בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. FelaKaT Member

בינתיים הדבר הכי חזק אצל שקלאר זה המ"מ-הוא לא התקפל מול לרואה, לא התקפל מול מליקסון, לא מתקפל מול בן יוסף(ולא מעיף אותו לעזאזל רק מהסיבה שאם בן יוסף ילך לעזאזל בית"ר תהיה בצרות), השאיר את יצחקי וחתם איתו על חוזה ארוך טווח בדומה לכל הצעירים בבית"ר.

בנוגע לשוקרון, אני מניח שאתה יודע את הסיפור, יודע שלשלקאר אין יד בזה ויודע טוב מאוד מי האיש שעומד מאחורי הדברים.

אפרופו דדש, תזכיר לי איפה היו הנוער בזמנו?

Last edited by a moderator: Jul 30, 2006
  2. נדב מיכאלי Member

בן יוסף חתיכת כלב ,שחקן שהרוויח 65 אלף דולר במכבי פתח תקווה,שחקן שלא שיחק אפילו פעם אחת בנבחרת,שחקן שלא זכה בשום תואר פרט לגביע הטוטו ,שחקן שבעונה שעברה פעם ראשונה שיחק בקבוצה גדולה ,שחקן שבעונה שעברה החסיר איזה 10 משחקים בגלל הרחקות (צהובים/אדומים) דורש סכומים כאלה .בושה.
    מקווה שלבית"ר יש אלטרנטיבות ראויות.
    לא רוצה לפתוח עוד עונה בלי בלם.

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דדש טוב משקלאר במו"מ? די מצחיק, לי זכור שאברם לוי היה חייב לשבת ליד דדש בכל מו"מ ולרסן אותו, הבחור פשוט הציע סכומים אסטרונומיים לכל אחד, מה שהביא לבסוף לנפילת בית"ר. החוזה של רונן חרזי, לדוגמא. זה לא ממש ניהול מו"מ מבריק. ואגב בית"רי, גם אצל שחר שאתה כה מעריץ, פותחים חוזים.

בן-יוסף באמת מאכזב מאד עם ההתנהגות שלו, בית"ר העלתה את שכרו ב-50% ללא שום פניה מצידו, ולאחר מכן הוא דורש לפתוח אותו עוד הפעם?

4. נדב מיכאלי Member

האלטרנטיביות לבן יוסף :
    1) בלם זר -הימור גדול להביא זר עכשיו,שיקח לו הרבה זמן להתאקלם ואם הוא לא יהיה טוב נדפקנו
    2) זאב חיימוביץ' -גם בלם וגם מגן בהפועל פתח תקווה,אחד משחקני העתיד של הכדורגל הישראלי
    3) אריק בנאדו -קפטן מכבי חיפה ונבחרת ישראל לשעבר,בלם מנוסה,מכיר את שמעון גרשון מהנבחרת,שיחק בבית"ר שנתיים ומת לדפוק את חיפה ושחר.

5. לא מצאתי כינוי Member

זאב חיימוביץ' ממש לא אלטרנטיבה. העונה האחרונה שלו הייתה כל כך בינונית ולא טובה,שאני בספק אם הוא בכלל ימשיך השנה להיות בלם ראשון בהפועל פתח תקווה.

6. TariboWest Member

יש הבדל בין לדפוק את מכבי חיפה לבין לדפוק את יעקב שחר, אם בנאדו רוצה להרוס למישהו זה ליעקב שחר.

7. נדב מיכאלי Member

כשהוא רוצה לדפוק את שחר זה אומר שהוא רוצה לדפוק את חיפה ולהוכיח להם שהם טעו.
    בכל מקרה בית"ר צריכים לחתוך עניינים לכאן או לכאן ,בן יוסף נישאר?טוב ,הוא לא נישאר אז שילך לאן שהוא רוצה וצריך להחתים אלטרנטיבה.
    הליגה מתחילה עוד 3 שבועות ,המשחק באירופה של בית"ר הוא בעודשבועיים בערך ואסור להיתקע בלי בלם.

8. Reyes Member

מה זה משנה את מי הוא רוצה לדפוק? נניח שהוא רוצה לדפוק את חיפה, זה תקף מקסימום ל-3 משחקים בעונה (ראה מקרה אייל ברקוביץ' במכבי ת"א). הוא לא ייתן משחק גדול נגד מכבי פ"ת מהסיבה "אני רוצה לדפוק את חיפה".

