Gaudi, אני מקווה שאתה מבין את הפער בין הנוער לבוגרים, במיוחד כשמדובר בקבוצה עם לא מעט כשרונות כמו בית"ר.
לא רק שהוא ראה, יש לו גם שער אחד בבוגרים של בית"ר מול הפועל פ"ת במחזור הסיום של העונה שעברהף עזריאל כבש את השער שאיזן את התוצאה ל1:1 לפניי שתומר בן יוסף כבש בפנדל.
השנה? לא היה שום מאמן עם ביצים שישים אותו בהרכב ו/או ייתן לו לשחק. בגלל זה אני רוצה מאמן זר כי מאמן זר(ובמיוחד לואיס פרננדז), שם תסלחו לי על המילה כן אבל שם זין על כל התקשורת ועל כל "בעלי המקצוע" ונותן למי שהוא רואה לנכון לשחק ולא למי שהתקשורת רואה לנכון ולא אכפת לו להעלות ילד בן 18(קובי מויאל) למשחק קובע מול הפועל ת"א בבלומפילד שמפוצץ ב16 אלף איש(ואל תגידו לי שקובי מויאל קיבל הזדמנות מול מכבי כי המשחק הזה לא קבע כלום וגל אלברמן היה חסר). זו עוד סיבה למה אני לא רוצה את אוחנה כמאמן בית"ר, בשתיי הקדנציות שלו אצלנו לא ראיתי אותו הולך אפילו פעם אחת! למשחק של קבוצת הנוער ואילו מזרחי בהחלט הלך לכל המשחקים ווויתר על הסיאסטה שאוחנה אל רצה לוותר עליה.
מה? מה? מה? לאלי אוחנה הייתה העונה קבוצה שראוייה להרבה יותר ממקום 8, לא זכתה באף תואר(בניגוד לפרדי דוד והרצליה), הקבוצה לא ניצחה חצי שנה משחק בית!!! חצי שנה!!!, עם הכדורגל ההתקפי שכל כך מדברים עליו הם הבקיעו 8 שערים פחות מהרצליה למרות שהם הלכו לים אחרי 2 סיבובים. גם אוהדי כפר סבא מגדירים את העונה שלהם ככישלון לא קטן והרבה מן הטענות אם לא כולן מופנות לאלי אוחנה והם משוועים לרגע שאוחנה יחזור לבית"ר כבר מחודש נובמבר. ההישג מהעונה שעברה כבודו במקומו מונח אבל העונה הזאת מבחינת אוחנה ולא משנה כמה הוא יינסה לייפות אותה היא כישלון. המטרה שלו לא הייתה להשאיר את הקבוצה בליגה העונה.
אוקיי, אז לא הייתי ער לכך שלעזריאל שיחק כבר בבוגרים (משחק אחד, וואו), אבל תסכים איתי שהשחקן הזה צריך לקבל פי כמה הזדמנויות מזה.
בהחלטף אמרתי את זה בהודעה אחרת שלי בהמשך הדיון. אם היה לנו מאמן עם ביצים הוא גם היה משחק בזמן שברק יצחקי היה פצוע.
