בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. Don Joan Roman Member

הענישה החמורה לא צריכה להתחיל היום, היא הייתה צריכה להתחיל הרבה יותר לפניי כן אבל מכיוון שלא התחילה גם היום היא לא צריכה להתחיל אלא רק מהשנה הבאה כי אז כל הקבוצות יהיו שוות וכולן יוכלו להיפגע בצורה שווה.
    לקראת שנה הבאה חובה להתחיל לחוקק חקיקה אמיתית עם עונשים אמיתיים וכבדים כנגד הכל.
    כנגד אוהד בודד, כנגד קבוצת אוהדים וכנגד קבוצות הכדורגל, לאחר שיחוקקו חוקים אמיתים ואחד-שניים-עשרעשרים-מאה אטוהדים ישבו בכלא על התפרעויות הם לא יעשו את זה עוד פעם, באחריות מלאה אני אומר לך.

2. Landon Donovan Member

אני לא מתכוון להתווכח איתך יותר, בטח שלא אחרי ההודעה האחרונה שהוכיחה לי שאתה לא רוצה עונש כבד רק בגלל שאתה אוהד בית"ר ורוצה לחגוג את האליפות בטדי. תנסה להסתכל מנקודת מבט אובייקטיבית ותגיד לי את דעתך.

3. Don Joan Roman Member

בעניין הזה אני לא יכול להסתכל מנקודה אוביקטיבית פשוט מאוד כי העונש הזה לא אוביקטיבי משום שגם אוהדים של קבוצות אחרות פרצו למגרש העונה והם לא נענשו אז למה שאנחנו כן? כי אנחנו בית"ר ירושלים?

4. Landon Donovan Member

לא, כי עכשיו בהתאחדות התעוררו.
    אני אמרתי לך כבר, לדעתי היה צריך להעניש את כל הקבוצות שאוהדיהן פרצו למגרש. זה שקבוצות אחרות לא נענשו לא משנה את דעתי שבית"ר צריכה להענש.

5. Don Joan Roman Member

אז בעצם אתה נוהג פה באיפה ואיפה.
    סבבה, זה בטח חלק מתרבות כדורגל נכונה.

6. BeitaReaLiverpool Member

העובדה היא שזוהי העבירה הראשונה של בית"ר השנה .

אני חושב שצריך להעיף את הגדרות, וכל אוהד שינסה לפרוץ למגרש במהלך המשחק יחוייב להתייצב בתחנת המשטרה , ואם תהיה פריצה של כל הקהל בסיום המשחק, לתת להם, אם זה באמצע המשחק-רדיוס.

7. Landon Donovan Member

אני? אני כבר אמרתי שצריך להעניש את כולם הרי. מי שנוהג באיפה ואיפה זה ההתאחדות, ואני מסכים שזה בעייתי (בלשון ההמעטה), אבל דעתי היא שכול קבוצה שאוהדיה התנהגו כך צריכה לקבל עונש, אבל זה שהן לא קיבלו לא פוטר את בית"ר.

אני אפריד את המשפט מההקשר המקורי של ההודעה שלך ואשאל: לא הגיע הזמן?

8. Don Joan Roman Member

1. להוריד את הגדרות.
    2. להוציא את השוטרים מהיציע ולפזר אותם בטבעת עם הפניםא ל המגרש
    3. לחוקק חוק שבו כתוב שכל מי שיורד לכר הדשא מקבל עונש של חודש מאסר(אם זה קטין מאסר בית עם מעקב צמוד של קצין מבחן שילווה אותו לבית הספר) ועוד חצי שנה על תנאי, זאךת בנוסף לעונה שלמה בה לא יוכל להגיע למשחקי כדורגל.
    4. במידה וישנה אליפות והתקהלות גדולה של קהל, לתת להם לרדת לדשא בכדי למנוע מצב של קיפוח בחיי אדם אך עם זאת להבהיר שבמידה והדבר יקרה, הקבוצה הביתית תספוג רדיוס של שנה מחוץ לאיצטדיונה הביתי בפעם הראשונה, בפעם השנייה גם קנס כספי גדול מאוד ובפעם השלישית הורדת 2 נקודות ליגה.
    5. שהעונשים יהיו שווים לכל קבוצה בלי להתחשב בשם שלה(כמו שמתחשבים בהפועל ת"א).

