בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. -=Messi=- Member

Deuce
    האוהדים של בית"ר לא פגעו באוהדים כי שאתה מתפרץ לגדר ומנסה לפרוץ את המשטרה אתה לפעמים פוגע באנשים בלי שאתה מתכוון. אין מה לעשות זה לא קהל של קונצרט. ככה חוגגים אליפות בישראל, ואם הבהמות של סכנים שהם באמת בהמות (בלי להכליל את כל האוהדים) היו פוגעים בכמה אנשים היו עושים על זה סיפור גם (בטח שלא כמו בית"ר כי זה סכנין וזה בית"ר). המשטרה חיכתה שמישהו יפגע ואז להוציא את כל האוהדים, כי הם רצו שאחרי זה יקראו לאוהדי בית"ר בבונים.
    איך שלא נסובב את מה שפנרקו אמר, נקבל את זה שהמשטרה עשתה ממנה בדיחה ובמיוחד הוא. נגיד ולא הייתם מוכנים. איך זה שהשוטרים ממשיכים להיאבק באוהדי בית"ר בזמן שהם רואים אוהדים נחנקים ?
    איך זה שלא היו מוכנים אם ראו את כל האוהדים פורצים למגרשים?
    הפרנקו הזה זה בדיחה גם למשטרה שלנו

2. Don Joan Roman Member

הצדק של שחר לזר ועידו גולן זה שהם התעוררו וב"ה הם יהיו בסדר גמור ויחגגו איתנו אליפות.
    הצדק של בית"ר זה שלא יבצעו פה עניין של איפה ואיפה.
    והצדק של הכדורגל הישראלי יהיה כאשר ישר בסיום העונה יתחילו לחוקק חוקים ולבצע את מה שרשמתי למעלה.

בקשר לאמיר רנד, אין מה להגיד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/07
  3. Landon Donovan Member

אני איתך בכל הנוגע להפועל...
    אם זו אכן הדעה שלך, והיית מחזיק בה גם אם לא היה מדובר בקבוצתך האהובה, אז זו דעתך, ואני מכבד אותה למרות שאני לא מסכים איתך.
    אתה צודק, ואני לגמרי חושב שגם סכנין וקריית שמונה צריכות לקבל עונש זהה (אלא אם הן קיבלו איזשהו היתר, אבל אני בספק גדול שזה קרה, מכיוון שפריצה לדשא הינה מנוגדת לחוק).
    אגב, בסכנין וקריית שמונה יש גדרות?

4. Don Joan Roman Member

בסכנין אין.
    בק"ש יש אבל איך שהשוטרים ראו שמתחיל הלחץ הם פתחו את השערים לרווחה.

5. King Kenny Member

לא צריך להגזים, ברור שיש להם גדרות.

6. Landon Donovan Member

בוא נלך שנייה למחוז היפוטתי - אם שחר לזר ועידו גולן לא היו מתעוררים, או שהיו אחרים שנהרגים (ריאלי לגמרי, תסכים איתי), איפה היה הצדק שלהם?

מסי, לא אכפת לי איזה סוג של קהל הם, אנחנו מדברים פה על חיי אדם! אם ככה חוגגים אליפות בישראל, אז משהו פה דפוק והגיע הזמן לשנות את זה. תשאל את אמיר רנד (או יותר נכון, את משפחתו), איך עברו עליו חגיגות האליפות של קבוצתו. ענישה כבדה יכולה למנוע מקרים כאלה, ולכן אני תומך בה. לא כדי "לדפוק את בית"ר" או משהו בסגנון.

אגב, לדעתכם, אוהדי בית"ר, אם יינתן לכם לחגוג אליפות בטדי השנה, האוהדים יפרצו\ינסו לפרוץ למגרש או לא?

תומר, זה שמעליך כתב הרגע שבסכנין אין גדרות, אז כראה שיש מה להגזים.
    נו, איזה מזל שלשוטרים בקריית שמונה יש מוח בראש. יש עוד תקווה למדינה הזאת.

