בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. -=Messi=- Member

ומאיפה הבאת את זה שזה בצורה לקויה? מה כל כך הרבה מזל נופל עליו?

2. SeRgInHo Member

בית"ר לא סבלניים. היו מחכים עוד שבוע ואולי היה להם את פרננדז, שהיה משדרג את הקבוצה ב-10 רמות ומביא את הזרים הכי איכותיים שאפשר.
    שום זאת האופציה הכי טובה מבין הישראלים, אבל הוא ופרננדז זאת פלנטה אחרת...

3. Tony Adams Member

פעם ראשונה בקדנציה של גאידמק שאפשר באמת לבא למחוא לו כפיים.
    החלטה פשוט נפלאה. ה-איש לליגת האלופות.

4. Igi Member

:aaarofl:
    אוי, זה יהיה מעניין! יהיה לו פה ניגוד אינטרסים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מצד אחד שומי, מצד שני בית"ר

מקצועית, החלטה מצויינת של בית"ר.
    מאמן ותיק עם ניסיון, מומחה לבניית אימפריה מקבוצה עם הסגל הכי טוב ועם המשאבים הכי גדולים(חיפה ופאו), יודע לנהל משחקים בצורה מצויינת וכמובן יהיה לא רע לבית"ר באירופה. וכל זה בלי להזכיר את הסגנון ההתקפי שמתחבר לאוהדים. חוץ מזה, התקשורת(שלמה והיציע) לא תפעיל לחץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אבל מה שכן, האופי שלו באמת יהיה מעט בעייתי.. יהיה מעניין.

Last edited: May 31, 2007
  5. Legolas Member

אבל מה שליימה יעשה עכשיו?
    הוא לא יוכל יותר לרדת על כך שבייתר לא תדרוס את הליגה 5-0 כל משחק ואם היא תנצח רק 1-0 הוא יגיד שהם שיחקו מעולה ופשוט הכדור לא נכנס,יהיה מצחיק בעונה הבאה.

6. shabaaz Member

שום יכו להיות רכש מעולה עבור בית"ר.בכל אשר לאירפה:שום מאמן מספר אחת בארץ,עומד ללא מורא מול קבוצות מחו"ל ויודע להכין מנטלית כל שחקן.

הבעיות העיקריות שאני רואה את שום נתקל בהן:
    1.שפיגל:שפיגל הגיע לבית"ר כי מוטל'ה דחף אותו לשם.אם מוטל'ה לא הצליח לדחוף אותו לנתניה אז סופסוף הצליחלדחוף אותו לכיס של ארקדי.
    עם כל הכבוד היו 3 עונות מעולות במכבי חיפה עם שחקני רכש מעולים אבל רק אחת מהן עם שחקני רכש מעולים.מאז עברו 13 שנה!
    שפיגל ידוע כאחד שמפרק סגלים שלמים,ויודע לבזבז מליונים על זרים שלא שווים שקל.
    לדעתי בגזרה הזאת תהיה התחממות רצינית אם לא כל זר שיגיע לארץ יהיה תותח-מצד אחד שומייודע לבחור ולתפקד עם מה שיש לו.מצד שני אפ'חד לו אמר שהוא יקבל או יתנו לו לבחור בכלל.

2.ליגת האלופות:לא ראיתי אף קבוצה בארץ מתפקדת גם באירופה וגם בליגה בצורה משכנעת.
    אם הקהל של מכבי חיפה היה נותן לקבוצה ולמאמן את הדחיפה שהיה מגיעה לו בזמנו גם בליגה גם בתחילת הליגה ובאמצעה ולו רק בסיום מי יודע-אולי שומי לא היה משתמש ושוחק ת'רוטציה.
    את הטעות הזאת הוא למד כבר מניסיון:אבל גם בת"א ופאו לא מתו עליו למרות ההישגים.
    לשומי פשט אין קסם אישי נקודה,הוא איש עבודה.

אני כאוהד מכבי סבור ששומי יכול להביא הכול או כלום.
    ואני מהמר ששומי יביא לבית"ר מה שלא היה להם מעולם,אבל גם אותו הם יפטרו.בית"ר כמו הקהל הברברי שלה תמיד נרתעים מכל מה שהם לא מכירים ולכן הם מתנהגים בצור הכי מכוערת וילדותית:פשוט מפטרים.
    אני כאוהד חיפה ספק מאוד אם היו הרבה אוהדי חיפה שהיו באבל כשיוסי מזרחי פוטר:בינינו ,יוסי מזרחי היה מאמן מצוין ועוד עונה היה הופך את י-ם לקבוצה יציבה כפי ששה באשדוד.מזרחי היה ג'נטלמן ועשה מה שהרבה לא נוהגים בכדורגל(כמו רוני לוי האפס המאופס...) ושמר על כבודו.אם עונת מלפפונים או בלי,ההחתמה של שומי כבר לא מציבה את מכבי חיפה בנקודת זינוק יותר.
    בניגוד מוחלט לכדורגל של לוי,הכדורגל של שום הוא כדורגל בעל מתווה ברור,התקפי,בעל שפע פתרונות ויצירתי.זוהי לא בושה להודות שגם אנחנו טעינו.

7. hai Member

יצחק שום מאמן התקפי , יודע לדבר עם השחקנים ופשוט מאמן מעולה. הוא יכול להביא לכאן שמות טובים , הוא ידוע בתור אחד שיודע להביא זרים והוא עם שפיגל זאת מניה מעולה. יצחק שום אומנם לא הסתדר עם ההנהלות בהן אימן אבל רוב הפעמים הוא לא היה אשם אם בכלל היה מצב שהוא היה אשם.
    יצחק שום, ברוך הבא לבית"ר ירושלים
    עכשיו רק נותר לקוות שיפגע בזרים , ושיכין את הקבוצה על הצד הטוב ביותר.

