בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בישיבה שהתקיימה בין ארזי למזרחי (בהנחה שהאחרון יישאר בקבוצה) לגביי העונה הבאה, דובר על כך שדנין, שמגלה יכולת מצויינת בכפ"ס, יחזור לקבוצה. (אפשר להבין מכך שגפני כנראה לא ישאר, ייתכן כי יחזור חזרה לבני יהודה).

בנוסף, השניים שוחחו על כך שצמד הברזילאים טוטו ורומאליו ככל הנראה ישוחררו מהקבוצה, כאשר הברזילאי השלישי, שוונקי, מתנדנד ויוחלט האם להשאירו בסוף העונה או לשחררו, בהתאם לביצועיו עד סוף העונה.

קיימים מגעים להחזרת אסולין לבית"ר, שכן לבית"ר יש בעלות על חצי מכרטיסו של השחקן.
    אם הבאת אסולין תיכשל, או אולי בנוסף אליו, מזרחי מעוניין להביא חלוץ זר בעל ניסיון וברמה גבוהה לבית"ר.

גם מירוסביץ', שבתקופה האחרונה בינוני מאוד, ייתכן שיעזוב את הקבוצה.
    במידה ויוסי מזרחי ימצא זר שנראה לו טוב יותר, מירוסביץ' יעזוב - ואם לא, הוא, ככל הנראה, יישאר.

מהלכים נכונים וחשיבה נכונה ? תחליטו אתם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/07
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אבל למה לא להסתכל לפני שמפרסמים הודעה?
    כבר פרסמנו את המהלכים האלו ואנחנו כבר דנים עליהם לאורך עמוד שלם.

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

בסדר טעות שלי, אז לא ראיתי...
    רוצה להרוג אותי ?

באתי עם כוונות טובות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

4. Gady Member

שי, שחוט אותו וזהו, מסכן הילד.

עכשיו בקשר לתהפוכות שבית"ר רוצה לעשות עונה הבאה. רוצים להעיף את כל הזרים? תעיפו.
    אבל בשביל מה להביא חדשים? פשוט עצוב לראות שחקנים כמו בן שושן, ברוכיאן, אלברמן שיושבים על הספסל בגלל הברזיאלים האלו שבמילא לא מספקים את הסחורה.

אין לנו בארץ מאמן עם ביצים שיהיה מוכן להתבסס בעיקר על ישראלים. שיש לך כאלו ישראלים טובים כמו בבית"ר, בשביל מה צריך את כל השוונק שמנק הזה.

5. Number 8 Member

עכשיו רוצים להעיף אותו אה? לפני כמה משחקים אמרו שהוא אחד השחקנים הטובים ששיחקו בארץ ועכשיו חושבים שצריך לשחרר אותו רק בגלל תקופה לא טובה.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מתי אמרו את זה ?

ואם אמרו את זה, בטח זה היה בגלל שאנשים היו מסונוורים מהגולים שלו.
    בכל מקרה, מזרחי לא משחק איתו נכון בכלל...
    מריוסביץ' הוא לא שחקן כנף כמו שמזרחי עושה אותו, הוא שחקן מרכז שדה, וחבל שמזרחי לא מבין את זה.

אמרו לגביי בואטנג שהוא אחד השחקנים הטובים ששיחקו בארץ (אם לה ה-טוב ביותר...).

7. Gustavo Boccoli Member

אמרו לגבי מירוסביץ' שהוא שחקן מצויין ואחד מהזרים הטובים. יכול להיות שזה נכון, הוא שחקן דיי טוב.
    שלמה שרף אהב לתת לו מחמאות כאלה בשידורים של בית''ר בערוץ 10.

8. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

חחח עזוב אותך שלמה שרף, אין לו דיעה ושכל בגרוש...
    אחד השדרנים היותר גרועים שנראו בשנים האחרונות בכדורגל הישראלי, ללא ספק.

אני אומר לכם - במידה ומירוסביץ' ישחק באמצע, אולי מאחורי החלוץ, תראו בית"ר יותר טובה...
    או לפחות מירוסביץ' יותר טוב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. Gustavo Boccoli Member

מירוסביץ' באמת שחקן מצויין. יש לו גם 4 שערים ו3 בישולים העונה.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שמע, לא אמרתי שלא, הוא באמת שחקן טוב מאוד, אבל לאחרונה משחק בצורה מאוד בינונית...
    לפניי שהוא בא לבית"ר, הוא שיחק כקשר התקפי מאחוריי החלוצים (וגם קשר אמצעי עושה משחק) והיה מצויין, ולכן הוחלט להביאו לבית"ר.
    במקרה גם יצא לי לראות כמה משחקים שלו אז אני יודע המ שאני מדבר...

באגף הוא 'נבלע', מה לעשות הוא לא שחקן מאוד מהיר...
    אם מזרחי יבין שמקומו באמצע - מירוסביץ' יפרח.
    אגב, שימו לב שכל הגולים שלו באו מפריצות מהמרכז, ולא מהאגף.

11. Dimitar Berbatov Member

מסכים עם בופון. מירוסביץ' הכי אפקטיבי והכי טוב במרכז, מאחורי החלוצים. אבל הבעיה היא שאם הוא ישאר הוא יתפוס את המקום של הצעירים שלנו: עמית בן שושן (במידה ומזרחי יתעקש להשאיר את מירוסביץ' בימין), ברוכיאן (אם מירוסביץ' ישחק מאחרי החלוצים, או בעצם גם בימין, גם ככה יוסי מתעקש לשחק עם אבירם בימין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), ברק יצחקי וגם גל אלברמן )במידה ומירוסביץ' ישחק מאחורי החלוצים).
    כך שאם לחשוב שוב פעם, יש דילמה קשה אם להשאיר את מירוסביץ'.

12. Number 8 Member

לא רק שלמה שרף, פרשנים נוספים אבל זה לא העניין פה. מירוסביץ שחקן נהדר ולפי דעתי בין השחקנים הטובים בליגה שלנו. אם הבעיה באמת היא שמירוסביץ יתפוס את מקומם של הצעירים, עדיין אסור לשחרר אותו, ואם אין ברירה אז להושיב אותו על הספסל ולעשות רוטציה כי הוא באמת שחקן מצוין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/3/07
  13. Gustavo Boccoli Member

הבעיה של בית''ר זה הסגל הארוך מדיי שלה, ואם בגלל זה היא צריכה להפסיד שחקנים טובים אז שתשאיל את כל הצעירים שלה. זה בכלל יהיה מצויין, כי כמעט בכל קבוצה בליגת העל אלה שחקני הרכב.

14. Number 8 Member

מה זאת אומרת? בן שושן וחבריו בקושי רואים דשא בדקות מועטות, לכן לא תהיה בעיה להשאיר את מירוסביץ בסגל ולעשות רוטציה.

15. matanhh Member

צרכים לצעירים כמו בן שושן ללכת לשנה שנתיים לקבוצות אחרות שיקבלו שמה דקות משחק רבות ואז לחזור יותר טובים ואז אני בטוח שיקבלו משחק דקות רבות כי כרגע עם ישארו אני לא רואה אותם מקבלים דקות רבות!