זאת תעשה את הרכשים הכי נכונים שאפשר. לא צריך להגזים.

*
    כמובן בהנחה שהיא תעבור את סיבוב המוקדמות השני היותר נוח..

Last edited: Jun 24, 2007
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך ותספר את זה לארקדי גיידאמאק. גם אני חושב שהדבר הטוב ביותר שבית"ר ירושלים יכולה לעשות כרגע, זה לבסס את מעמדה כקבוצה הבכירה ביותר בכדורגל הישראלי, אבל על הצוות הניהולי והמקצועי לא מכוון לשם. בקשר לסיכויים של בית"ר ירושלים להעפיל לשלב ליגת האלופות, כבר התבטאתי בעבר. אני לא חושב שהם גבוהים, אבל לשם בית"ר ירושלים יכוונת ואם לוקחים בחשבון שלשאר הקבוצות יש עומס בליגה ואילו הירושלמים יטיילו, זה עדיין משאיר להם סיכויים.

13. Don Joan Roman Member

שוב כדי לקבוע לגביי גורלה של בית"ר באירופה בואו נחכה קודם כל להגרלה שתיערך ביום שישי הבא ונדע מול מי בית"ר תוגרל בסיבוב השני של ליגת האלופות.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שלב שמינית גמר ליגת האלופות ?
    אני לא רואה כרגע אף קבוצה ישראלית במאה הקרובה שתגיע לזה.
    יהיו שיגידו שחיפה הייתה קרובה, לא יודע - בפועל היא לא שם.

להגיע לשלב הבתים ולהציג יכולת מכובדת זה מספיק ביותר, אי אפשר להשלות כאן מישהו שאפשר להגיע לשמינית גמר, צריך באמת נס כזה.

אליפות משכנעת + גביע מדינה + אירופה מוצלחת, גואידמק יהיה מרוצה, כמו כל אוהדי בית"ר סביר להניח.

15. Fabio Junior Member

בית"ר עשתה רכש נכון עם קאלה. בית"ר רוצה הופעה מוצלחת באירופה. על כן, הם עשו דברים נכונים. הביאו את שום עם נסיון אירופאי, מסכמים עם טל שגם לו יש כבר נסיון אירופאי, ולמרות שאניימה על פי דעתי ברמתו שוער לא פחות טוב בקאלה ואף צעיר ממנו ב-9 שנים, פחות יציב ממנו, ובית"ר כרגע רוצה הצלחה מיידית.
    שום גם מתאים לבית"ר מאוד, שיטת המשחק שלו מתאימה לרצון האוהדים וגידמאק ועל נסיון כבר דיברנו. בהבדל מהשנה שלו בהפועל, הוא ישחק התקפי אבל ההגנה בהחלט תתפקד, ככה זה שרק בתור בלמים יש לך כאב ראש טוב עם שמעון גרשון, אריק בנאדו ותומר בן יוסף.
    מה שאני לא מבין ובטוח שתענו לי, מי יהיה בהרכב של בית"ר, הרי גם טל, גם באוטנג וגם אלברמן קשרים אחוריים. מי מהם יפתח בהרכב? ולפי מה שאני זוכר ולא בטוח, טל יכול לשחק גם במרכז השדה ולא רק מאחורה. ועם כל זה שיש 3 קשריים אחורים מצוינים, שום הרי דוגל במשחק התקפי, וככה הוא משחק משחק הגנתי ביותר. מה שום יעשה?

Last edited by a moderator: Jun 24, 2007