בית"ר י-ם: הרכש הראשון הוא השוער קאלה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 10, 2006.

1. Don Joan Roman Member

איך? בכך שאני רואה שהוא מושך אליו שחקן או שניים ומשאיר לתמוז שטחים פנויים כדי שהוא ייכנס אליהם, תמוז חלוץ מצויין אין ספק בכך אבל אין ספק גם בכך שהוא נראה טוב יותר מאז ששוונק הגיע.

אני מחמיא לו על מה שצריך להחמיא לו, לא על שום דבר אחר, בינתיים הוא עושה רושם לא רע, האם הוא רכש מוצדק? נדע יותר מאוחר.

2. Melixon 15 Member

אני לא יודע בדיוק בכמה הביאו את שני הליצנים האלה, אבל בכסף הזה אפשר להביא חלוץ זר רציני..
    מספיק עם כל הבלופים האלה.. איך אפשר לעשות סקאוטינג על שני חלוצים כאלה רקובים?

בינתיים טוטו שהוא חלוץ בפי כמה יותר זול ממנו מחזיק ת'קבוצה..

3. dani12 Member

גם אני בדעה הזאת,פעם אחת להשקיע,לעשות סקאוט על איזה שחקן צעיר באפריקה או ברזיל,ואז להביא אותו.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מבין את המשפט: "הוא משחק יותר טוב מאז ששוונק הגיע"

למה כמה משחקים שיחק שוונק? 1 לא? אולי 2. טוטו תמוז לא נראה יותר טוב במחזור האחרון הוא היה בלתי ניתן לעצירה גם לפני כן.

5. Don Joan Roman Member

עובדה שלא נכון, בשתיי המשחקים עם שוונק הוא הבקיע 40 אחוז משעריו העונה והגיע לעוד מצב-שתיים טובים מאוד.

ו"מליקסון 15" זאת הבעיה שלא עשו עליהם סקואטינג כי זה היה פשוט בלתי אפשרי בחלון של חודש לעשות מעקב, לקראת עונה הבאה צריך להכין רשימה של מועמדים אופציונליים למקרה ששוונק לא יוכיח את עצמו ולנסות לדוג את ההכי טוב והכי מתאים לקבוצה.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר ירושלים צריכה לאזן את עצמה. היא לא יכולה לא לשלב צעירים בכלל, או לזרוק את הצעירים למגרש בצורה פתאומית. ראינו מה השבלוניות עשתה למכבי חיפה ולא צריך לראות כדי להבין שיותר מדי שינויים מביאים לתוצאות רעות. אני מסכים בהחלט עם מי שאמר שבית"ר ירושלים לא הייתה צריכה להביא שני חלוצים זרים. בכסף שהביאו שניים, היו יכולים להביא אחד יותר טוב וכך גם היה מקום לשחקנים הצעירים של בית"ר ירושלים.
    הרי תחשוב על זה, איך בית"ר ירושלים יכולה לתפקד במצב שהיא נמצאת עכשיו? עם הזרים יהיו טובים, אז השחקנים הצעירים לא יקבלו דקות משחק ואז אין שום חשיבה לטווח הרחוק. אם השחקנים הצעירים יהיו טובים, אז השחקנים הזרים לא יקבלו דקות משחק ואז נשאלת השאלה: למה הביאו אותם בכל כך הרבה כסף אם הם רק יושבים על הספסל?
    בית"ר ירושלים לא הייתה צריכה להביא שני חלוצים, אחד היה מספיק. אם בכל זאת הם רצו להרגיש שהם מנצלים את מלוא הכסף של ארקדי גיידאמאק ולעשות רכש כדי 'ללכת על בטוח', שהיו מביאים מגן שמאלי. עכשיו, אחרי שאלירן דנין הלך, אין לבית"ר ירושלים מגנים שמאליים והיחידי שישנו, מעדיף את צד ימין.

7. Dimitar Berbatov Member

בקשר למגנים השמאלים, אמסלם יהיה כשיר למשחק נגד הפועל פ"ת בשבוע הבא, רוני גפני מגן סביר מינוס והעיקר שבנתיים הוא לא עושה טעויו ואלירן דנין אני מאמין שיוסי יראה המהלך העונה שדנין מציג יכולת גבוהה בכפ"ס ויחזיר אותו בהשאלה על חשבונו של דוד אמסלם שיפרוש בשנה הבאה.
    אני מסכים איתך ברוב הדברים שאמרת על הצעירים, צריך קצת מחשבה וההחלטה של יוסי להביא את רושל טוטו ושוונק היתה טפשית, לדעתי היה צריך לוותר על טוטו, אבל את העבר היא אפשר לשנות ועכשיו מי שיציג יכולת יותר גבוהה ישאר גם בעונה הבאה ומי שלא שילך הביתה, יש לנו גם את יצחקי וטוטו תמוז שיכולים לשחק לצד החלוץ הזר.

