בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. yossi_shl Member

בכל מקרה אותי ועוד הרבה הוא לא מרשים....לא כל כוכב בנוער יכול להיות כוכב בליגת העל - ראה רך אופיר עזוץ

2. Dimitar Berbatov Member

לדעתי אתה טועה, אבל אני לא אובייקטיבי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    נחייה ונראה...

דרך-אגב מזרחי כמעט בטוח יעלה בהרכב הזה מחר: קורנפיין, זיו, גרשון, בן יוסף, גפני, בואטנג, רמאליו, מירוסביץ', זנדברג, תמוז ושוונק.
    מזרחי משאר מקובע למערך שלו, מאיזה שחקן הוא מפחד בפ"ת שהוא עולה עם 2 דפנסיבים? מקאסי? סרור?
    פחדן!

Last edited by a moderator: Feb 16, 2007
  3. רושאל מטייב Member

חבר'ה לכל אלה שמזלזלים בקשר האחורי של ביתר ירושלים רמאליו לדעתי הם טועים!
    אתם יודעים מה ההבדל בין קבוצה טובה..לבין קבוצה מצויינת?
    בקבוצה מצויינת לכל שחקן יש 2-3 מחליפים ברמה שלו
    זה טוב שבביתר ירושלים יש שחקנים טובים על הספסל
    ויש רוטציה טובה! זה יעזור להם עונה הבאה באירופה!!
    אין שחקן מעל המועדון! המועדון לא בנוי על שחקן זה או אחר
    לדעתי מיזרחי עושה עבודה מצויינת בביתר ירושלים
    הם בנוים אימפריה!!
    אני דווקא לא יתרשמתי מהחלוץ הברזלאי החדש קלבייר שוונק
    לדעתי צריך להביא היזדמנות להתקפה הצעירה של ביתר
    עמית בן שושן וטוטו תמוז
    ואם כבר להביא חלוץ זר אז שיהיה ברמה גבוהה!! חלוץ רחבה מדרג קצת יותר גבוהה
    כסף בקבוצה הזאתי יש! עם יביאו אנשי מיקצוע טובים!
    והקהל ידחוף ויעודד ולא יבוא בישביל לקלל
    אז הקבוצה הזאתי יכולה להגיע להישגים גדולים!
    גם בארץ וגם באירופה!! אני אישית מאמין בקבוצה הזאת!
    יש לה סגל בוגרים טוב סגל נוער מצויין קדימה למטרות!

4. -=Messi=- Member

הבעיה בין עזו לברוכיאן היא שברוכיאן הרשים עד עכשיו במשחקים שהוא שיחק, גם שנה שעברה שהוא עלה בהרכב היה לא רע בכלל...במשחק האחרון הוא לא הרשים כי זה לא היה תפקידו הטבעי... אני דווקא אופטימי לגביו

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי YNET פאבריס פרננדז מתאמן ובדרך לחתום בדנפרמלין.

6. Melixon 15 Member

הרוויחו.. רכש מצויין, וזה לא אומר שאני לא שמח שהוא עזב..

7. Don Joan Roman Member

הרוויחה שחקן עם יכולות כדורגל פנומנאליות אבל גם עם בעיית ראש שצריך להיות בעל יכולות פנומנאליות בתור פסיכולוג כדי לפתור אותה.

8. FrankLampard Member

ביתר ירושלים תיקח השנה ועוד כמה שנים טובות את האליפות בליגה שלנו...

נכון שהכדורגל לא משכנע ...אבל תנו לי להזכיר לכם שלפני 3-4 שנים באליפות הראשונה של חיפה גם היא לא הייתה כזו מכנעת והייתה מגמגמת עם נצחונות בדקות האחרונות...
    אבל שימו לב למאזן של ביתר 3 הפסדים ב21 מחזורים...ותשימו לב שביתר היא הראשונה בטבלת המבקיעות...ומבין האחרונות בטבלת הסופגות...לכל אוהדי חיפה אין בכלל זכות דיבור לפי איך שהקבוצה שלהם נראית...יהיה להם מזל אם הם יגיעו בכלל לאינטרטוטו...(מקום רביעי)...ביתר הביאה סגל חדש קבוצה חדשה מהניילון...זה היה צפוי שייקח להם זמן להתחבר...ואני מבטיח שבעונה הבאה אתם תראו שביתר תדרוס את הליגה ויגיע לה לזכות באליפות...

