כשהוא הגיע אף אחד לא הבטיח לנו שחקן מהיר, להפך, אמרו לנו שהוא יהיה איטי וגם אמרו לנו שיש לו מסירות טובות, ונוכחנו לדעת את זה בדקות שהוא שיחק, בוא ניתן לו את הזמן, אחריי הכל בגארבג' טיים מאוד קשה להשפיע על משחק.
בן שושן צריך לשחק.איך אתם יכולים להגיד שהוא מקבל קרדיט,שהוא משחק רק כשלמאמנים שלנו אין ברירה,כשיצחקי פצוע או שזה מושהה או משהו.והמשחק היום בנבחרת שוב הוכיח בן שושן כי יש לו מקום בביתר והמקום לא על הספסל.אני מעדיף את לראות את בן שושן מנשק את הסמל מאשר את שוונקי,לא יודע מה איתכם.
בן שושן קיבל המון צ'אנסים ואל הוכיח את עצמו, הוא פתח בשלושה-ארבעה משחקים ידח עם תמוז. אולי ממש באגף הוא יועיל יותר, יכול להיות. אין ספק שבן שושן שחקן עם איכויות נהדרות ונדירות, אבל הוא לא מביא את זה לידי ביטוי בקבוצה וזה חבל.
קוראים לו שוונק למה שוונקי? אוף השם הזה מעצבן אותיייי ערוץ 10 ממציאים סתם שמות לשחקנים בקשר לבן שושן וכל הצעירים של בית"ר אני חושב שבית"ר כבר צריכה לעבור ל- 4-3-3... בפער כזה מזרחי צריך לנסות לפחות פעם אחת הרכב התקפי. 4-3-3 טוב כי אז כל החלוצים יקבלו הזדמנות, 4-3-3 גרוע כי אז כל הקשרים האחוריים המצויינים של בית"ר ישבו על הספסל. אני במקום מזרחי מעיף את רומאליו, נכון שהוא שחקן גדול וכבר על המשחק הראשון ראינו את זה הוא גם יותר טוב ממויאל אבל אני מעדיף שחקן סמל ואין צורך בעוד אחד שהוא לא. מעיף את רושל, חייב חלוץ לפחות אחד מהם שיביא שקט להתקפה של בית"ר, ותאמינו לי שאתם תראו שבהתקפה יהיה שקט עוד כמה מחזורים. ההרכב שהייתי עולה+המחליפים: שוער: קורנפיין הגנה: זיו, אמסלם, גרשון, בנאדו, בן יוסף קישור: בואטנג, מויאל, אלבמן, זנדברג, מירוסביץ', ברוכיאן התקפה: יצחקי, בן שושן, שוונק, תמוז במקום לנסות להביא שחקני התקפה\קישור מזרחי צריך להשקיע את זמנו בלמצוע מגנים טובים. וזהו! חייבים לעשות סדר בבלאגן.
כמו שטויות בתגובה אחת! למזרחי אסור בשום פנים ואופן לעבור ל 4-3-3 לבית"R יש בערך 8 שחקני קישור וכולם יכולים לפתוח בכל קבוצה אחרת בליגת העל בהרכב, ואתה רוצה שנשחק רק עם 3 קשרים?!!? מסכים איתך שמזרחי צריך לפתוח בהרכב יותר התקפי, אבל ממש לא עם 3 קשרים ו-3 חלוצים ככה נחטוף בראש... יש משהו בדברים שאתה אומר לגבי רמאליו, הוא שחקן מצוין, יש לו יכולות התקפיות והגנתיות מצוינות והבעיה היא שאיתו יש לנו 4 קשרים אחורים (בואטנג, אלברמן, מויאל ורמאליו).
כמו שאמרתי: בית"ר צריכה לעבור ל4-3-3 רק מתי שניפטר מרומאליו. כל עוד שהוא ימשיך להיות בבית"ר אז 4-4-2 זה עדיין המערך. זאת רק הטיפשות של מזרחי שהוא הביא אותו. זה רק יגרום לצרות.
לא, שוונק וטוטו האלה ממש החתמות מפציצות.. אחננו צריכים חלוץ זר.. אבל אחד! וברמה גבוהה אם כבר מביאים כזה! לא שיביאו שני חלוצים אחד פותח ולא עושה כלום והשני נכנס ל-5 דקות של כבוד.. ועדיין טוטו מוביל את הקבוצה
בוא נראה את שוונק עד סוף העונה, אולי בסוף נגלה שהוא החלוץ שאנחנו צריכים. אם לא, בפגרת הקיץ נחפש את החלוץ המתאים לבית"ר.