היום במשחק יהיה מעניין לראות את עמית בן שושן, יוסי ראה את המשחק המצוין שלו בנבחרת והעדיף אותו על פני אבירם שגם נתן משחק מצוין, אבל מה לעשות הנבחרת הבוגרת עולה על הצעירה. לדעתי יוסי צדק שהעדיף את בן שושן על פני טוטו וברוכיאן, טוטו עדיין לא בכושר משחק והוא בכלל לא שחקן כנף, אבירם ויוסי חייב להבין את זה פליימייקר לא שחקן כנף ולא קשר אחורי!
    היום זאת ההזדמנות של עמית להראות לנו מה הוא שווה ושהחודש-חודשיים האחרונים היו מקרים ושהוא תפס תקופה רעה, יאללה בית"ר!

8. dani12 Member

נראה עכשיו מישהו כותב משהו טוב לגבי הזרים!אם מישהו באמת יהיה בדעה הזאת כנראה שהוא לא מבין בכדורגל.
    טוטו הזה יותר גרוע משוונק,לא ראיתי כלום,פשוט 2 שחקני ליגה ארצית,חסרי שליטה,לא מבינים את המשחק פשוט זוועה!
    דחוף מטוס לריו דחוף.
    כל בית"ר לא היו משהו בלשון המעטה,וברוכיאן בלט ביכולת החדשה.
    אם ככה משחקת אלופה,אז הרמה של הליגה מאוד מאוד נמוכה.

9. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני לא מבין מה אתם שופטים את הזרים החדשים,הם שחקנים חדשים נכון שמחכים בקוצר רוח לתפוקה שלהם
    אבל רבאק הם לא מכירים את השחקנים שמשחקים איתם ולא את המאמן ולא כלום תנו להם זמן להתאקלם.
    אין שום בעיה עם שוונק הוא היום הראה שיש לו כדורגל בכמה הזדמנויות ומזרחי היה צריך להשאיר אותו על
    המגרש כי תמוז היה חושך.תירגעו קצת גם רומא לא נבנתה ביום תנו לבית"ר להיבנות לא הפסדנו לא אליפות ולא ירדנו ליגה.

יאללה בית"ר ושבוע טוב.

10. Nevermore Member

יופי שוב קטילת הזרים. מה אתם מקשיבים בכלל לשלמה שרף?
    מה זה נראה לכם קל להתאקלם בסגנון כדורגל שונה? בארץ שונה? למה טבז התאקלם באנגליה? דוגמאות לא חסרות.
    לא ראינו אותם בברזיל אז למה לשפוט סתם? בהחלט נראה שטוטו לא בכושר משחק, אז למה מזרחי בכלל מכניס אותו?
    והקשר ששיחק לצד בואטנג(שכחתי את שמו) הוא מעולה.

בכלל בית"ר מיהרה לשחרר את הזרים הקודמים. אפשר להבין את המקרה של פרננדז אבל למה את פביאני? עד שהוא הוריד במשקל והתחיל להראות ניצוצות..מה ציפו שיבקיע חמישייה במשחק? שחקן(ובעיקר זר) צרין ביטחון ושיאמינו בו, לא שיקטלו אותו מכל עבר.

Last edited: Feb 12, 2007
  11. Don Joan Roman Member

פביאני זו הטעות הכי גדולה של יוסי מזרחי.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוסי ארדילס הוא זה שהביא את כריסטיאן פביאני, לא יוסי מזרחי.
    Ralph-Lauren, גם אם שני הברזילאים האלה יתגלו כרונאלדו ורומאריו בעוד כמה שבועות, זה לא ישנה את העובדה שבית"ר ירושלים חנוקה בחלק ההתקפי ושלהביא שחקן זר הגנתי, הייתה אפשרות טובה יותר.
    ואגב, רמאליו שחקן טוב מאוד, אבל לא יותר ממזואה אנסומבו, ככה שכמו במקרה דרק בואטנג - הפרדי המחיר עצומים ולא מרמזים בכלל על ההפרשים במגרש.

13. Don Joan Roman Member

אני לא מדבר על ההחתמה, אני מדבר על השיחרור מתוק.
    משפט אחד שמסכם את השיחרור של פביאני הוא : "גם כשיש לו שם של פרבולמטור לא קטן, כל הקבוצות בארגנטינה ניסו לצרף את כריסטיאן פביאני, הבעיה שלאנוס לא הסכימה לשחרר אותו"

אז ללאנוס ולריבר הוא טוב, אבל ליוסי מזרחי ובית"ר הוא לא טוב, וכשאני רואה את טוטו רושל ומולו את כריסטיאן פביאני אני מתחיל לבכות על מה שאיבדנו.

בקשר לרמלאיו ובואטנג אל מול אנסומבו - עשה טובה אל תשווה ביניהם, כי רמאליו ובואטנג הרבה יותר טובים מאנסומבו.

ואל תגיד לי "אבל כשמסתכלים על המחיר של זה מול המחיר של זה, רואים שבואטנג לא שווה 10 אנסומבו" לה באמת, ולמפארד כן שווה 10 בואטנג?

Last edited by a moderator: Feb 12, 2007
  14. Dimitar Berbatov Member

עזבו אותכם פביאני, כל מקרה הוא לא יחזור אלינו צריך להסתכל על העתיד. נמאס לי לתת זמן לשחקנים הברזילאים, לא צריך לתת להם זמן כדי לקבוע שהם שחקנים חלשים במיוחד הטוטו הזה שבכלל לא זז על המגרש ורוצה את הכדור, בושה...

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה זמן?קטלתם אותם כבר אחרי משחק אחד,זה בכלל לא זמן.