ככה ורק ככה נוכל לגרום לכך שאליפויות יהיו שמחות, מהנות וללא נפגעים.

ולזה שמעליי הגיע הזמן אבל לא על הגב של בית"ר ירושלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/07
  9. BeitaReaLiverpool Member

- אם לקבוצות אחרות לא נתנו, אז לבית"ר לא נתנו.
    זה שהם עשו את זה לא נותן לבית"ר לגיטמציה לעשות את זה, אבל עדיין לא צריך להיות עונש.

ככל שאני חושב על זה, לבית"ר לא מגיע שום עונש. מסיבה פשוטה , שעל עבירות חמורות באותה מידה (הפועל עם הרימון, סכנין, קריית שמונה) לא היו עונשים, ההבדל היחיד היה שהמשטרה פגעה באוהדים.

10. Landon Donovan Member

סבבה, אז זאת דעתך. אבל תרשה לי לשאול אותך משהו - ואני אבקש שתענה בכנות - אם זאת הייתה קבוצה אחרת, ולא הקבוצה שאתה אוהד, היית אומר אותו דבר?

11. Don Joan Roman Member

חביבי תקרא מה שרשמתי לך.
    אם אחריי זה אתה בדעה שלך אין לי שום דבר נוסף להגיד לך כי זה יהיה אבוד.

12. Landon Donovan Member

אמרתי לך כבר - לא מעניין אותי מה קרה בעבר, זה מקרה חדש, יש לנו יו"ר התאחדות חדש, ואולי סוף סוף תהיה פה ענישה נורמלית. אני אמשיך להחזיק אצבעות.

קראתי את כל ההודעות שלך, והדבר היחיד שאני משוכנע בו הוא שאתה (אם היית במשחק), ושאר אוהדי בית"ר (סלחו לי על ההכללה, כן) נתתם ל"פרץ הרגשות" (כך ניסחת זאת, לא) להשתלט עליכם מה שהוביל לפצועים קשים ולסיכון חיי אדם. לא אכפת לי אם זה היה קומץ או לא, אנשים היו יכולים למות שם, ומבחינתי זה מספיק בשביל שלא יעברו על זה לסדר היום כמו שעברו על דברים לסדר היום עד עכשיו.

אני משוכנע שאם היו מוטלים עונשים כבדים עוד קודם לכן, מה שקרה בטדי היה נמנע. ואולי עונש כבד ימנע מדברים כאלה לקרות פעם נוספת (ותסתכל על העניין מנקודת המבט של למנוע פגיעה בחיי אדם לרגע, במקום בתור אוהד בית"ר שמתחשבן עם ההתאחדות).

13. Don Joan Roman Member

לא, אתה תסתכל על המצב בתור בן אדם שצריך לרצות צדק ולא בתור אוהד מכבי מתוסכל.

אבל בסדר אל תדאג, אנחנו רגילים שכולם מתעוררים כזה מגיע לבית"ר ירושלים לפניי זה כולם חולמים, ואח"כ יגידו שאנחנו חיים בתחושת קיפוח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/07
  14. BeitaReaLiverpool Member

אם זה הפועל בטוח לא, קבוצה אחרת כן.

Deuce , הפריצה של בית"ר לא שונה בכלום מהפריצה של סכנין וקריית שמונה.
    ההבדל היחיד הוא שבמקרה של בית"ר המשטרה סגרה את השערים, וזה יצר את הסכנה.

15. Landon Donovan Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אוהד מכבי מתוסכל? ממש לא, להיפך, אוהד מכבי מאושר שמעונה של מקום שישי אנחנו מוציאים כרטיס לאירופה, ואוהד מכבי שבכלל לא רוצה אליפות השנה, כי הוא סבל מספיק אחרי האליפות הקודמת, ומעדיף לחכות לזמן שלמכבי יהיה סגל ששווה אליפות מבחינת איכות, ולא סגל שיהנה ממתחרות חלשות (חוץ מזה, שמול הסגל של בית"ר אין לאף קבוצה בארץ סיכוי. בית"ר היא היריבה האמיתית של בית"ר כרגע).

צדק? איפה הצדק של שחר לזר ועידו גולן? איפה הצדק של אמיר רנד?

אבל אני שמח שכתבת את ההודעה שלך, עכשיו אני יודע סופית שהודעותיך נבעו מהיותך אוהד בית"ר ולא מתוך דעה מבוססת ואובייקטיבית.