8. אלכס_היחיד Member

הייה לו בהצלחה מאמן מצוין אני יודע זאת משום שהוא הייה בהפועל ת''א

9. Raulito Madridista

בלי פילוסופיות על הבחירה, בית"ר עשו בחירה טובה ואני בטוח שבעונה הבאה ההחלטות שייקבל ארקדי גאיידמאק והנהלת בית"ר ירושלים יהיו הרבה יותר טובות מבחינת הקבוצה מאשר בעונה החולפת. אני בספק אם יגיעו כל-כך הרבה זרים חלשים. עושה רושם שיהיה מאוד קשה לקבוצה אחרת לגנוב מבית"ר את האליפות, כבר כרגע יש לה את הסגל הטוב ביותר בארץ.
    מה שבטוח, בית"ר תשחק כדורגל נהדר מבחינה התקפית עם יצחק שום. אני בספק אם היא תגיע לליגת האלופות, הקבוצה לא מדורגת ובכל זאת, גם אם תעבור את השלב הראשון צפויות לה הגרלות קשות מאוד לאחר מכן, שום כידוע כמו אף מאמן כדורגל הוא לא קוסם, אבל בליגה אני בטוח שהוא יצליח.
    שום לא יודע לאמן הגנה, פשוט ככה, אבל לבית"ר יש שחקנים טובים יותר בחלק האחורי מאשר בעונה האחרונה בהפועל ת"א. שחקני ההתקפה של בית"ר הולכים לתרום הרבה יותר ואם לא ייקרה משהו יוצא דופן בית"ר תדרוס. במידה וייקרה נס ובית"ר תעפיל לליגת האלופות יהיה לה קשה יותר לזכות באליפות אבל עדיין היא תיהיה המועמדת מספר 1 למרות העומס.
    המאמן אולי המצליח באירופה מבין הישראלים(לא שכחתי לקשטן את ההישג ב2002), שהביא דאבל ביוון לפנאתיניקוס, אולי יצליח להוליך את בית"ר להישג אירופי ראשון. כי באירופה לא שמעו בחיים את השם בית"ר.

10. Melixon 15 Member

קורנפיין בספק!
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.20968.html

אם עד עכשיו פחדתי שהקבוצה תיפרד מהסמלים והצעירים שלה.. מזה הכי פחדתי
    אין בנאדם שהוא יותר בית"ר כרגע בקבוצה מאיציק, הנשמה של הקבוצה למעלה מעשור כבר.. אם לא הוא אנחנו מזמן בליגה שנייה..

ואם הוא ילך זה יהיה פשוט מרתיח, אני לא יודע מה אני יעשה..

איציק חייב להישאר!!

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא הייתי יוצא בהצהרות כרגע. עד ששום לא ידבר עם איציק אנחנו נמשיך לקרוא באתרים על פרסומים שונים.
    שים לב מה כתוב במעריב: "מסתמן: קורנפיין ישחק עונה נוספת בבית"ר ואז יעבור לתפקיד המנכ"ל":

גם המגן הוותיק דוד אמסלם יישאר עונה נוספת במועדון. בבית"ר כבר החליטו להחזיר את אלירן דנין מהשאלה בהפועל כפ"ס, ולשחרר את רוני גפני שמחוזר על-ידי מספר קבוצות בליגה, ביניהן מכבי חיפה.

ז'אן טלסניקוב, שהודיע אתמול על פרישה מכדורגל, ישתלב בקרוב מאוד בצוות המקצועי של קבוצות הנוער או הילדים של המועדון.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שמח לראות שבבית"ר זוכרים ומעריכים את טלסניקוב.

13. Dimitar Berbatov Member

אני מאמין שאיציק ישאר לפחות עוד עונה אחת. אבל אפשר להבין את שום, שנה הבאה רוצים לרוץ גם בליגת האלופות וכמובן לקחת את האליפות בליגה ואני לא בטוח שבגיל כזה קורנפיין יעמוד בעומס וגם יראה יכולת טובה בליגת האלופות.
    אבל עדיין אני חושב שאיציק יכול לסחוב עוד שנה ואז לפרוש כמו מלך.

14. Don Joan Roman Member

בקשר לאיציק, החלטה חד צדדית לא תהיה בחיים, אם איציק לא יסכים לפרוש הוא ימשיך שוער ראשון.

בקשר לשומי: זה יכול להצליח ויכול גם לא, את סגל הישראלים הטוב בליגה יש לנו, את שחקן השדה הזר הכי טוב בארץ יש לנו ואם יחתימו עוד 3 זרים טובים בעמדות חיוניות לבית"ר יהיה סגל ששווה הצלחה בכל המפעלים.

ובקשר לז'אן: למרות שהוא גדל באשדוד הוא בית"רי וזה צעד מבורך ששחקני עבר ישתלבו בתפקידים מקצועיים/ניהוליים בהוויה של המועדון ובעתידו, במיוחד שחקנים עם לב ונשמה כ"כ גדולים כמו של ז'אן טלסניקוב.

Last edited by a moderator: Jun 1, 2007
  15. Melixon 15 Member

גפני שוחרר והוא על סף חתימה בחיפה..
    שהחצי עונה הזאת בכפ"ס עשתה לדנין רק טוב, בית"ר צריכה מגן ימני אני לא יודע כמה אמסלם יכול לסחוב למרות העונה הטובה שהוא נתן