בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏10/7/06.

1. Gustavo Boccoli Member

ועוד שאנסומבו עולה לא מעט להתקפה ובועט לא מעט בעיטות מרחוק.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

במיוחד לאור העובדה שהשנה מזואה אנסומבו שיפר פלאים את משחק ההתקפה שלו, ככה שהטענה שרמאליו עדיף עליו בגלל הצד ההתקפי שבו, לפחות כרגע, היא מגוכחת. איך שלא מסתכלים על זה, בית"ר ירושלים עשתה טעות איומה בתחילת העונה שלא נלחמה על הקונגולזי, כי אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם הוא היה משתף פעולה עם דרק בואטנג.

3. Gustavo Boccoli Member

אני זוכר ששמעתי במשחק של נתניה נגד הפועל שאמרו בטלוויזיה שנתניה רוצים לקנות את הכרטיס של אנסומבו וכרגע הוא רק מושאל אליה. לא שמעתי הכל, אבל ההשאלה היא מבית''ר?

אני בטוח שאתה יודע :\

נערך לאחרונה ב: ‏13/2/07
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לבית"ר ירושלים אין שום בעלות עליו. הכרטיס שלו שייך ב-25% להפועל חיפה וב-75% לקבוצתו הקודמת בקונגו, ויטה קלוב.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו אתם צוחקים?איך אתם משווים בין רמאליו לבין אנסומבו שבמקרה הטוב ראיתם 2 משחקים
    של רמאליו בליגה מול כמה עונות של אנסומבו...
    אני לא מבין איך אפשר לשפוט זר לפי משחק או 2 או אפילו 4-5...
    זר שופטים אחרי 10 מחזורים
    קולאוטי יכל לעוף אחרי רבע עונה בחיפה ובסוף הראה מה הוא שווה לעומת זאת מי שראה את בריטס ב2-3
    משחקים הראשונים שלו היה בטוח שהגיע לפה איזה רוברטו אקוניה שמפה ממריא לקבוצה טובה באירופה..
    אי אפשר לשפוט שחקנים על פי משחק או 2,בטח שלא זרים.
    ככה שאם אתם רוצים להעיף זרים תנו להם כמה משחקים ותראו,אם אתם רוצים להשוות בין זר שמשחק
    פה כמה עונות מול זר ששיחק 2 משחקים אתם מבינים לבד שזה מפגר.

6. Don Joan Roman Member

לרמאליו יש יותר חוכמת משחק מלאנסומבו, מזואה הוא שחקן שעוצר התקפות יריב ויודע גם להבקיע שערים מדיי פעם, אבל אין לו חוכמת משחק, בניגוד לרמאליו שלו כן יש חוכמת משחק ובזה הוא עולה עליו.

7. Dimitar Berbatov Member

א. דיברתי על השנה...
    ב. אם חיפה היו מביאים 5000 כרטיסים היו מגיעים גם 5000, לידעיתך רק לדוגמה בית"ר הביאה לוינטר 5000 אז אל תזיין את השכל...

בקשר לראמליו, אי אפשר לקבוע בכזה שלב מוקדם של העונה ואחרי שהוא שיחק רק 2 משחקים אם הוא פחות או יותר טוב מאנסומבו, אני מאוד מחזיק מאנסומבו ואני עדיין טוען שהוא היה צריך להשאר בבית"ר לא היה קורה כלום אם הוא היה נשאר ובואטנג היה עוזב, כמה שבזבזנו עליו...

8. Don Joan Roman Member

בקשר לבואטנג - אנסומבו.
    בואטגנ שחקן הרבה יותר טוב ממזואה, עם זאת אני מסכים ששילוב של אנסומבו ואלברמן או אנסומבו ובואטנג היה מועיל לבית"ר הרבה יותר משילוב של אלברמן ובואטנג.

9. Dimitar Berbatov Member

10. -=Messi=- Member

בית"ר ב2:0 על כפ"ס קרוב לסיום המחצית ובן שושן ושוונק שאיכזבו בזמן האחרון כובשים
    תזכרו מי כתב לכם כאן ששוונק הולך להיות שחקן.. יודע שזה מוקדם אבל ששחקן כזה מתחיל לכבוש הוא לא עוצר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/2/07
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שגם פינטו כבש צמד בתחילת העונה מול כפר סבא אה....

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/07
  12. -=Messi=- Member

מה אתה משווה בין שניהם? פינטו יודע בכלל לעבור שחקן? מפינטו לא ראיתי שום דבר גם הגולים שלו היו גולים של חלוץ אפור ביותר

13. Dimitar Berbatov Member

X-beitar-X, אתה מתלהב יותר מדי משוונק, כולה שער בגביע הטוטו שגם אני הייתי מכניס, כמו שלירן אמר גם פינטו כבש בצרורות בגביע הטוטו, אני לא אומר ששוונק הוא פינטו הבא, אבל בנתיים שוונק לא מרשים בלשון המעטה.
    למרות זאת אני מקווה שהשער הזה יתן לו בטחון ונראה ממנו עוד הרבה שערים קצת יותר חשובים בליגה.
    כל הכבוד לקבוצה שהצליחה לעבור לחצי הגמר ולאור הקבוצות שעלו איתנו אנחנו חייבים לקחת את גביע הטוטו, לא שחסר לנו מי יודע מה כסף, אבל הגיע הזמן שנקח תואר ראשון מאז שנת 1998, שזה יותר מדי שנים למועדון כמו בית"ר ירושלים. השער שכבש היום בן שושן מאוד חשוב, אני מקווה שאולי השער הזה יחזיר אותו ליכולת הטובה שלו בתחילת העונה והוא יקבל סוף סוף בטחון.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואי שוואנק השחקן הכי טוב בארץ בדוק,שמתם לב שהוא כבש היום,איך הוא הגיע לבית"ר?היה צריך להגיע
    למילאן במקום רונאלדו.

15. -=Messi=- Member

אמרתי בסה"כ שהשערה שלי היא ששוונק שחקן גדול. כולם אומרים שלא, אני אומר שכן. אפילו שהוא לא הכניס שערים והוא החטיא מצבים טובים הספקתי לראות שהוא יותר טוב מפינטו. עוד 5 מחזורים דברו איתי.