למה לא להביא אותו?

א. הוא בן 34, יש לא עונה אחת ולא יותר.
    ב. הוא שבע מתארים. סוס מת. העובדה שבן יוסף זכה רק בגביע הטוטו היא מעודדת, מאחר וקיים אצלו רצון עז לזכות במשהו יותר גדול, בניגוד לבנאדו.
    ג. אנחנו לא רוצים להיות גלקטיקוס 2.

ניסיון? זה לא רלוונטי לפה. מה, בן יוסף לא מנוסה? הוא עלה אתמול מהנוער? בכל מקרה, זו כולה ליגת העל, הניסיון לא משחק תפקיד משמעותי מדי.

לבית"ר אסור לוותר על בן יוסף, צריך לעשות הכל כדי שהוא יישאר. הוא צעיר, משתלם מבנאדו לטווח הארוך ואם לומר את האמת, גם יותר טוב ממנו.

אגב, לפי מה שהבנתי, בן יוסף רוצה להשאר בבית"ר. הסוכן שלו עושה את כל הבעיות.

Last edited: Jul 30, 2006
  9. נדב מיכאלי Member

בית"ר ובן יוסף הגיעו למבוי סתום.
    לא יודע אם אפשר להגיע לפשרה,עובר דם רע בין 2 הצדדים.
    ואל תגיד גלאקטיקוס,אנחנו לא הבאנו שחקנים זקנים לבית"ר שמעבר לשיא.
    ואגב בנאדו בן 32.

10. אלי מתחן Member

למה להעיף אותו? יש לו חוזה בבית"ר.
    אני במקום שקלאר שולח לבראגה וכל שאר הקבוצות שמעוניינות בו את הקלטות של כל האדומים שבן יוסף קיבל.

11. Raulito Madridista

זה טבעי מה שקורה עם תומר בן יוסף, גם על יצחקי בית"ר ירושלים משלמת לו סכומים גבוהים מאוד אם אני לא טועה 170 אלף דולר לעונה ובן כמה הוא? בן 22? בן יוסף בן 27, שהוא רואה שכל הזרים ושמעון גרשון וזנברג עם סכומים כאלה גבוהים, הוא מבין שיש כסף אז למה שהוא לא יירצה שיעלו לו בשכר גם?

אני לא מסכים שבית"ר צריכה ללכת על בנאדו, למה שתשלם על שחקן שייתן עוד עונה אחת 200 אלף דולר? אולי עם גרשון זה יהיה בהגנה שילוב טוב אבל זה רק לעונה אחת, הוא שבע, יש לך את שמעון גרשון בהגנה שהוא בלם סופר מנוסה.

את חיימוביץ אני הייתי רוצה להעביר להפועל איכשהו אבל זה לא ייקרה. בכל מקרה פ"ת נפרדה משלושה שחקנים שעשו לה את ההתקפה בכל העונה שעברה שהם שיבחון(למכבי), תמוז(לבית"ר) וחסן(נתניה). גם לקבוצה אין זרים כרגע, קשה לי להאמין שהם יימכרו עוד שחקן, אני חושב שפ"ת במצב שלה היום מועמדת לרדת ליגה, לא רואה את לחמן מוצא שם פתרונות פחות או יותר, על קאסום וקקון לבד אי אפשר לעשות שום דבר.

אני חושב שהכל ייגמר כמו שצריך והבלם שלכם יישאר בקבוצה בייחד עם גרשון, תיהיה לכם את ההגנה מספר 1 בארץ.

12. בית"רי מלידה Member

ממה בדיוק אוסי מפחד? למה הוא סוגר את האימון לקהל? שלא נראה את הבושות מוקדם מדיי?

13. בית"רי מלידה Member

יש אליפות! בית"ר זכתה הלילה באליפות הליגה לדייג בישראל!

14. אייל ברקוביץ' Member

6-0 לבית"ר על רמת השרון משערים של אלברמן,גרשון,תמוז ושלושער של פינטו. כל אוהדי הפועל ככה מנצחים קבוצה מהליגה השנייה!

15. בית"רי מלידה Member

פחחח......כן, משהו: ההגנה של בית"ר ממש הועמדה במבחן...ניצחנו את רמת השרון , אז נקרע גם את חיפה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx