בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. Dimitar Berbatov Member

אני מסכים עם שניכם, אבל הכל מסתכם באם מירוסביץ' ישחק מאחורי החלוץ ולא בצד ימין. אתם מסכימים איתי שלשחק איתו בצד ימין זה גם בזבוז כסף וגם לא חכם, נכון?
    ואגב כל המערך של ה 4-5-1 שמנסים לבנות עבור מירוסביץ' די בעיתי. קשה לי לראות את בית"ר משחקת עם חלוץ אחד בלבד. כרגע יש לנו את טוטו תמוז, ברק יצחקי ועוד חלוץ זר שמנסים להביא לעמדה הזאת וכמובן אי אפשר לשכוח את החבר'ה מהנוער. כרגע זה קצת בעייתי המערך הזה.
    וגם ה 4-1-2-1-2 בעייתי כשיש לך 3 קשרים אחורים מצוינים כמו קובי מויאל, דרק בואטנג וגל אלברמן.

Last edited by a moderator: Jun 15, 2007
  2. Don Joan Roman Member

שום בבית"ר ישחק 4:5:1 הוא בונה את זה כדי שיתאים ל4:5:1, השיטה שהוא הכי אוהב לשחק, 4:5:1 שיכולה להפוך ל4:3:3 כשרוב הסיכויים הם שיצחקי יהיה בימין, מילו באמצע וזנדברג בשמאל, במקרה כזה טוטו תמזו הופך להיות מחליף ראשון לחלוץ המרכזי ובן שושן כמחליף לזדנברג/יצחקי בתפקיד שבן שושן יכול להתבטאות בו הכי טוב: חלוץ מצטרף באחד מ-2 האגפים, ואם דני דה רידר יצטרף זה בכלל יהיה הבנייה המושלמת למערך של 4:5:1.

Last edited by a moderator: Jun 16, 2007
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קורנפיין יודיע על פרישה הערב ב 17:00:
    איציק קורנפיין, קפטן בית"ר ירושלים, תולה את הכפפות. השוער בן ה-35 פורש מכדורגל אחרי קריירה מפוארת עם 3 אליפויות ו-4 הופעות בנבחרת ישראל. קורנפיין, שהחל את הקריירה בהפועל ירושלים, שיחק בין היתר גם בבית"ר ת"א והפועל פ"ת.

אין ספק ספורטאי ושחקן מדהים. אישיות מיוחדת, סמל ושחקן שכל קבוצה הייתה רוצה לקבל.
    בראבו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. Engonga Member

איזה מוזר יהיה לראות את בית"ר משחקת בלי קורנפיין.
    בכל אופן,בהחלט שוער ענק,ספורטאי ענק וסמל ענק הלוואי שיהיו עוד ספורטאים גדולים כמוהו.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. הרצליה Member

חבל שבצורה כזאת הוא מסיים את הקריירה, מודל לחיקוי לכל ספורטאי.

6. בועז Member

הוא בהחלט ספורטאי וסמל ענק, אבל בוודאי שהוא לא שוער ענק.
    רחוק מזה מאוד.
    העובדה שהו סמל היא זו שלמעשה רוב הזמן השאירה אותו במועדון, ולא היכולת שלו.

7. Engonga Member

טוב,אולי הוא לא היה שוער ענק,אבל בסה"כ הוא היה שוער מצוין ואחד שוערי האחד על האחד הטובים שהיו פה.

Last edited: Jun 19, 2007
  8. Football God Member

ספורטאי למופת,לא נטש את המועדון גם בשנים קשים,לא שוער ענק,אבל שוער נשמה שהביא הרבה נקודות לבית"ר.
    תודה איציק!

