בן שושן הוא לא קיצוני ימני, בן שושן הוא חלוץ שמשחק בצד ימין/שמאל וזה הבדל גדול. קיצוני ימני זה שחקן סטייל בוקולי, ג'ובאני, האמר ושחקן כזה אין לנו כרגע.
בוקולי ממש לא קיצוני ימני.. ועמית בן-שושן ממש כן, אם הוא משהו זה קיצוני ימני מתאים לו לשחק בשיטה של רייקארד חלוץ קו בעיקרון אבל כל הזמן נכנס לאמצע.. כי נוכחות ברחבה אין לו והוא לא ממש חזק גם
בוקולי הואב החלט קיצוני ימני, אם הוא אל קיצוני ימני אז מה הוא? פליימיקר? שחקן 50/50? בוקולי במקורו הוא קיצוני ימני. עמית בן שושן הוא במקורו חלוץ והוא מתאים הכי לשחק בתור חלוץ שמצטרף מהאגף כמו שריקי/עזרן. אין על זה ויכוח. או שאתה מחשיב עצמך איש כדורגל ברמה גבוהה יותר מלואיס פרננדז?
במקור בקבוצה של הנוער אולי זה היה טוב.. לליגת העל לא שזאת ליגה של אריות אבל זה לא מתאים ובוקולי ברור שזאת טעות לשים אותו כקיצוני ימני כי הוא שחקן התקפה דבר ראשון ועושה עבודת הגנה נהדרת אז למה שהוא לא יהיה 50-50?! זה תפקיד שיכול להוציא ממנו את כל היכולת.. ומה הקשר עכשיו לואיס פרננדז? חוץ מזה גם מאמנים עושים טעויות.. לא מעט
מה הקשר לואיס פרננדז? הוא בדק ומצא שעמית בן שושן הכי טוב כחלוץ שמצטרף מהאגף, כשהואש יחק בתפקיד הזה הוא סיים עם שישה בישולים ושער באולי 7 משחקים שהוא פתח בהם בעונה.
הוא לא אידיוט.. שניכם התווכחתם כשבעצם טענתם את אותו הדבר. מליקסון 15 - בוקולי הוא לא שחקן שמתאים להיות 50/50... הוא בעצמו טען שכשהוא משחק בתפקיד הזה הוא מרגש שהוא לא ממצה את מלוא היכולת שלו. שחקן עם כח פריצה ודריבל כמו שלו, חייב לשחק באגף. לגבי בן שושן, התפקיד שבו הוא משחק בנבחרת(חלוץ קיצוני ימני) הוא התפקיד המושלם בשבילו. הבעיה שלו בבית"ר היא ההצבה לא נכונה של מזרחי..
חברים, הגיע הזמן להרים את הדיון. כאמור שלשום נצחה הקבוצה 4-1 את מכבי חיפה בטדי משערים של מירוסביץ', אלברמן, שוונקי ואבירם ברוכיאן. קולאוטי העלה את מכבי חיפה זמנית ליתרון. אני לא הגיב כאן על המשחק בהרחבה, את התגובה המורחבת תוכלו לראות בדיון של המחזור. נצחון גדול וחשוב מאוד ,יכולת גדולה לא היתה, אבל שיחקנו יפה אחרי ההרחקה של אנדרסון והפנדל אבל זה היה מול 10 שחקנים. סך-הכל השחקנים ניצלו יפה את ההרחקה של אנדרסון וישבו על השער של חיפה מהרגע הראשון של המחצית. נקווה שעכשיו אחרי שכל הלחץ השתחרר שהשחקנים יתחילו לשחק כדורגל. אגב אם שמתןם לב כל השחקנםי שכבשו שלשום היו שחקנים שהיו בתקופה רעה, נקווה שעכשיו ה יצאו ממנה. בקשר להרחקה של אנדרסון, היה גם היה וגם הפנדל. רואים בבירור שהיה פנדל, היה מגע בין אנדרסון לשוונק, אמנם מגע קטן אבל זה שווה פנדל. האדום גם היה מוצדק, אנדרסון קילל את השופט וקיבל אדום מוצדק לחלוטין, ציונים: קורנפיין- איציק היה אשם בשער של קולאוטי, אבל חוץ מהטעות הזאת היה בסדר גמור והתאפס אליו במחצית השנייה. 