http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396500,00.html אני לא יודע איזה סמיילי יותר מתאים פה - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx , :aaarofl: או http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx .
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx הלם... איזה מילים, פנינים אחת אחת... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
מנסיון אישי, אתה לא באמת רוצה את זה. את כל התקציב שלכם הוא יגמור על חברים שלו ויסדר להם חוזים שיגרמו לחוזה של יניב קטן להראות חסר ערך. כל שחקן נוער שלא יראה לו, הוא פשוט ירצה להעיף מהקבוצה (אמיר טגה במזל גדול הצליח לשרוד את התופת הברקוביצ'ית, אבל אסי וסיהון לא) ולא משנה כמה המאמן או הקהל ירצה אותו. בנוסף לכך, גם אם אלכס פרגוסון יתחנן לאמן בבית"ר ירושלים, המאמן יהיה ג'ון גריגורי, או אפילו אלי גוטמן. וגם זה יקרה רק אם המשא ומתן עם טון קאנן יכשל והוא יתפס מפלרטט עם אישתו של גיא עזורי. עדיף שבית"ר ירושלים לא תעשה לעצמה שם רע בכל הנוגע למנכ"לים, גם ככה היא נכשלה עם ולדימיר שאקלר ואלי ארזי. היא לא צריכה להיכשל גם עם אייל ברקוביץ'.
לא מסכים. אולי פשוט בית"ר יקבלו עונש רדיוס שתקף רק למשחקי גביע הטוטו? זה נראה לך הגיוני? אולי פשוט יסתכלו על לוח המשחקים ויבחרו את המשחקים הלא חשובים? ולאוהדים ש"יזמו" את ניסיון הפריצה למגרש וכמעט גרמו למוות, מגיע להיות במשחק? אם מחליטים על עונש רדיוס, אז צריך לקיים אותו, ולא לחכות עד למשחק שאחרי כדי לאפשר לאוהדי בית"ר לחגוג.
אני מעדיף שיורידו לנו שלוש נקודות, למרות שאין על מה. אם אין קהל במשחק אליפות אז צריך לסגור את הכדורגל. -חוץ מזה, אגב ברקוביץ', אני זוכר שהרחיקו אותו לכמה משחקים ואז דחו את זה לעונה שבה הוא כבר לא שיחק, איזה כסילות.
זה לא קשור להעדפות שלך. אם בדיון בבית הדין של ההתאחדות יחליטו שבית"ר צריכה להענש, ויחליטו על עונש רדיוס, אז אין מקום לדחות את העונש עד לאחר חגיגות האליפות. אתה אומר שאם אין קהל במשחק אליפות אז צריך לסגור את הכדורגל, אבל אני אומר שאם דוחים את העונש ומכופפים את החוק על מנת לאפשר לבית"ר לחגוג אליפות עם קהל למרות מאורעות טדי, אז צריך לסגור את הכדורגל. כל המטרה של הענישה זה להרתיע ממקרה נוסף כזה, ולכן הענישה צריכה להיות חמורה. צריך לסגור את טדי עד סוף העונה, ואז אולי שנה הבאה, כשבית"ר תיקח עוד אליפות, זה לא יקרה (ואם יורידו את הגדרות זה גם יעזור).
1. עונש רדיוס מגיע אבל לא במשחק אליפות! שיתנו לנו שישה משחקי רדיוס לעונה הבאה ויתנו לנו לחגוג את האליפות שלנו. 2. האוהדים לא "יזמו" את נסיון הפריצה זה הנימצחון של בית"ר וההרגשה שהתואר כ"כ קרוב, לאחר 9 שנים שלס בל, באותהש נייה אף בן אדם לא חושב על כלום מלבד ללכת ולחגוג עם האלילים שלנו בצהוב שחור, גם אדם עם שיקול דעת כמוני התחיל לרוץ כמו משוגע ולרדת אל עבר המגרש לא כדי למחוץ את אחד מחבריי ליציע אלא כדי לחגוג עם כל האהובים שלי ששימחו אותי כ"כ במשך העונה הזאת, ב93 חגגנו אליפות בלי פצוע אחד, ב87 חגגנו אליפות בלי פצוע אחד, ב98 חגגנו אליפות בלי פצוע אחד וכך גם ב97, ולמה? כי אף אחד לא התנגד לנו, נתנו לנו לרדת למגרש ולהעניק אהבה ולהוקיר תודה לשחקנים שלנו, ביום ראשון במקום לתת לנו לחגוג ולשמוח הכו אותנו עם אלות, דחפו עלינו את השערים ויצרו אכבר של לחץ, אם היו נותנים לנו לרדת בלי לנסות ולהתנגד לנו אף אחד לא היה פצוע, בטח שלא קשה. 3. שוב אני רוצה לאחל לשתיי חברינו הקטנים ליציע עידו גולן ושחר זלר שהתעוררו ומדברים עם קרוביהם החלמה מהירה בתקווה לחגוג איתכם רשמית את זכייתנוב אליפות המדינה לכדורגל לעונת 2006/2007, אנחנו אוהבים אתכם. A.C.A.B
לפי מה שראית השחקנים שלכם רק סבלו מהירידה שלכם לדשא,והיו גם כאלה שנתנו כמה צ'פחות לאוהדים.הייתם צריכים להיות קצת פחות "שיכורים" על הדשא ולראות מה קורה עם השחקנים שלכם. בכל מקרה,אם היום לא נותים לכם משחק רדיוס מול הפועל לפחות,צריך לסגור את הכדורגל.
