בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. בית"רי מלידה Member

מקנא לא - מסתפק במה שהם עשו עם דרור שנה שעברה.

שארדילס ופרננדז יהיו כפרה על דרור - אין עוד מלבדו.

2. EL Capitan Member

חיים, בית"רי כמוך עוד לא ראיתי. אתה מודע לזה אבל, שגביע ומקום שני יגרמו למהפכה בכל סגל הקבוצה ובצוות המקצועי והניהולי? העונה בבית"ר יש רק מילה אחת בלקסיקון כרגע, אליפות.

3. בית"רי מלידה Member

שלא תבין אותי לא נכון: אני בהחלט רוצה אליפות חמישית, אבל אני ריאלי - חיפה טובה יותר!

בקשר לארדילס: 2 עד 3 הפסדים רצופים, והוא מזמין בבהלה מונית מירושלים לטרמינל 3 ....

הוא לא בנוי ולא מבין מה זה הקהל בית"ר - אותה עוצמה של אהבה יכולה להפוך מהר מאוד לשנאה.

זו דעתי טרם שראיתי משחק אחד של הקבוצה, אבל קראתי מספיק על השכונה שהיתה במחנה השני.

חיפה קבוצה מיוצבת לחלוטין בכל התחומים ( מישהו צעק יענקל'ה ועוזי מור ? ) , ובבית"ר אין את זה. זה ההבדל בין אליפות לבין כלום , וסגנות זה בשבילי כלום.

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

על סמך מה אתה קובע את זה?

לפי השחקנים על המגרש (שלפי מה שאני יודע, הם אלו שמשחקים כדורגל), בית"ר התחזקה מאוד. בניגוד לשנה שעברה, הפעם בית"ר הולכת על שלד ישראלי חזק, אחד הגורמים להצלחה הגדולה של מכבי חיפה בשנים האחרונות.
    מכבי, לעומת בית"ר, רק התחלשה בקטע הזה. אומנם הגיעו סואן, קינן ומליקסון אבל קשה להשוות אותם לעידן טל, בנאדו וכמובן מיכאל זנדברג.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא להגיד שסגל השחקנים הוא הדבר היחיד שחשוב (ראינו המון מקרים ששוללים זאת), אבל לדעתי העונה תסתיים השליטה של מכבי חיפה בליגה. בעונה שעברה היה ברור שחיפה תמשיך להוביל את הליגה, הקיץ הזה אני חושב שאנחנו עומדים בפני עונה שונה לגמרי. יעקב שחר ועוזי מור, עם כל הכבוד לניהול המעולה שלהם, לא יכולים לקחת אליפות רק בזכות ניהול.

5. אייל ברקוביץ' Member

צודק לגמרי! גם אני הסתפק בגביע ומקום שני. לבית"ר יש קבוצה מצוינת שהביא שחקני רכש מעולים (בואטנג,זנברג,גרשון,תמוז מירוסביץ וכ'ו), אבל היא אפשר להשוות את הניהול של חיפה לעומת של בית"ר ושל ארקדי גאידמאק.
    קודם כל שיבנה קבוצה לתווך ארוך שיביא מאמן (רצוי ישראלי) שישאר אם הקבוצה תווך ארוך שלא יפטר כל מה שזז

6. הרצליה Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx , נראה לי ששברת פה שיא.
    לדודי יש סוף סוף עבודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ע"פ מה קבעת שארקדי לא שווה, אני לא כל כך מבין מה קורה בתוך בית"ר ירושלים אבל אם אני מבין נכון את מה שקורה שם, ארקדי בסך הכל מזרים את הכסף ומלבד האנשים שעובדים יחד איתו הוא לא מקבל שום החלטה.
    ומי שבעצם מנהל את הקבוצה הוא שקלאר.

להיפטר מכל מה שזז?
    מליקסון, לא מגיע לו להישאר אחרי מה שהוא תרם לקבוצה או יותר נכון לא תרם
    אסולין, לא מתאים לבית"ר של העונה הנוכחית
    לרואה, אתה לא יכול להכריח שחקן להישאר
    כל השאר ששוחררו הם בסך הכל שחקני ספסל כמו עזו וחליבה.
    אנסומבו, היחיד מבין המשוחררים שהגיע לו להישאר אבל בית"ר התחזקה גם בעמדה הזו.