5.5 זיו- התחיל את המשחק לא טוב כמו כולם, מחצית שנייה היה נהדר והזכיר לכולנו את יואב זיו של העונה הנוכחית, לוחם, מהיר, עם פריצות סוחפות ועבודה הגנתית נהדרת. 7 בנאדו- היה בסדר גמור, לא הורגש וזה מצוין. לא עשה שום טעות, היה שקט וביחד עם בן יוסף יצר מרכז הגנה נהדר. יש לו לתומר חלק מסוים בשער הם היו צריכים להיות באזור ולכסות את קולאוטי, אבל אפשר לסלוח להם. 6.5 תומר בן יוסף- כמו בנאדו היה שקט, מהיר ולא עשה אף טעות, יש לו חלק קטן בשער של קולאוטי אבל סך-הכל היה בסדר. 6 דוד אמסלם- דוד, מלך ישראל, חי, חי וקיים! וכל מילה נוספת מיותרת, דוד עשה מעט טעויות עם כמה מסירות לא מדויקות אבל היה היחיד הטוב במחצית הראשונה ובמחצית השנייה היה נהדר, בישל את השער הראשון לאלברמן, היה מעורב בשער האחרון של ברוכיאן, ולהתחשב בזה שהוא חזר מפציעה, גדול 7.5 דרק בואטנג- סביר ביתור, דרק. היו לא משחקים הרבה יותר טובים מאלה, היה חלש מאוד במחצית הראשונה, בשנייה גם כן לא היה מעורב, ערב בינוני מינוס לבואטנג. 5.5 גל אלברמן- סוף סףו אלברמן חזר להרכב. אלברמן כאמור כבש את השער השני עם בעיטה יפה מחוץ לרחבה, סך-הכל חוץ מזה לא עשה הרבה. 6.5 מירוסביץ'- הפתיע אותי מאוד. מודה, לא חשבתי שהוא יתן כזה משחק דווקא באגף ימין. מירוסביץ' כבש את השער הראשון אחרי הדיפה אל מוצלחת של ניר מהפנדל שלו. רק שימשיך ככה 7 מיכאל זנדברג- חלש, חלש מאוד. נכון הוא בישל את השער לבורכיאן אבל זה היה בג'ארבג טיים וזה לא שינה כלום לחיפה. זנדברג איבד הרבה כדורים, בעט כל כדור שקיבל מסר את הכדורים לשחקני חיפה ולא מסר בזמן. 5 שוונק- לא משחק גדול של שוונקי, אבל הכי חשוב שכבש. אולי עכשיו אחרי הגול הזה הוא יכנס לכושר ויכבוש הרבה שערים. 6 טוטו תמוז- לא כבש, וזה נדיר במיוחד שהקבוצה כובשת 4 שערים. אבל כמו תמיד, טוטו נלחם, בעט לשער, היה מדויק מאוד במסירות ונתן כמו תמיד 200%, כמה כיף היה לראות אותו עטוף בדגל ישראל. 7 עמית בן שושן- לא הראה כלום בדקתו המעטות שקיבל, חייב לקבל יותר דקות משחק כדי להוכיח את עצמו. 5.5 ברק יצחקי- אחח, כמה כיף לראות את ברק חוזר למגרשים אחרי כל-כך הרבה זמן, ברק נכנס לג'רבאג טיים, אי אפשר לשפוט את המשחק שלו היום. אבירם ברוכיאן- אבירם חייב לקבל יותר דקות משחק, שער ראשון (ונקווה שגם לא אחרון) העונה לאבירם. יצא לו בעיטה דיי דרדלה, אבל העיקר שזה נכנס. 7
תמוז 7? היה אחד החלשים על המגרש לשני הצדדים, בקושי נגע בכדור, חוץ מהבעיטה שלו מ-20 כשהוא יכל להתקדם ולגלגל את הכדור לרשת הוא לא עשה כלום על המגרש.