9. Don Joan Roman Member

קשקוש שנובע מחוסר ידיעה, איציק קורנפיין כבר שנים ואני מדגיש שנים! מוכיח את עצמו כל פעם מחדש, בכל משחק ומשחק ונותן את החיים בכל משחק ומשחק, איציק נשאר 12 שנה בזכות גדולה ולא בשום חסד, שוער מדהים ואיש מדהים, תתנו כבוד לסופרטאים גדולים ואל תלכלכו עליהם בגלל שהם לא בקבוצה שלכם.

איציק קורנפיין - והלב אותך אוהב והלב כ"כ כואב, לא פוסק ולא מרפה הכאב בנשמה!

תודה איציק, תודה!

Last edited by a moderator: Jun 19, 2007
  10. בועז Member

אפשר לחשוב שאני מלכלך עליו כי הוא לא בקבוצה שלי
    אני מציג עובדות כמו שהן, עובדה שבנבחרת ישראל הוא לא שיחק כבר 6 שנים כמעט.
    הוא פחות טוב מניר דוידוביץ, דודו אוואט, שביט ושטראובר.
    בשביל קבוצה שהיא אלופת המדינה, השוער הזה מתפקד לרוב כחוליה חלשה מבחינה מקצועית..
    זה שקשה לך לקבל את זה כי הוא סמל של הקבוצה שאתה מעריץ זו כבר בעיה אחרת, אבל אלה עובדות בפני השטח.
    הוא פשוט לא מספיק טוב מבחינה מקצועית לשחק באלופת המדינה ולכן שום ושפיגל לא סופרים אותו.

כבר שנים שלא ראיתי ממנו איזו תצוגה שגרמה לי להשתכנע שמדובר בשוער יוצא דופן.

11. ברברה Member

מסכים ב100%.
    קורנפיין אחד השחקנים הפחות מוערכים בכדורגל שלנו, לתקופות היה גם טוב יותר מאוואט, דוידוביץ' ואלימלך שקיבלו את המקום בנבחרת על חשבונו.
    תמיד החזקתי ממנו שוער ענק שגם הצליח ומיצה את הפוטנציאל שלו (יכול להיות שיכל להצליח יותר, אין לדעת) אבל בכל זאת לא מעריכים אותו מספיק בצד המיקצועי.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכרגיל אוהדי בית"R הברברים לא יכולים להתאפק ומתפרצים למסיבת העיתונאים ומקללים את כל מי שקשור לבית"ר מלבד השוער.

13. Don Joan Roman Member

אם שופטים יכולת של שחקן ישראלי לפי סמפר הופעות בנבחרת אז עומר גולן חלוץ גדול.

איציק שנים סבל מהתעלמויות חוזרות ונשנות של שלל מאמנים למה? אני אגיד לך למה: כי לאיציק אין לובי!
    הוא לא אוואט, לא דוידוביץ', לא שטראובר ולא אף שוער אחר, הוא בחיים לא ידבר עם עיתונאי ויגיד לו "תביא לי ככה ואתן לך ככה", איציק הוא איש משפחה למופת, איש בית, איש עבודה ולא איש ברבורים.

Rivaldo בבקשה ממך, בוא ניתן את הכבוד לאיציק ולא נתעסק בשטויות.

Last edited by a moderator: Jun 19, 2007
  14. Gaudi Member

מאחל לכל הסמלים שלא מוכנים לשבת על הספסל שיופרשו מהכדורגל בדיוק באותה דרך.

15. בועז Member

אתה לא ממש אובייקטיבי כשאתה מדבר על איציק קורנפיין לכן אין לי מה להתווכח איתך בנוגע ליכולתו, מה שאני בהחלט יכול להסכים זה העובדה שאיציק הוא בית"ר ירושלים.
    במיוחד בזמן של היום שהכדורגל הפך להיות כזה מגעיל, ששם המשחק הוא כסף, יפה לראות שחקנים כמו איציק קורנפיין שאף פעם לא יגידו משהו רע נגד המועדון שלהם, ובחיים לא יעברו במוחם מחשבות על עזיבה.

כל הכבוד לאיציק, באמת ספורטאי למופת.