Last edited: Jul 30, 2006
  7. אייל ברקוביץ' Member

כשאמרתי להפטר מכל מה שזז התכוונתי לאנסומבו וכל המאמנים שהוא הספיק להעיף ותאמין לי שהוא עוד יעיף
    בקיצור ניסיתי לומר שהניהול של בית"ר חייב להשתנות!

8. בית"רי מלידה Member

יש לך בעיה קשה בהבנה:

אפילו אם השחקנים של בית"ר כבודדים, יותר טובים ( פחחחח...) אזיי כקבוצה חיפה טובה בהרבה - חיפה רצה כבר כמה שנים עם שלד פחות או יותר קבוע. הניהול הוא מופתי, מסודר, יש בעל בית שנמצא רוב הזמן בישראל, כל העסק שם כבר וותיק, יציב ומסודר.

בבית"ר נעשים דברים גדולים : אין ספק שארקדי נותן באמת מכל הלב, אבל אי אפשר לבנות קבוצה כשמחליפים כמה מאמנים.

אין בבית"ר שקט בהנהלה, אחד אוכל ת'שני, יש מחלוקות קשות בתוך הקהל ( זה לא רק מערבי / מזרחי , זה הרבה יותר עמוק ).

בית"ר , מבחינה ארגונית / ניהולית, נימצאת פחות או יותר כמו במעבר מתקופת צביק'ה וייצנר ליענקל'ה שוכטוביץ'...לא הרבה יותר.

לשקלאר יש יכולות, יש אינטלגנציה בשפע, הכיוון שלו בהחלט נכון, אבל חסר לו משהו שגם הכסף הגדול של ארקדי לא יכול לקנות: ניסיון! שקלאר לא מתקרב אפילו לעוזי מור, אפילו לא הצל שלו.

מישהו צעק דדש?

9. FelaKaT Member

אותו אחד שהביא עלינו את זאבי? לא, תודה.

אני נוטה להאמין שרכבת המאמנים בעונה שעברה בבית"ר הייתה צירוף מקרים ולא מעבר לכך, העונה בית"ר מתנהלת לא רע ומלבד המשחקי אימון הכל הולך כשורה.
    אליפות היא לא מילה גסה.

10. בית"רי מלידה Member

כשאמרתי דדש לא התכוונתי לתת לו לגעת בכסף - לתת לו לשבת בהנהלה ולעזור מניסיונו הרב.

גם לי יש עליו ביקורת, אבל האיש הזה, ששילם בבריאותו בצורה קשה ( אין ספור אירועי לב, כולל ניתוח מעקפים ) חתום על כל 4 האליפויות, ועל 4 מתוך 5 הגביעים של בית"ר. לאף יו"ר נוכחי או לשעבר , למעט אולי יענקל'ה אין את רקורד כזה!

11. FelaKaT Member

מה הוא היה יכול להביא היום לבית"ר שאין בנמצא כיום?

12. גוסטבו בוקולי Member

ניסיון. שקלאר עדיין סוג של מתלמד.

13. בית"רי מלידה Member

וקצת יותר אנושיות - עיינו ערך " אילן שוקרון ". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

14. FelaKaT Member

זאת תשובה מתחמקת-מה דדש היה מביא לבית"ר ששקלאר לא הביא?

ואגב אנושיות, אתה מכיר דרך טובה יותר להעיף מאמן שאתה לא חפץ בו מהדרך ששקלאר נקט בה?

15. בית"רי מלידה Member

דדש יודע לנהל משא ומתן הרבה יותר טוב משקלאר . איזה ניסיון מעשי מביא שקלאר? ניהול מחלקת הספורט אצל לופוליאנסקי?

תראה איך סוכני שחקנים עושים משקלאר צחוק: על כל חוזה שהוא סוגר, שניים נפתחים מחדש...

אצל דדש תומר בן יוסף היה עף למכור תירס חם / בורקס עגלה.

איזו סיבה בעולם היתה לפטר את אילן שוקרון? אה? הוא הביא אליפות גדולה, ענקית ,לנוער, אז ככה יורקים לו בפרצוף? לזרוק אותו לגמריי מהמועדון? ככה כמו כלב?