הבחור עלה לשחק בדקה ה- 82. איך אתה נותן לו את הציון 7 שמלבד אמסלם הוא הגבוה ביותר אצלך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx הוא כבר עלה במצב של 3:1 לבית"ר, כשהמשחק כבר היה גמור, הוא כל כך הרשים אותך ב 8 הדקות בהן הוא שיחק?
טוב, מודה לגבי ברוכיאן אני לא אובייקטיבי 6 היה משקף. לגבי תמוז, הגיע לו 7 רק על הרלחימה שלו ועל ההשקעה שלו בכל משחק. וזה לא נכון שהוא לא עשה כלום במשחק, הוא בעט כמה פעמים לשער, הוא היה מדויק מאוד במשחק ועשה בעיות להגנה של חיפה ששמרה אותו חזק, מה שאפשר לשוונק להיות הרבה יותר אפקטיבי במשחק ולקבל יותר כדורים.
טוטו עשה במשחק הזה מה ששוונק עשה בקריית אליעזר, משך הרבה מאוד תשומת לב ומשך שחקנים ולחורים שהם הותירו נכנס שוונק שנתן משחק מעולה. בקשר לברוכיאן: אי אפשר לתת לו ציון על 8 דקות אבל הוא בהחלט צריך לשחק יותר. וד"א אלברמן לדעתי היה הטוב בין שחקני בית"ר.
בבית"ר החלו ההכנות לקראת העונה הבאה, להלן מספר האופציות עליהן חשבו בקבוצה:במידה ויוסי מזרחי ימשיך לעמוד על הקווים בעונה הבאה יחזור אלירן דנין מהשאלה בהפועל כפר סבא, ותיבחן גם חזרתו של ליאור אסולין לקבוצה.יוחלפו לא פחות משלושה זרים מכיוון, שבקבוצה ירצו להשתדרג בזרים איכותיים עוד יותר מאילו שהגיעו מברזיל בחלון ההעברות בינואר.רמאליו וליבוניר רושל "טוטו" יעזבו, כמילובן מירוסביץ וקלאבייר שוונקי מתנדנדים, בעיקר בשל העלות הגבוהה שכרוכה ברכישת כרטיס השחקן של כל אחד מהם.לאבירם ברוכיאן חוזה לעונה הבאה ובבית"ר יציעו לשחקן להאריך את חוזהו בשלוש שנים נוספות.
צעד חכם לבית"ר בשביל להרחיב את הסגל אך אני בספק עם השחקנים ירצו לחזור לקבוצה שבה לא יראו דשא למרות הכסף הרב. אותי זה מגעיל שקבוצה מחליפה כמות גדולה כל כך של זרים בכל שנה. את מירוסביץ' הייתי משאיר וקונה את הכרטיס שלו.. את שוונקי כבר מזמן הייתי שולח הביתה. אם הוא יחתום לעוד 3 שנים הוא יגזור על עצמו כמעט ב100% להיות עוד שחקן ישראלי מבוזבז.
אלירן דנין חייב לחזור בעונה הבאה אלינו. דוד אמסלם כבר יפרוש, וזה מה שחסר לי שרוני גפני יהיה המגן השמאלי הראשון שלי. וארז, תהיה בטוח שדנין יחזור אלינו בקיץ בהשאלה, הוא בניגוד לשחקנים אחרים אוהב את הקבוצה והמועדון והוא זוכר מי הקבוצה שהביא אותו שהוא היה בן 17. בהחלט טמטום מוחלט, כל שנה אנחנו משחררים 4 זרים ומביאים 4 זרים חדשין. אם תשאלו אותי אני משחרר את טוטו ורמאליו, לשוונקי אני נותן זמן ורואה איך הוא ישחק עד סוף העונה, לגבי מירוסביץ' הוא חייב להשאר. וכמובן שמשאיר את בואטנג.
נכון צרכים להחזיר את אלירן דנין עם אמסלם יפרוש בסוף העונה,ולגבי הזרים לא צריך כל שנה לשחרר 4 זרים ולהביא 4 במקומם להשאיר ת 2 זרים הטובים ולהביא עוד 2 וזהו.להשאיר לעונה הבאה את מרוסביץ ושווני ומשחררים את ראמליו וטוטו הזבלים!