הקבוצות שבטוח יהיו מדורגות בסיבוב שלישי הן: ליברפול ארסנל בנפיקה וורדר ברמן סלטיק לאציו אנדרלכט הקבוצות שיסיימו מקומות 3-4 בספרד אלקמאר או אייאקס וכנראה מארסיי אם זו תשיג את המקום השני (אם לא במידה ותעבור את הסיבוב השני תהיה לבסקי סופיה מדורגת. במידה והריינג'רס, סטיאווה בוקרשט, שחטיור דונייצק, בשיקטאאש ודינאמו קייב יעברו הן יהיו מדורגות. במידה ולא יחליפו אותו הקבוצות בסדר הבא: ספרטה פראג, פנרבחצ'ה, א.א.ק אתונה, דינאמו בוקרשט ורוזנבורג.
חן עזריאל חלוץ מצוין ואחד הכשרונות הגדולים שייצרה מחלקת הנוער של בית"ר ירושלים בשנים האחרונות. וחבל לי עליו, כי זה ברור לכולנו שכלום לא יצא ממנו לצערי. הסיכויים שחן עזריאל ישתלב בקבוצה הבוגרת שואפים לאפס. חן עזריאל כשרון גדול והוא יעשה טוב אם יושאל לקבוצה כמו כפ"ס שתתן לו דקות משחק ותטפח אותו וא אחרי שנה הוא יחזור יותר בשל ואחרי שקיבל דקות משחק והכיר את הליגה. ואז מי יודע אולי הוא אפילו יקבל דקות משחק בבית"ר. התקווה היחידה שלי שעזריאל ישתלב בקבוצה הבוגרת היא שיצחק שום יגיע לבית"ר ואני בטוח ששומי יתן לעזריאל דקות משחק ובכלל לכל הצעירים שלא מקבלים מספיק דקות משחק. מגיע גם שאפו לגיא עזורי שעשה עם עזריאל עבודה נהדרת ובכלל עם כל הנוער של בית"ר. אם שומי לא יגיע אני מקווה מאוד שגיא עזורי יהיה המאמן של בית"ר בשנה הבאה. מאמן נהדר, יסודי ויש לו את הפונטנציאל להפוך לאחד המאמנים הטובים בארץ.
אליפות לא משהו הייתי אומר,כאילו מזל"ט מגיע לבית"ר אבל האליפות לא הייתה כ"כ קשה העונה במיוחד שיש לך ליגה כ"כ חלשה,ושופטים שנוטים לעזור לך,לא הייתי אומר שאפשר להתגאות באליפות הזאת כ"כ,אבל לפי דעתי אם שנה הבאה הם יקחו אליפות(הוגנת) אז עוד נוכל לדבר בשבחה,כי השנה,זה לא זה בכלל
עד כמה שאומרים שזו הייתה אליפות עצובה ועלובה (ואני טיפה מסכים עם זה), בית"ר הציגה את הכדורגל הכי טוב בליגה, ובסופו של דבר אלופת ישראל לשנת 2006/2007 היא בית"ר ירושלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx.
די כבר לדבר על האליפות של בית"ר ירושלים. כבר לעסנו את זה מכל הכיוונים וזה יצא כבר מכל החורים. עכשיו, כשאני רואה את הקבוצות שבית"ר ירושלים צריכה לשחק מולם, אני בספק גדול אם היא בכלל תעבור את הסיבוב הראשון. אבל בוא נחכה לקיץ ונראה איזה רכש יביא לכאן המאמן. ועל הדרך, בוא נראה באמת איזה מאמן יוחתם.
גם אם הם יביאו שחקני רכש מצויניים,אני לא מאמין שהם יצליחו לעבור סיבוב אחד אפילו.קבוצות לא נבנות ביום אחד,השחקנים צריכים גם להתחבר,ואת זה רק הזמן יגיד.
הכל תלוי בהגרלה, אם נקבל את אפואל ניקוסיה ונשחק בטדי. אפשר לעבור ובגדול, זה לא שאפואל קבוצה כזאת חזקה. וד"א אם מת'יאוס ימונה למאמן בית"ר יכולה להיווצר סיטואציה מעניינת בה מת'יאוס ישחק עם בית"R מול זלצבורג איתה זכה באליפות אוסטריה.
אני בדיעה כמוך שצריך לשתף יותר את הנוער ולתת הזדמנויות לצעירים אבל הגזמת,בן סהר לא קיבל הזדמנויות במשחקים חשובים. כולה 8 דקות במשחק ליגה ועוד כמה דקות פה ושם במשחקי גביע [שהתוצאה הייתה ברורה] או בליגה וכן 40 דקות או משהו כזה במשחק חסר חשיבות מול מנצסטר יונייטד,קצת פרופורציות. לא ראיתי את עזריאל אני מודה,אבל נראה לי קצת מוקדם מדי לחשוב שהוא יכול להצליח בליגה בתור חלוץ פותח יחד עם יצחקי,קודם באמת צריכים לראות איך הוא באימונים עם הבוגרים,אחרי זה קצת משחקים בגביע הטוטו+כניסה בתור מחליף,אבל הגזמתם שכבר בלי שהבנאדם שיחק יותר ממשחק ליגה אחד כבר חושבים שהוא יכול לפתוח.
ברור שבית"ר הולכת להנחית חלוץ זר והוא יפתח עם יצחקי בחוד אבל לעזריאל מגיע מקום לפחות בסגל הראשוני של הקבוצה כדי לבדוק האם הוא מתאים או לא, הוא גם היה יכול לקבל קצת דקות משחק השנה בבוגרים בהיעדר חלוץ זר ברמה מספקת, בזה תסכים איתי.
מה זה "ואולי לא?", אם הוא לא יודע לבחור את הזרים הנכונים אז הוא לא מאמן טוב, אם הוא לא מאמן טוב אז מקומו לא בבית"ר (למרות שהייתי שמח אם היה מגיע לבית"ר מאמן לא טוב שיהרוס להם).