מצחיק... אני זוכר שהיינו מנהלים וויכוחים עם חבר שלי שאוהד את חיפה על כך שהוא מפחד שבית''ר תעשה פאדיחות לישראל באירופה...כאוהד בית''ר צחקתי עליו ואמרתי בציניות ששיש מצב שלא נהיה מדורגים אפילו בסיבוב השני לאור מה שקרה לפני כ 8 שנים (בנפיקה..אחח כואב להיזכר בזה..) והפלא ופלא זה באמת קרה. חוץ מרוזנבורג ורינג'ירס אפשר לעלות סיבוב נוסף שיבטיח לפחות גביע אופ''א.
לואיס פרננדז מצהיר: "אני נשאר בבטיס עוד עונה אחת לפחות": לא מעט מאוהדי בית"ר ירושלים חלמו על שובו לבירה של לואיס פרננדז בעונה הבאה. הבוקר (שלישי) המאמן הצרפתי, שהוזכר כמועמד להחליף את יוסי מזרחי, ביטל את האפשרות שיחזור לבית"ר. בראיון לעיתון 'פראנס פוטבול' הצהיר פרננדז: "אני נשאר בבטיס עוד עונה אחת לפחות". לאחר שסייע לקבוצה הספרדית להיחלץ כמעט סופית מאימת הירידה לליגה השנייה, הסביר פרננדז שהוא מרוצה מהסטטוס שלו בקבוצה. "כבר התחלתי בהכנות לעונה הבאה ודיברתי עם כל עם הנשיא מנואל לואיז דה לופרה", אמר פרננדז, "אני נהנה בליגה הספרדית ואוהב את החיים והתרבות כאן. כדורגל הוא דת בספרד". אז אחרי שקשטן ופרננדז כבר לא אופציה עבור בית"ר, את מי כן הייתם רוצים לראות מאמן את הקבוצה?
האמת,אם הוא היה בא הייתי בטוח שהוא השתגע. נכון שהוא די התאהב בבית"ר אבל הוא כבר יודע אם מי יש לו עסק ונכון שהוא יקבל המון המון כסף אבל מצד שני כשהוא מצליח בבטיס,מוערך שם ועוד מאמן בליגה הטובה בעולם[מחרחר ריב],למה לו לרדת לאמן בישראל.. אני במקום בית"ר הייתי לוקח מהר את ביאנצ'י.
דירוג הקבוצות תופס ל5 שנים אם אני לא טועה, בנפיקה זה היה בערך ב98 ככה שזה לא תופס לגבי הדירוג (או האי-דירוג יותר נכון) של בית"ר גם ככה..
בית הדין קבע כי מתוך ארבעת משחקי הרדיוס ללא קהל שהוטלו על האלופה הטרייה, יוותרו רק שניים. בית"ר כבר ריצתה אחד מהם מול הפועל ת"א, את השני היא תרצה במשחק מול מכבי נתניה במחזור האחרון. כך שאת העונה הבאה, תפתח בית"ר במגרשה הביתי אל מול יציעים מלאים. בנוסף, בית הדין ביטל את הפחתת הנקודות על תנאי שהוטלה על הבית"רים, אך השאיר את עונש חמשת משחקי הרדיוס ללא קהל על תנאי הנוספים שהוטלו על בית"ר.
הייתי קונה שהעונש נקודות על תנאי יישאר כמות שהוא ועונש הרדיוס על תנאי יבוטל אבל אני גם יודע למה זה בלתי אפשרי מבחינת ההתאחדות.
טוב שהעונש רדיוס לא בוטל לחלוטין. כשצריך להעניש את הקהל, אז עונש רדיוס הוא הפיתרון היחידי, כיצד אתה מעניש את הקהל אם תוריד עכשיו לבית"ר שמובילה ב 10 נקודות על מכבי תל אביב נקודות?
אם אני לא טועה הדירוג גם נקבע לפי מה שכל הקבוצות הישראליות (לצורך העניין) עושות באירופה, לא לפי מה שהקבוצה הספציפית שמקבלת כרטיס לאירופה עשתה. מהרשימה הזו של הסיבוב השני נראה שחצי מהקבוצות הן קבוצות שבהחלט בית"ר יכולה לעבור (כשזה תלוי כמובן בעיקר באיכות הזרים, ובמאמן שיהיה לבית"ר בעונה הבאה), אבל כשמסתכלים על הרשימה הזו, לכו תדעו אילו אופציות יהיו בסיבוב השלישי (אם בכלל בית"ר תגיע אליו).
בגלל זה כתבתי שאני מבין למה זה בלתי אפשרי. טוב לפחות העונש קוצץ, בתקווה שמול מכבי המשטרה תיקח אחריות ולא יעמידו אותנו לדין אם נפרוץ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ובבקשה מכם תחסכו ממני תגובות מיותרות בשביל לריב.
אין לי בעיה עם זה שביטלו לקבל של בית"ר ירושלים את העונש, אבל אני מתקשה למצוא את ההגיון. הרי ניתן לקהל הירושלמי עונש רדיוס ובמקום לרצות את העונש, הם הגיעו בסמוך למגרש רק כדי להתעמת עם המשטרה ולזרוק עליהם נפצים. שוב, באמת שאין לי בעיה שהפחיתו את העונש לבית"ר ירושלים, דווקא הייתי נורא שמח שמכבי נתניה תשחק שם לעיני הקהל הירושלמי, אבל אני לא מוצא את ההגיון.
זה ממש טוב שביטלו את העונש לעונה הבאה .. ככה נוכל להתחיל ממקום נקי.. ויש לי שאלה.. מתי אפשר לדעת את מי תקבל ביתר במוקדמות ליכת האלופות בשנה הבאה..?? תודה מראש