בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. Melixon 15 Member

האמת שלא התרשמתי ממנו במשחק למרות השלושער.. הוא לא הציג משחק גאוני או בלט בכישרון
    אני לא אומר שהוא לא שחקן פשוט לא הרשים לא יודע ממה התלהבתם..
    דוקא אבי ריקן שאני שומע עליו כבר שנה ומשהו לפחות נראה שחקן מצויין אחד שרץ כל הזמן על המגרש ועובד קשה..

2. Dimitar Berbatov Member

דווקא בגלל שחן עזריאל נתן משחק לא גדול ולמרות זאת כבש שלושער ועוד בגמר גביע המדינה, זה מראה שהוא שחקן נהדר שיכול להתשלב בבוגרת רק אם יתנו לו את הצ'אנס. רק תחשבו אם זה משחק סביר שלו מה זה משחק טוב שלו. חן גם הראה בגמר שיש לו ניצול מצבים טוב מאוד. אבל אתמול ראיתי את תומר חמד, בחור נהדר שיש לו כשרון ענק אבל לא מקבל מספיק צ'אנסים מרוני לוי. ואני רואה אותו וחושב לעצמי שכבר כדאי לחן עזריאל לעזוב את בית"ר ירושלים כי הוא לא יקבל פה הזדמנות. וכפ"ס נראת לי אפשרות נהדרת עבור עזריאל.
    ובקשר לאבי ריקן, צודק ב-100%. שחקן נהדר, קפטן, מנהיג, ווינר, נלחם 90 דקות נקווה שהוא ישתלב בבוגרת למרות שאני לא מאמין, אני מקווה שאתבדה.

3. King Kenny Member

מה נסגר? כל שחקן צעיר או שלא מתאים לבית"ר אתם שולחים לכפר סבא, מה, חסר לכם קבוצות בליגת העל? וגם כפר סבא לא יכולים לקבל את כולם או שלא וצים את כולם.

4. Maccabi_Haifa Member

מישהו יכול לענות לי על השאלה הזאת בבקשה

בכל העולם בקבוצות באירופה ששומעים על מוריניו על פרגוסון על רייקארד על סם אלרדייס
    הם המאמנים או המנגרים?
    כי אם הם המנגרים למה שפרננדז ירצה לבוא בתור מאמן?! מי שומע על המאמנים באירופה אם זה ככה, לואיס פרננדז רוצה שיהיה לו שם שאם יצליחו בליגת האלופות לא יהללו את גיורא שפיגל

או שתקנו אותי אולי על השמות האלה אם הם המאמנים

5. Don Joan Roman Member

מנג'ר ומאמן זה פחות או יותר אותו הדבר כך שכל מנג'ר אירופאי יחליט לבוא לישראל לא יבטל את הגעתו בגלל שלא יקראו לו מנג'ר.

6. הפועל באר שבע אלופה! Member

אם לא מזרחי אז שום,באמת מאמן טוב,הביא דאבל עם פנתנאייקוס,הביא את חיפה לאלופות ועשה איתה שם דברים יפים מאוד,אחלה מאמן

7. Maccabi_Haifa Member

מה פתאום אותו דבר איזה אותו דבר?

אם פרגוסון מנגר במצסטר, מי המאמן? אתה שמעת עליו פעם?

8. hod Member

מתוך וויקיפדיה:

9. Don Joan Roman Member

בישראל בסה"כ מחקו את המילה "מנג'ר" מלקסיקון הכדורגל ובמקומה אומרים מאמן ועוזר מאמן
    אז פרגוסון הוא המנג'ר במנצ'סטר וקירוש המאמן וזה על אותו משקל של פרננדז מאמן ועזורי עזור מאמן.

כדי שתבין טוב יותר בוא ניקח את המודל של ברצלונה טוב?

