ב-י-ז-י-ו-ן !!! לאט לאט בית"ר מאבדת את כל הסמלים שלה,אלה שמזכרים את בית"ר של פעם.. פשוט חבל שלא ודעים להיתייחס לסמלים במדינה שלנו.
שווינקי הזה על הפנים...שברק יצחקי יפתח מול פ"ת אולי זה יהיה ריענון.. ומירוסביץ' מרוב תסכול קיבל את האדום הכל כך מיותר הזה..לפחות ברוכיאן יפתח! אז זו סיבה לחייך קצת! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ואחרון חביב..רוני גפני..מה יהיה בסוף? חחח.. נקווה שאמסלם כבר יחזור..כי גפני לא לוקח את ההזדמנויות שלו בשתי ידיים..לצערי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
שוונק ממש לא על הפנים, הוא עושה המון תנועה ופותח לטוטו תמוז המון שטחים אותם החלוץ הצעיר מנצל מצויין, אם ימשיך ככה, הוא גם יכבוש. ויצחקי היה פצוע עד עכשיו, לא כדאי סלכן אותו מול פ"ת, שלא יפצע לנו לעוד חודש בחוץ, ממילא כבר חצי עונה הוא פיספס על פציעות שטותיות.
אחי אתה מתלהב יותר מדי משוונק חלוץ נמדד בשערים שלו ולא בתנועה שהוא עושה, נכון שבנתיים הוא שיחק רק 2 משחקים, אבל בשניהם הוא לא הרשים וכשהגיע להזדמנויות שגם אני מכניס מהם הוא החמיץ ברשלנות.
הכי קל להגיד "החטיא ממצבים שאני מכניס מהם" אז בוא אני אחדש לך: אתה לא מכניס מהם גם אני אני מוציא את שאר השחקנים מכר הדשא, אני שיחקתי חלוץ בקבוצה כשהייתי בגיל 14 ואני אומר לך שאחד הדברים הכי קשים זה להבקיע שער כשהשוער מזנק לך על הרגליים ואלו היו הפעמיים היחידות ששוונק החמיץ, חוץ מזה נשמה שלי חלוץ זה לא כמו קשר, הוא תלוי הרבה בחברים שלו ובחיבור שלו איתם ומה לעשות שוונק עדיין לא מתואם עם שאר השחקנים כמו שצריך. ד"א תנועה נכונה זו תכונה מאוד חשובה לחלוץ משום שאיתה הוא יכול להועיל לקבוצה המון, הן בפתיחת שטחים לשחקן הנוסף בחוד ו/או לשחקני הגל השני (מה שהוא עושה מצויין והרבה בזכות פינוי השטחים הזה תמוז כובש ארבעה שערים ב2 המחזורים האחרונים) והן בכך שהוא מוצא תמיד מבצ שהוא פנוי כדי לקבל כדור כשהמשחק תקוע. אז הדבר שאני אומר זה דבר כזה: בוא ניתן לשוונק את השלושה-ארבעה משחקים נוספים ואז נשפוט אותו לטובה או לרעה, אל תשכח שהוא כבש 14 שערים בברזיל, זה לא מגיע בקלות, לי יש תחושה טובה לגביו.
אם הוא עוד 2 משחקים ישחק ולא יעשה שום דבר כמו עד עכשיו,זה יהיה בידיוק מקרה פינטו עם השערים הרבים בפורטוגל. מצידי לשלוח אותו עכשיו לריו.
כן צודק צריך לתת זמן, השאלה כמה אפשר? כמו מקרה אגנסו? שחיכינו וחיכינו ואין ספק שהוא חלוץ מעולה, והוא הוכיח את עצמו מחוץ לישראל אבל בבית"ר? פיספוס אדיר. לגבי יצחקי שיהיה לפחות בסגל מול פ"ת ייתן לו קצת ביטחון להמשך, כי באמת עם הפציעות שלו...איך הוא שורד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
אני יגיד לך מה נפלנו על שוונקי. נותנים לשחקן הזה משכורת עתק,אולי שילמו גם דמי העברה להביא אותו,וגם ב2 משחקים אתה יכול לראות אם השחקן שווה משהו,אפילו שהוא לא הכניס גולים. הוא משתכר פי כמה מבן שושן או יצחקי,ולכן אני מצפה שיהיה שחקן ברמה ענקית,מכיוון שאני לא רואה את זה חייבים אבל חייבים לתת לבן שושן או ליצחקי לפתוח כל משחק. לשלוח את שוונקי הזה הביתה,ומצידי אם יהיה מכת פציעות,לתת לחלוצים מהנוער לשחק,מקום ראשון בארץ,ואני בטוח שהם יהיו עדיפים על כל השחקנים האלה שמוצצים יורואים ובסוף השנה חוזרים למולדת שלהם.
בן שושן לא צריך לשחק אפילו דקה אחת עד סוף העונה. מה שהוא עשה נגד הרצליה זה אחד הדברים הכי חמורים שאפשר לעשות במשחק כדורגל, זה מראה על זילזול במועדון ובשחקנים שמסביבו.
מסכים איתך ב-100%, בן שושן בתקופה גרועה איבד את הבטחון לגמרי וכל מי שאומר שצריך לתת לו דקות משחק כדי שיחזור לעצמו זה שטויות, בן שושן קיבל קרדיט אדיר לפני בואם של שוונקי וטוטו והוא לא סיפק את הסחורה. בקשר ליצחקי, אחד השחקנים שאני יותר אוהב ומעריך, נלחם על כל כדור, שליטה בכדור ויש לו אחלה מסירות. הבעיה של יצחקי היא לא על קשורה ליכולת אלא לפציעות, זה לא הגיוני שאחרי כל משחק טוב שלו יצחקי נפצע לחודש, זו לא אשמתו, אבל ככה הוא לא יגדל להיות שחקן גדול. לגבי טוטו, הזר השני שהביא יוסי, טוטו כבד מאוד, איטי כל הדיבורים על כך שהואא יכפה על האיטיות והכבדות שלו בחכמת משחק הם בולשיט, הבנאדם מזכיר את פביאני ים של כשרון, אבל עם כשרון לא הולכים למכולת. בנתיים שני הזרים שיוסי הביא מאוד מאכזבים, אבל אני נותן להם זמן בנתיים רק עם חלוץ אחד אנחנו מפרקים את הליגה ובדרך לאליפות, כך שאני נותן לזרים זמן, אבל לא יותר מדי.
כמה שטויות אפשר לכתוב בהודעה אחת? קודם כל שוונק מרוויח 150 אלף דולר עד תום העונה, זה לא משכורת עתק 2. אנחנו רואים שהשחקן שווה יותר ממשהו 3. הכי קל להגיד "לתת לחלוצים מהנוער לשחק" ברגע שהם לא ירשיתו גם אותם תרצה לבעוט הביתה. למעשה אפשר להאשים אותו בעקיפין לכך שבית"ר צירפה 2 חלוצים נוספים, אם היה מציג יכולת גבוהה ולא היה מטייל על המגרש, הוא היה היום בהרכב עם טוטו תמוז. לגביי רושל, הוא באמת כמעט ולא שיחק, כשהוא נכנס לשחק גם היה גארבג' טיים, אותו בכלל אסור לשפוט.
נכון שהוא לא שיחק, אבל רואים עליו שהוא מאוד איטי וכבד ועד שהוא משחרר את הכדור לוקח הרבה מאוד זמן, אבל נתן לו זמן כמו שאמרת הוא משחק בג'ארבג טיים.