בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

לא ככה יסתיים.
    אנחנו נבוא לאיצטדיון רמת גן ונעודד מבחוץ, אנחנו נבוא לבלומפילד ונצחק על הצהובים, אנחנו נבוא שוב לרמת גן ונצחק על הנתנייתים וכולם בשיירה של מכוניות היישר לכיכר ספרא, לחגיגות הגדולות
    האליפות של בית"ר וכל מי שכואב לו? שימשיך לכאוב.

יש אליפות!
    תודה לארקדי, תודה למזרחי, תודה לאיציק, לאבי אבגי, לתומר בן יוסף, לשמעון גרשון, לאריק בנאדו, לאיתן טיבי, ליואב זיו, לעמרי אפק, לדוד אמסלם, לרוני גפני, לאלירן דנין, לקובי מויאל, לדרק בואטנג, לגל אלברמן, לאבירם ברוכיאן, לז'וזה רמאליו, למיכאל זנדברג, לברק יצחקי, לטוטו תמוז, לעמית בן שושן, לקלאבר שוונק, לכריסטיאן פביאני, לז'ואאנו פינטו, לפאבריס פרננדס, לאלי ששון ולכל מי ששותף לאליפות החמישית בתולדות בית"ר ירושלים
    ותודה עיקרית: לאוהדי בית"ר ירושלים, האוהדים הטובים בליגה ומי שחושב אחרת? יכול לחשוב כך.
    יאללה בית"ר!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/07
  2. Number 8 Member

בהחלט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ואני עוד ריחמתי על האוהדים של בית"ר שמגיע להם לחגוג אליפות אחרי תשע שנים אבל גיליתי את פרצופיהם האמיתיים, לפחות של אחד מהם.

העונש מגיע לכם, תגידו תודה ששני משחקים ישוחקו בטח גביע הטוטו בעונה הבאה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקשיב טוב טוב, כל אחד יגיד פה מה שהוא רוצה בין אם זה מוצא חן בעינייך או בין אם זה לא, אתה הולך על חבל דק אז תירגע ומהר וכדאי לך באמת לא להשתמש במילים בוטות כי אחרת לא תהיה פה. אתה עצבני? לך תעשה מקלחת קרה ותיכנס לכאן מחר שתהיה רגוע.

וואלה יופי. כל ילד בא עכשיו מתחיל לעשות פה רוח.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר בכלל שתקבלו כרטיסים...
    מה נראה לכם ששכחנו את הסיבוב השני? לא ולא...אם זה יהיה משחק שיקבע אם אנחנו באירופה או לא תגידו תודה אם תקבלו בקושי חצי משער 5 (גם ככה האוהדים שלנו לא ישבו בחצי הזה)

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין עונש מוצדק יותר מזה שניתן לבית"ר ירושלים. אין להם בשביל מה לפרוץ למגרש במשחק הבא, הם הרי עשו את זה כבר במשחק מול הפועל פתח תקווה. או שהם ציפו שאחרי כל משחק יתנו להם להיכנס למגרש.
    מההתחלה טענתי שאין בשביל מה לפרוץ למגרש אם תואר האליפות עוד לא מובטח סופית ואני בטוח שעכשיו כל אוהדי בית"ר ירושלים מבינים את זה.
    התסכול שלהם מובן לי. זה מעצבן, זה מרתיח, אבל זה גם בלתי נמנע. העונש הוא לגיטימי בהחלט.

6. Don Joan Roman Member

שישוחקו מצידי גם בגבול הסורי, למשחקים האלה הקהל הבית"רי יגיע כדי לעודד את קהבוצה שלו.
    תסגרו את השערים? נעודד מבחוץ ונחגוג כמו שרק הבית"רים יודעים לחגוג.

7. Don Joan Roman Member

נקבל כרטיסים, לא נקבל? נקנה ליציעים של מכבי, לא ימכרו ליציעים של מכבי? נעודד מבחוץ, אבל נהיה שם וזה מה שחשוב.

קודם כל אני לא ילד.

עכשיו תן לחגוג אליפות.

תחגוג בכיף- מזל טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

8. Number 8 Member

לאחר פסק הדין, כל האוהדים בארץ ובמיוחד האוהדים של בית"ר, יבינו שלא פורצים מתי שבא להם, בזמן שלהם אלא שיש חוק שאומר שירידה לדשא מהווה עבירה פלילית, ובמיוחד שפריצה של כמות אוהדים גדולה יכולה לגרום לאסון כמו שראינו ביום ראשון.

נו באמת, על מי אתה עובד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

9. Don Joan Roman Member

לא עובד על אף אחד גם ליציעים של חיפה קנינו ואפילו השתלטנו על 14.