מי סבל? יצחקי שאמר אח"כ "אמנם היה רגע שהרגשתי חנוק והייתי חייב לברוח אל השרוול שמוביל לחדריי ההלבשה אבל דבר כ"כ מהנה אני מאחל לכל שחקן שבעולם". אני מסכים שמאה אחוז שהיו קצת יותר מדיי אגרסיבים עם השחקנים אבל הכל הכל נובע מדבר אחד: אהבה והוקרת תודה.
ההתאחדות יכולה קצת להתחשב באוהדים שמחכים תשע שנים לזכייה באליפות ושלא יתנו להם משחק רדיוס דווקא במשחק ההאליפות אלא הורדת נקודות. אני משער שגם בית"ר מעדיפים את העונש הנ"ל, הם רוצים לזכות באליפות במגרש ולא בגלל שלקבוצה אחרת הורידו נקודות. מה שבטוח, בית"ר תקבל עונש ובצדק. השאלה האם העונש יהיה הורדת נקודות או משחק רדיוס נגד הפועל ת"א. הדיון כבר נגמר, ההחלטה תתפרסם בערך בעוד שעה.
בית"ר לקחה את האליפות על המגרש, אם היא לא הייתה עובדת קשה כל העונה ומנצחת הכי הרבה משחקים גם אם היו מורידים לכם 10 נקודות זה לא היה משנה. מי שטוען שבית"ר זכתה באליפות בבית הדין הוא או טיפש או אחד שמנסה לעצבן. ד"א אני מאוד רוצה לדעת למה סכנין קיבלה עונש של 10000 ש"ח קנס ועוד 15 אלף על תנאי ואנחנו ניענש במשחק רדיוס ללא קהל במשחק האליפות? נ.ב הורדת נקודות תיצור תקדים כי מעולם לא קרה דבר כזה ויותר מכך לפי חוקי ההתאחדות לכדורגל עצמה אין אפשרות כזאת.
כי בשביל המטומטמים שם עד שאין פצוע קשה הם נותנים עונשים מפגרים.לסכנין גם היה מגיע עונש של הפחתת נקודות וגם של רדיוסים.
אתה אומר את זה בתור אוהד בית"ר, שרוצה לחגוג עם הקבוצה שלו. הרי לפי אוהדי בית"ר כל הבלאגן נוצר בגלל כמה אוהדים שחשבו שבית"ר כבר זכתה באליפות. אם הזכייה באליפות גרמה לאוהדים לנסות לפרוץ למגרש, אז אני חושב שהעונש המתאים הוא למנוע את חגיגות האליפות. די עם התירוצים. יש חוק נגד פריצה למגרש, ואוהדי בית"ר ניסו לעבור על החוק. אז מה אם בשנים קודמות לא היו הרוגים - באנגליה לא היו הרוגים עד אסון הילסבורו, אנחנו מחכים למשהו כזה שיקרה אצלנו? אגב, אם אני לא טועה, המשפט הראשון שלך הוא טענה לאי שפיות. אולי כדי שאתה ושאר אוהדי בית"ר תלכו לפסיכיאטר. מספיק עם השטויות האלה, אני מדבר פה על חיי אדם (שיכולים להיות גם חבריך אוהדי בית"ר), לא על איזה צלחת אליפות. קח דברים בפרופורציות. עריכה: לא הבנת. הכוונה (אני חושב) הייתה שאחרי כל העונה הזאת, בסוף הזכייה הרשמית באליפות מגיעה באמצע השבוע אחרי החלטה של ההתאחדות להוריד נקודות לקבוצה אחרת. 1. על מה סכנין קיבלה את העונש? 2. מספיק עם ה"משחק אליפות" הזה. אם יש עונש רדיוס, אז הוא חייב להתקיים ללא קשר לסוג המשחק. אולי בכלל יתנו להנהלת בית"ר לקבוע איזה משחק הם רוצים לקיים בו את העונש וזהו?