7. King Kenny Member

טעות שלי, לא שמתי לב.

ולגבי הפריצה, אני זוכר שישבתי שער 4-5 במשחק האליפות בבלומפילד בעונת הדאבל של הפועל, והשוטרים פתחו לנו את השערים באופן מסודר ולא פרצו כמו האוהדים של בית"ר.

ולגבי הענישה, אם למכבי מורידים 2 נק' על חוזה כפול אז על זה צריך להוריד יותר נק' ולא משחק רדיוס.

8. Don Joan Roman Member

מתוק שלי זה בדיוק כל ההבדל, אם היו פותחים שערים אף אחד לא היה נפגע, ברגע שסגרו אותם ובמקום לתת לרדת לדשא יפה פיצצו אוהדים עם אלות החל הלחץ ואיתו הסיפור ידוע, בפתיחה יותר מהירה של השערים והכל היה עובר בשלום.

ועזוב אין פה מה להתווכח אתה לא מבין את הצד שלי בכל הסיפור הזה כי אתה מסתכל על זה בתור אוהד מהצד, אני מדבר בתור אוהד שחי את הדבר הזה ואחד שמרגיש שעושים הכל כדי לדפוק את הקבוצה שלו ןכנראהש זה נכון.
    אחרת גם לסכנין וגם לק"ש היו נותנים עונשים.
    רוצה להעניש? רוצה לתקן? תעניש ותתקן מהמקרה הראשון שקורה ולא מהמקרה בו בית"ר נכנסת לתמונה.

9. King Kenny Member

אני מסכים איתך שצריך לתת לסכנין לקריית שמונה עונש, אבל גם לבית"ר.
    אבל ההתאחדות מענישה רק את בית"ר בגלל שהיא יותר מעניינת. ולא מענישה את סכנין כי היא מפחדת מהם.

10. Don Joan Roman Member

אם יענישו את סכנין עכשיו ואת ק"ש על הפריצות של אוהדיהן למגרש עכשיו ברגע זה ואז את בית"ר לא אומר מילה, כי אז אדע שלא מתנהגים כלפינו באיפה ואיפה.

ד"א גם להפועל מגיע עונש הרבה יותר כואב מאשר להעביר אותם משער חמש לשער אחר במשחק ליגה.

11. Landon Donovan Member

ניסיון לרצח הוא עדיין ניסיון לרצח, גם אם הרצח נמנע. אותו דבר במקרה הזה - ואני מסכים, גם סכנין וק"ש צריכות להענש. אבל אני ריאלי ויודע שאם הן לא נענשו עד עכשיו זה לא יקרה, וזה לא משנה את דעתי שבית"ר צריכה להענש. ההתאחדות התעוררה מאוחר מדי, אבל עדיין אפשר להציל את הכדורגל. אחרת, בפעם הבאה שיקרה כזה דבר, אנשים יאמרו "אבל את בית"ר לא הענישו, אז למה אותנו כן?".

12. Rudess Member

4 משחקי רדיוס ללא קהל, כל הכבוד להתאחדות!!!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

4 משחק רדיוס ללא קהל לבית"ר...2 השנה 2 שנה הבאה...השניים של שנה הבאה לא שווים כי הם בטח יהיו בגביע הטוטו...קיצר הם יזדיינו לא יחגגו אליפות בטדי...

14. BeitaReaLiverpool Member

כל הכבוד?!!?!?
    תתביישו.
    זה מגמתי להרוס את האליפות, ואני אומר את זה עם עיינים דומעות.
    זה בושה לא לתת לאוהדים להיכנס למגרש, הכדורגל מושחת.
    מילא 1,2, גם לא מוצדק, אבל 4!??!?!?!?!!
    היום הוכח כמה שונאים את בית"ר.

15. Don Joan Roman Member

עונש קשה לכל הדעות אבל אנחנו לא ניתן להם לחגוג על חשבוננו, לחבורת בני זונות האלו.
    לא ניתן להם!