אתה מוכן להגיד בישביל מה? מה לא בסדר בתמוז ובן שושן\יצחקי? אז הם לא בדיוק חלוצים, אבל הם תורמים המון גם בעמדת החלוץ (וגם ככה לא מקבלים דקות בעמדות שלהם). חוץ מזה, לדעתי אם כבר, שבית''ר תילך על חלוץ ישראלי, אין הרבה ישראלים שאומרים לא לכסף של ארקדי.
הבעיה היא שראינו שהצעירים לא תמיד מספקים את הסחורה כשבן שושן לא פגע והחוד שלנו היה גרוע ושיחקנו קטסטרופה כולם אמרו שחסר חלוץ זר ועכשיו כשהבאנו חלוץ זר אומרים שצריך לתת לחלוצים לשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
בגלל שעם כל הכבוד לחלוצים בארץ אין חלוץ לנו חלוצים סוקררים מלבד מספר מאוד מאוד מצומצם. לא פעם ראינו את בית"ר לא מנצחת למרות שהיא מגיעה למספר רב של מצבים בגלל חוסר ברגל מסיימת. יש לבית"ר מספיק שחקנים כמו שאתה אומר שהם תורמים המון להתקפה אך הם לא סוקררים ובית"ר צריכה כאלו. אני יכול לספור לך על כף יד אחת את החלוצים הסוקררים שיש לנו בארץ, אז ככה שחלוץ ישראלי זאת לא בדיוק אופציה.
וגם לא ראיתם שהחלוץ הזר שלכם ממש קורע רשתות. אז מה, כל פעם להביא חלוץ לשלושה חודשים, לשלם משכורת ולבזבז עליו זמן (+ זה שהוא תופס את מקום הצעירים)? למה לא להביא חלוץ עם ישראלי עם קבלות (ישראלי וקבלות לא הולך ביחד), שמזרחי רואה הרבה שנים בליגה? ברדה למשל, או אחד מצעירי אשדוד או אפילו הולצמן (לא נראה לי שיעבור אבל אם הוא רוצה ארקדי משלש לו את הכסף מאשדוד)...
מלבד מספר מאוד מצומצם... כמה, 3-4? מספיק לארקדי. ואת ההמשך אתה יכול לקרוא קצת למעלה בהודעה שלי. בישביל מה להביא עוד ועוד זרים?! מכון הכושר של טיביריוס דראו, באים שמנים והולכים קצת פחות...
לא מספיק, ולמה? כי שלושתם צעירים ולצעירים יש הרבה תנודות ביכולת שלהם, היום חלוץ צעיר יכול לתת שלושה משחקים טובים, בשלושה אח"כ הוא יהיה גרוע, עם דבר כזה אתה לא יכול לרוץ לאליפות, אתה חייב חלוץ אחד דומיננטי שיספק את הסחורה או יעזור לצעירים לבטא את עצמם טוב יותר וכרגע שוונק עוזר מאוד לטוטו תמוז. בדיוק, אם לבית"ר היו חלוצים יותר ותיקים בקבוצה ויותר יציבים בקבוצה היינו עם עוד 7 נקודות בקופה שזה מאוד משמעותי. 1. שוונק פה רק 2 משחקים, איך אתה יכול לקבוע אם הוא מכונת שערים או לא? 2. ברדה הוא לאס קורר, הוא חלוץ שני ולנו יש מספיק כאלה, אני יכול רלאות את ברדה בבית"ר רק כשחקן קו ימין. 3. הולצמן כבר קשיש ולא מתאים לי שנהיה תלויים בו. בקיצור: בית"ר לקראת עונה הבאה חייבת חלוץ מרכזי אמיתי (אםפ שוונק יוכיח שהוא זכה, אז שוונק) שיוכל להיות עוגן תמידי בהתקפה ויוכל לזעור לצעירי בית"ר בהתקפה לבטא את יכולתם בצורה טובה יותר.
איך אתה קובע ששוונק עוזר לתמוז? תמוז הוא סקורר ענק, והוא יספק את הסחורה וסיפק את הסחורה גם ששוונק לא היה לידו. ההצלחה של תמוז לא קשורה לשוונק, זה לא ששוונק בישל לו או עשה משהו בשבילו. כמו שאי אפשר לקטול אותו כי הוא עדיין חדש וצריך לתת לו קרדיט, לא צריך לחפש סתם איפה להחמיא לו סתם כדי להגיד שהוא רכש מוצדק.. זה מגוחך... שוונק בינתיים לא עשה שום דבר בבית"ר אבל זה טבעי, בסך הכל 2 משחקים, החודש הקרוב קריטי עבורו (ועבור החלוץ השני) ואז נוכל לשפוט אותם. לא עכשיו.