FCBeitar-jerousalem

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

10. yossi_shl Member

11. dani12 Member

נקודה שמאוד מפריעה לי,כי רק לשחקן הזה יש פוטנציאל להיות משהו גדול באמת,הוא טוטו תמוז.
    אני חושב שהוא היה אחראי ל-5 נבדלים במשחק היום,וזה מראה על שחקן לא חכם,ושלא תגידו שבני יהודה שיחקו רק על נבדל,זה היה טפשות נטו.וזה לא פעם ראשונה.
    היום שצפיתי במשחק של ארסנל וצ'לסי,הייתי סיטואציה שטוטו תמוז חייב לצפות בה.הגול שדידיה גרוגבה הבקיע היה גול כל כך חכם,איך רואים במצלמה איך שהוא עומד נכון ולא מתפתה להכנס פנימה.

כל הזרים של בית"ר חוץ מבואטנג שהיה לא משהו,דחוף אבל דחוף הבייתה לדרום אמריקה!פשוט בושה,אני מעדיף לעשות תיקו עם בן שושן וברוכיאן מההתחלה(שלא נדבר שאיך שהם נכנסו התחיל להיות יותר פלפל במשחק).

לצערי יוסי מזרחי לא מקבל את ההחלטות הנכונות,ולטעמי גם אם בית"ר תיהיה אלופה או סגנית,יוסי יהיה חייב ללכת,הוא פשוט לא מתאים.
    מישהו אמר שום?

12. Number 8 Member

בסיום המשחק נגד בני יהודה, אוהדי בית"ר שרקו בוז, חלק מהאוהדים צעקו ליוסי מזרחי להתפטר וקראו בשמו של לואיס פרננדז.
    מיכאל זנברג שהוחלף רבע שעה לסיום, יצא בזעם, משך את חולצתו וניסה לבעוט בבקבוק מים.

Last edited by a moderator: Feb 26, 2007
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט הזה נשמע עוצמתי מדי, אבל הוא נכון. חוץ מדרק בואטנג, אף שחקן זר לא מעלה את הרמה בבית"ר ירושלים. יכול להיות שאחד החלוצים יכנס לעניינים בקרוב. את מילובן מירוסביץ' כבר ראינו במשך שני סיבובים וראינו שהוא שחקן טוב, אבל לא כזה שמעלה את הרמה במשחק של בית"ר ירושלים. בקשר לרמאליו, להביא אותו זה כמו לעשות וידוי הריגה לגל אלברמן, ככה שלא משנה כמה הוא טוב, הוא לא יכול לעזור לבית"ר ירושלים.

אני מחבב את יוסי מזרחי, אבל יש לו החלטות שאני לא יודע מאיפה הוא מקריץ אותן. כשאבירם ברוכיאן ועמית בן שושן נכנסו, רק אחרי 10 דקות לקח לו זמן לקלוט שעמית בן שושן הרבה יותר יעיל כשהוא משחק באגף ואבירם ברוכיאן הרבה יותר יעיל כשהוא משחק באמצע. מה הוא חשב לעצמו שהוא עלה איתם בצורה אחרת? יש פעמים שאני אשכרה לא מבין מה הוא מנסה לעשות.

14. mr.shmactics Member

לבית"ר יש 2 שחקני נוער (שי ניסים וחן עזריאל) שאם היו קצת משחקים כל העונה שלהם הייתה נראית אחרת
    תאמינו לי הם מבזבזים שם שני טאלנטים מטורפים.. בשביל לתת לשוונקי ורושל הגרועים לשחק.

15. Daniel_Harush Member

יצא לי לראות את המשחק של בית"ר אתמול ופשוט מגעיל לחשוב שהם במקום הראשון בליגה העלובה שלנו ...
    איזה משחק אפור ומשעמם הכל צפוי נראה כאילו בית"ר קבוצה לא מאומנת בכלל קשר תוקף במקום שמגן יפתח לו באגף הם לא עושים את זה , בקושי משחקים בנגיעה אחת מזה המשחק האנמי של בית"ר הפועל ת"א ומכבי חיפה קבוצות טובות יותר מבית"ר לפי דעתי .