מנהל מקצועי: ג'קי ברנגסטיין(בבית"ר גיורא שפיגל)
    מנג'ר: פראנק רייקארד(שום,אוחנה,פרננדז,בלה בלה)
    מאמן: הנק טאן קאטה(גיא עזורי/אחר)

התפקיד של המנהל המקצועי: להתוות מדיניות, להמליץ על שחקנים ולעזור למאמן הראשי להצליח
    התפקיד של המנג'ר: לאמן
    התפקיד של המאמן: לעזור למנג'ר לאמן את הקבוצה.

פשוט וקל למה להסתבך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/07
  10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה לא יכול להגיד על חלוץ שכבש שלושער שהוא לא הבריק.
    אם המטרה של חלוץ היא לא להבקיע, אז מה כן ?

לא כל חלוץ צריך להעביר בין הרגליים, ולהיות מעורב, כל עוד הוא עושה את שלו ומבקיע שערים,
    ואת זה עזריאלי עושה בנוער יותר טוב מכל ברזילאי שנגע בכדור בגיל 5 שהגיע לבית"ר.

11. Patrice_Evra Member

דבר ראשון הוא שיחק עם הבוגרים בעונה שעברה במחזור הסיום מול פתח תקווה שביתר ניצחו 2-1 משער שוויון שלו..
    דבר שני אם אתה חושב שהשחקן הזה הוא לא טוב כל כך היית צריך לראות את המשחק נגד אשדוד..את המשחקים עם נבחרת הנוער והיית רואה שגודל כאן חלוץ שהולך להיות בין בחלוצים הטובים שיהיו פה בארץ..
    והוא בכלל לא אוברייטד הוא הרוויח את השם שלו ביושר..שחקן שעובד קשה באימונים ומצליח ובמשחקים..
    ובאמת הוא חייב לקבל דקות משחק..העונה הזאת הוא לא קיבל בכדי לעזור לנוער של ביתר להשלים דאבל היסטורי..אני מאמין שכבר מהעונה הבאה הוא יתחיל לקבל דקות ולראות קצת דשא..

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בית"ר תבחן את אלכסנדר יאקובנקו :
    הקשר/חלוץ האוקראיני בן ה-19, אלכסנדר יאקובנקו, שחקנה של גנק הבלגית, הוזמן להצטרף למחנה אימונים של בית"ר ירושלים שיערך בקיץ.
    יאקובנקו ג'וניור, בנו של הקשר פאבלו יאקובנקו ששיחק בדינמו קייב בשנות השמונים המוקדמות, הוא יליד חודש יולי 1987, כך שבקיץ הקרוב ימלאו לו 20 שנים.
    יאקובנקו, המתנשא לגובה של 1.87 מטרים ושוקל 74 קילוגרמים, משתייך לסגל נבחרת אוקראינה עד גיל 19.

13. -=Messi=- Member

מליקסון חן עזריאל סקורר, למי אכפת בבית"ר מהכישרון וכו'? כל עוד הוא יכובש מחצי מצב, זה החלוץ שבית"ר חייבת, פשוט חייבת. אבל עם ריקן אני מסכים איתך, ועוד מישהו מצוין מהנוער הוא שי ניסים, אבי נימני הבא, אבל בית"ר כבר מלאה בשחקנים מהתפקיד שלו וחבל. יש לו רגליים שצריך לשמור עליהן, לדעתי הוא יתקדם

14. BeitaReaLiverpool Member

קשה לעכל את חן עזריאל.
    הוא כמעט לא מעורב במשחק, לא נוגע בכדור, ומסיים עם צמד, מדהים.

יאקובנקו מאוד אהוב עליי במנג'ר, שחקן גדול.
    אבל אנחנו לא צריכים שחקן כזה, אנחנו צריכים שחקן בשל.

15. Maccabi_Haifa Member

אההה חחח עכשיו הבנתי אחי

שאמרת שמנגר ומאמן זה אותו הדבר התכוונת שמנגר באירופה ופה מאמן זה אותו דבר נכון?