ונותר לי רק לקוות שהעונש הזה יינתן לכולם ולא יהיה "ספיישל" לבית"ר ירושלים.
    משמע בפעם הבאה שהפועל/סכנין/ק"ש או כל קבוצה אחרת אוהדים שלה פורצים למגרש שהם קיבלו לא פחות ולא יותר ממה שקיבלנו, שייעשה צדק בהתאחדות של מושחטים.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ובאמת בואו ניצא רגע מהבועה הנוכחית של בית"ר, אני מאוד מקווה שההאחדות מתחילה כאן קו ענישה מחמיר, זה עונש מוצדק וחריף לכל הדעות, אפשר אפילו יותר ואף אחד (חוץ מאוהדי בית"ר) לא היה מופתע אם היה עונש יותר חמור. אני מאוד מקווה שממכאן נראה את ההתאחדות מענישה בצורה חמורה כל קבוצה שתהיה מעורבת בעניין חמור כמו זה.

11. Football God Member

אם יש כבר מישהו שצריך לקבל עונש זה רק המשטרה.
    הם ידעו שהאוהדים ייפרצו למגרש,אבל הם עוד פעם חשבו שהם חכמים יותר מכולם.אבל במדינה שלנו המשטרה שולטת בכולם אין מה לעשות.

12. BeitaReaLiverpool Member

אחי אתה חי בסרט.
    בית"ר, קריית שמונה וסכנין עשו בדיוק את אותה עבירה.
    בדיוק .
    ההבדל היחיד היה שבמקרה של בית"ר המשטרה מנעה את הכניסה.

אתה יכול לחיות בסרט שלך כמה שתרצה, אבל להגיד שזה מוצדק זה שטויות.

עריכה: עכשיו אני רואה שבחתימה שלך רשום משפט על הרגש, אז אם אתה בעד חגיגות אליפות בלי אוהדים אתה לא יודע מה זה רגש.

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אני רוצה לשאול את אוהדי בית"ר משהו: מה אתם מצפים אחרי דבר כזה לא לקבל עונש בכלל? זה נורמלי? זה מה שאתם חושבים!!

אז אני במקומכם הייתי מעדיף הורדת נקודות מאשר 4 רדיוסים או זה או זה לפחות ככה הייתם רואים את המשחק, אי אפשר אחרי כזאת התנהגות לא לקבל רדיוס או עונש אחר בכלל!!!

אתם פרצתם ופצעתם ילד קטן שנזקק לאישפוז ועוד ילד נוסף שנזקק לאשפוז, ואתם טוענים שזה נורמלי, גם מכבי חיפה אחרי שאמיר רנד התאשפז בגלל אוהדים מטומטמים קיבלה עונש, זה בטח נורמלי שיפצעו אוהדים שבאו לראות כדורגל זה מה שאתם חושבים, וזה נורמלי שלא תקבלו עונש אחרי עבירה חמורה כזאת!!

להאוהדים יש חלק בדיוק כמו הששטרה אי אפשר להאשים רק את המשטרה, האוהדים הרי התפרצו בכח ובלי שכל! המשטרה לא פתחה את השערים! אז כולם אשמים וכולם יענשו!

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מאשים רק את האוהדים, אני ממש לא מנקה את המשטרה הסתומה מאשמה, אוהדי בית"ר היו חייבים להבין שיש להם עוצמה פי מאתיים מאוהדי סכנין וקרית שמונה והצורה שהם רצו להיכנס למגרש הייתה דומה לגן חיות יותר מאשר מגרש כדורגל. חוצמזה שבאמת זה לא היה משחק האליפות... לא היה שום הגיון בלהיכנס למגרש במשחק המדובר.

ובבקשה אל תעיר לי על רגש שמרגש במיוחד שזה קשור לאוהדים וכדורגל, אני יכול לעשות לך הרצאות בנושא אם תרצה.

יש רצון לחגוג, ויש טיפשות.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם לא עשו את אותו הדבר בכלל. בית"ר ירושלים חגגה מתי שהיא לא הייתה אמורה לחגוג. המשטרה מנעה את הכניסה, רק משום שהיא לא הייתה מוכנה לכך שתהיה פריצה לכר הדשא. ולפני שאתה בא לרשום לי שבמשך כל המחצית השנייה הודעתם בשירים שאתם נכנסים, אז אקדים תקופה למכה ואגיד לך שזה לא משנה. בימים האחרונים, בכל אמצעי התקשורת הייתה התבטאות של הנהלת בית"ר ירושלים שלא תהיה פריצה, כיוון שעוד אין סיבה ממשית. זה שהודעתם במנלך המשחק שאתם נכנסים, לא משנה את כמות האבטחה שהייתה ולכן באה ההתנגדות.

ושוב, כדי להמחיש לכם עד כמה שאתם לא צודקים, אני שואל את אותה השאלה: התפרצתם כבר לדשא, חגגתם כבר, מה העונה רדיוס כל כך משנה לכם? את החגיגות שלכם כבר עשיתם.