אתה צודק ואני רוצה להוסיף שבאתר של sport5 היה לבחור את מאמן העונה ואוחנה לא היה מועמד והוא מאמן טוב יותר מאלון חזן ומפרדי דוד לדעתי..והם היו מועמדים..תוך שנתיים עשה משימה בלתי אפשרית והציל את כפר סבא מירידה לליגת המשנה..וגם הפך אותה לקבוצת אמצע טבלה הגיע איתה לגמר גביע הטוטו.. הישג יפה..
הם לא שמו אותו ובצדק, הם באים לבחון את העונה הנוכחית מבחינת המאמנים , ואלי אוחנה אומנם שנה שעברה עשה את הבלתי ייאמן עם כפ"ס אבל השנה לא הגיע איתה להישגים מיוחדים בליגה או בגביע (עזוב את גביע השוקו)
הם לא שמו אותו ולא בצדק..בדרך כלל קבוצות שעולות ליגה נלחמות נגד הירידה בשנתיים שלוש הראשונות..הוא עשה דבר מדהים עם כפר סבא שרק תעלה בדירוג בשנים הבאות..
Spanish Weapon הבעיה עם אוחנה זה לא מבחינת ההתקפה כי רואים שכפ"ס קבוצת התקפה נהדרת שמגיעה לשישה-שבעה מצבים בכל משחק ומשחק ואם היה לה חלוצים קצת טובים יותר מדוארטה ואבי כנפו(יבואה גם מחמיצן אל קטן אבל הוא כבש עשרה או אחד עשר שערים ולכן הוא נעדר מהרשימה) היא גם הייתה נמצצאת יותר למעלה בטבלה בסביבות מקום רביעי עד שישי, כך שהתקפית אוחנה זה צעד מבורך אבל וזה אבל ענקי מה עם ההגנה? אוחנה לא עובד עם ההגנה נכון על טקטיקה, הוא לא חושב שהגנה זה דבר חשוב, כשאומרים לו את המילה טקטיקה הוא עונה "טקטיקה שמקטיקה" זה לא מאמן שיכול לבוא ולהצעיד קבוצה באירופה, יודע מה? עזוב אירופה, זה לא מאמן שיכול להצעיד קבוצה לאליפות כי בשביל לקחת אליפות צריך גם הגנה טובה ואת זה עם אוחנה אני מאוד בספק אם יהיה לנו. ד"א אוחנה הוא כנראה מאמן בית"ר ירושלים לעונה הבאה(לפי ארקדי תוך יומיים-שלושה יש החלטה), אני מקווה ששפיגל יגרום לו לעבוד גם על טקטיקה, שנצליח להביאז רים טובים. וד"א זה שאוחנה מגיע זה גם אומר שאסולין קרוב לוודאי חוזר לבית"ר ירושלים כי ידוע לכל שאלי אוחנה מאוד אוהב את ליאור אסולין ואם גם ארקדי מאוד אוהב אותו ושפיגל לא מתנגד לו זה מתחבר למסקנה שאסולין חוזר לבית"ר. עכשיו בקשר ל-3 הזרים העוזבים: שוונק, רושל ורמאליו. הם עזבו את הארץ כשרמאליו עזוב בדמעות, הם התחברו מאוד לשחקנים ולא יודע גם אני אוהב אותם, אמנם רושל איטי מאוד ושוונק הוא לא החלוץ שציפיתי לו אבל עדיין שוונק כבש את השער אולי הכי חשוב השנה באורווה, רושל השווה מול הפועל ורמאליו נתן משחק ענק מול מכבי חיפה כשכולנו ציפינו שהוא יהיה חלש, שלושתם תרמו לנו איך שלא תסתכלו על זה ומבחינתי הם לא פחות חשובים מכל השאר. תודה לשוונק, תודה לרמאליו ותודה לרושל. http://i2.one.co.il/images/packages/2183/imageBrowser/IMG_2041.Xxx רמאליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
השאיר את הרצליה בצורה משכנעת בליגה.. מגיע לו הערכה.. אלי אוחנה עם כל הכבוד לכדורגל ההתקפי והאטרקטיבי של כפ"ס לא הגיע להרבה העונה, דוקא עונה שהסתמנה עבור כפ"ס כעונה שטביב נתן בה דחיפה שכפ"ס תתקדם קצת ל4-6
בסופו של יום הם נשארו בליגה וזה מה שחשוב, חוץ מזה שהם שיחקו בהרבה משחקים כדורגל נפלא שהאפיל על הרבה קבוצות כולל על בית"ר ירושלים במשחק אחד ולהאפיל על בית"ר זה לא כ"כ קל. אבל זה לדיון של הרצליה.
אבל הסיפור היה סגור 3-4 מחזורים לסוף עם פער של 4 נקודות אני חושב שזה פער די מבטיח.. חוץ מזה שעם פרדי דוד הרצליה לא שיחקה כדורגל פחדני הם שיחקו כדורגל טוב, בתחילת העונה אני זוכר שראיתי אותם מול מכבי אני חושב הייתי בהלם זו פשוט קבוצה שלא התאימה לליגת העל.. הגנה חדירה וחלשה מאוד, הם היו כ"כ עסוקים בהגנה שהם גם לא עשו התקפה ופרדי דוד הביא איתו איזה שינוי..
תגיד, אתה ראית השנה הגנה מאורגנת בצורה טקטית מרשימה בבית"ר העונה? לא יודע, אני לא ראיתי. ואתה יודע מה כן ראיתי? שבית"ר זכו באליפות. תן לאלי אוחנה שחקני הגנה כמו של בית"ר ותאמין לי שגם אצלו אתה תראה דברים מאוד דומים לעונה ואפילו יותר טובים. שמע, אל תשכח שכנראה שפיגל יהיה המנג'ר, תהיה לו דיעה והשפעה נחרצת על הטקטיקה ועל התלכיד הקבוצתי , אני מניח שמאמן כמוהו לא יתעלם מנושאים כמו הגנה , טקטיקה וכו'.
אני ראיתי הגנה נהדרת בהרבה מאוד משחקים, לראייהב כל הסיבוב השני ספגנו שלושה שערים בלבד, אחד מפנדל ועוד 2 כשהבלם הכי טוב שלנו לא שיחק.
תאמין לי שזה לא נבע בגלל תכנון טקטי מיוחד של המאמן או עוזריו. לא היה שום דבר מיוחד בהגנת בית"ר השנה, ובכל זאת הקבוצה זכתה באליפות ועם כדורגל התקפי משעמם , אז למה שכדורגל שמח כמו של אוחנה ובדיוק אותה ההגנה לא יספיקו גם העונה?
זה בהחלט נבע מתיכנון טאקטי של המאמן ועוזריו, עובדה שעם אותה הגנה ועם אוסי ארדילס, כל משחק חטפנו שער והיינו מסננת בהגנה.