שימו את בית"ר רגע בצד,ובוא נסתכל על הקבוצה העשירה בעולם,עם אין ספור שחקנים ששווים מיליוני דולרים. לקבוצה הזאת קוראים צ'לסי,ויש לה גם מחלקת נוער בו כמו שכולנו יודעים משחק בן סהר ועוד רבים וטובים כמוהו. בן סהר קיבל הזדמנות ממוריניו הגדול לשחק במקום דרוגבה/שבצנקו או קאלו (או אפילו איתם ביחד). הוא קיבל הזדמנות במשחק במספר משחקים בעלי חשיבות,וגם במשחקי חשיבות לדוגמה נגד מניו בלפני כמה שבועות. מה שאני מנסה לומר זה שאם צלסי הגדולה מנסה לשלב שחקנים מהמחלקה,אז למה שבית"ר לא תעשה את זה? והכי כואב לי על הכשרונות האלה,זה שלפחות 5 שחקנים מהנוער היו חיביים(!) לפתוח ולשחק מול מכבי ת"א ,הפועל ת"א וכמובן גם במשחקה האחרון של בית"ר השבת מול נתניה. אנשי המקצוע בארץ חיביים להתחיל להבין שזה חלק גדול מלבנות קבוצה בעלת שלד של שחקני בית בשביל שלאוהדים יהיה זהות. יש פה גם סיבה כלכלית.תארו לכם ששני שחקני נוער בממוצע יעלו כל שנה לקבוצה הבוגרת.הם יחסכו הרבה כסף מכספי העברה ומשכורות נמוכות בהרבה משחקן רכש שמגיע.
מול הפועל ת"א היינו חייבים לעלות בהרכב הכי חזק שיש לנו כדי לנצח את המשחק, לחתום סופית את האליפות ולחגוג אח"כ בסאקר כי אם היינו מפסידים זה היה מבאס מאוד ולא היה חשק כ"כ ענק לחגוג ומול מכבי העלנו שחקן בית אחד להרכב וזה גם טוב כי אם חלילה היינו מפסידים למכבי שוב היו יוצאים חכמולוגים כמו פטריות אחריי הגשם שהיו טוענים כי בית"ר לא ראויה לאליפות. מול נתניה אני מסכים, יש לנו שישה שחקניםש סובלים מפציעות ועוד 3 עזבו אותנו למולדתם אז את המקומות שלהם בסגל וחלק בהרכב צריכים לתפוס החבר'ה שזכו היום בגביע המדינה לנוער כשהדברים אמוריים בעיקר לגביי קוזוקין, מויאל, ריקן ומעל כולם: חן עזריאל שצריך לשחק בהרכב לצדו של ברק יצחקי.
זה לא ממש אפשרי כרגע, הנוער שיחק אתמול (חמישי) והשחקנים בטח כבר תשושים מהעונה הזאת.. העייפות תשפיע עליהם המון אני בטוח.. במיוחד קובי מויאל שזה יהיה בשבילו 3 משחקים בשבוע, לשחקן בגיל שלו זה המון.. שלא תבין לא נכון אני מת שחן עזריאל ישחק.. פשוט אני לא רואה את זה קורה, והאמת שגם בלי קשר לעייפות אני לא רואה את זה קורה נגד נתניה.. נקווה שהמאמן הבא של ביתר יתן עדיפות לעזריאל מאשר ללכת על אסולין שזה דבר די מיותר במיוחד שיש לנו 3 חלוצים צעירים מצוינים ועוד את חן עזריאל שיכול להתחיל להשתלב בבוגרת שנה הבאה, ועוד גם חלוץ זר שאמור כנראה יהיה לבוא.
נסגרה רשימת הקבוצות שבית"ר תקבל במוקדמות ליגת האלופות סיבוב שני. כצפוי בית"ר ירושלים לא תהיה מדורגת ותקבל את אחת מהיריבות הבאות: שטיאווה בוקרשט ריינג'רס בשיקטאש שחטיור דונייצק לבסקי סופיה רוזנבורג הכוכב האדום בלגרד פ.צ. קופנהאגן דינאמו זאגרב גנק ספרטה פראג דברצן ההונגרית (בה משחק שאנדור) פ.צ. זאלצבורג (קאזינו זאלצבורג לשעבר) אפואל ניקוסיה. בסיבוב השלישי גם אם תדיח קבוצה מדורגת לא תהיה בית"ר ירושלים מדורגת.
אי אפשר לדעת, גאידמק בטח ישפוך כסף על חיזוקים, אבל אם היא כן תעבור את הסיבוב השני, לדעתי היא לא תצליח לעבור בסיבוב השלישי.