אויי בחייך מי פרסם את כל הידיעות על כך שמזרחי לא ימשיך דווקא עכשיו אני? התקשורת לא הייתה מפרסמת זאת במידה ואף גורם בבית"ר לא היה נותן לה סיבה לכך, זהו לא עוד פרסום של " מזרחי בספק יישאר" או משהו בסגנון, יש כאן אמירה חד משמעתית. אין עשן בלי אש. "ארקדי גאידמק לאוהדי בית"ר ירושלים: "יוסי מזרחי לא ימשיך". יש יותר ברור מזה? אתם יכולים להכחיש כמה שתרצו אבל הטיימינג של ההודעה על כך הוא גרוע לא משנה באיזו צורה תסתכל על כך.
למרות כל הפרסומים בכלי התקשורת, הנהלת הקבוצה הכחישה את ההודעה על כך שארקדי גאידמק אמר לאוהדים כי יוסי מזרחי לא יאמן את בית"ר בעונה הבאה. דובר הקבוצה עודד זרגרי הכחיש את הדברים: "יוסי מזרחי הוא מאמן בית"ר ירושלים בעונה הבאה. כל הודעה אחרת היא באחריות המפרסמים בלבד. אין שום שינוי בעמדת המאמן".
גאידמק הבטיח(!!!) לאוהדים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398547,00.html בכלל נראה שבינתיים גאידמק נותן לאוהדים לנהל את הקבוצה. אז אם זה מה שהוא רוצה, שיוותר על אנשי הנהלה ויחסוך לפחות כסף על זה, וייתן לאוהדים שליטה מלאה, כשהוא רק נותן את הכסף. התוצאה תהיה שכונתית בהתאם, אבל אם זה מה שארקשה רוצה, שיהיה לו בכיף.
נמאס כבר מהשטויות שלו. אני כבר רוצה שהוא יעזוב אותנו בשקט..הביא לנו אליפות, טיפח את מחלקת הנוער, עשה את שלו. אבל מספיק כבר...זה כבר עובר כל גבול, הבן אדם אין לו כבוד לאף אחד. וזה לא שאני רוצה שמזרחי ישאר כי אני לא רוצה, אבל איך הוא יכול לפטר בן אדם בצורה כזאת, וזה לא הוא פיטר, האוהדים פיטרו. נקווה לפחות שעכשיו שפיגל יהיה המאמן של בית"ר.
היא ממילא תפעיל אותו נכון? אז שכבר יירדו לנו 2 נקודות על חשבון העונה הזאת ואל נצטרך לפתוח את הבאה עם עננה מעלינוב דמות עונש מטפש של הורדת 2נקודות. מול הפועל באים לשיר ולעודד, מול מכבי באים לפרוץ לדשא ולהרים את כולם על הכתפיים על הדשא. עכשיו בקשר למזרחי: אני מאוד התלבטתי לגביו כי מצד אחד היכולת לא משהו ויש המון דברים מעצבנים, מצד שני הוא לא בנה את הקבוצה, אני בעד מאמן אחר רק שלא יהיה אלי אוחנה ובתקווה שאלו יהיו שום ושפיגל. ולאיש שכתב מלפניי: נשמה אל תדבר שטויות ותתחיל להבין שברגע שנגמר ארקדי, 98 אחוז שנגמר בית"ר.
הבנאדם הפך קבוצה תחתית שעוד שנה הייתה מספיקה לה כדי לרדת ליגה לקבוצה אלופה, ואתה עוד מתלונן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx שתהיה בעניינים.. אם גאידמק עוזב, אין בית"ר. לא במונחים של היום זה בטוח.. אז תחשבו קצת לפני שאתם מעיפים לכל הרוחות את האיש שהציל אתכם.
מה אתם רוצים ממנו? הוא לא אמר שארקדי גיידאמאק צריך ללכת הבייתה, הוא רק אמר שהוא צריך לקחת כמה שיעורים פרטיים ביחסי אנוש. ויש בזה יותר ממשהו.
אני מאמין שהוא התכוון להוריד פרופיל בקבוצה,לתת את הכסף,לקבל את הפרסום והכל...אבל את הדברים המקצועיים שיעשה מישהו מקצועי,כמו שבבית הוא בטח לא מתקן סתימות או מנקה לעצמו את הבריכה ומשאיר את זה לאנשי מקצוע שיעשה את זה גם בביית"ר.
אתה יודע כמה פעמים אמרתי לאנשים קרובים אליי "תעזבו אותי בשקט". זה לא אומר שאני רוצה שכולם יסתלקו מהחיים שלי. הוא לא אמר שום דבר רע ואני בטוח שארקדי גיידאמאק לא צריך שתגוננו עליו דרך פורום אייסוקר.
ארקדי לא צריך שאף אחד יגונן עליו, הוא יכול לפתוח חוזים על מי שמציק לו. ועכשיו ברצינות: מזרחי צריך לעזוב למרות שהדרך היא לא טובה. אני מקווה ששפיגל כן יוחתם במועדון וששום יעבוד יחד איתו.
אתה יודע מה ? שיגמר. אני העדפתי את הקבוצה שהייתה מלפני שנתיים. עדיף קבוצה עם שחקני נוער כאלה מטופחים ועם טיפה רכש ושיהיה להם סמל. שיהיה כיף לראות אותם
אגב, בית"ר ממש לא הייתה קבוצת תחתית עונה לפני שארקדי הגיע, ועוד לפני שהוא רכש את הקבוצה, הביאו שחקנים כמו בן יוסף, טוטואנה ואנסומבו, שהיו יכולים (יחד עם חלק גדול מהסגל שנשאר מהעונה שלפני) להעמיד את בית"ר בחצי העליון של הטבלה גם בעונה שעברה. ועד כמה שאני יודע, השיקום ושיפור מחלקות הנוער של בית"ר התחילו כבר בתקופת פניג'ל ושות'. לא יודע עד כמה גדול החלק של ארקדי בהצלחה של הנוער (וגם הנערים קרובים לאליפות). הדאגה הגדולה של אוהדי בית"ר צריכה להיות שהכסף הגדול שארקדי מביא לא יסנוור את הגורמים המקצועיים בקבוצה, ויגרום להם להתעלם מכל מה שנעשה בנוער.