אני מרגיש שהצעד הזה הוא מבחן עבור בית"ר. אני מדבר על קאימאק ועבור אוהדי בית"ר. אין ספק יש פה ניגוד אינטרסים מוחלט. ואני חושב ארקדי לא טיפש, הוא מודע למה שהוא יוצר ברגע שוהא מעלה דבר כזה לכותרות ולא חסרים מחליפים. הבאת סמל של המגזר הערבי לבית"ר יש פה מבחן. במבחן הזה אנחנו ניראה מה חשוב לבית"ר יותר הכבוד העצמי המסורת או הצלחת הקבוצה. העם יתנו פה שקט או שיכנסו בצוות המקצועי שרוצה להביא את השחקן. מבחן אופי גם לקאידמאק עם הוא יביא אותו בסופו של דבר למרות החוסר רצון של אוהדי בית"ר או שהוא יכנע להם ולא יביא אותו. מבחן ראשון בשלב מאוד מוקדם, אני חושב שהדבר הזה מיותר. חבל ליכנס לעימות כבר בשלב זה עם כל הרצון של ארקדי לשנות. בעולם היו דברים כאלו בעבר. הם הצליחו. אבל אני חושב שכרגע בבית"ר זה מיותר..
אני מצטער להרוס לך אבל כבוד עצמי = לדעת לקבל את האחר ולא לשרוק בוז לשחקן נבחרת ערבי כשהוא עולה למגרש , זה נקרא כבוד עצמי.
אם היכולת שסואן נותן העונה אין שום סיבה מקצועית שהוא יגיע לבית"ר,אם גאידמק רוצה ערבי-ישראלי טוב יש את סלים טועמה ואם הוא רוצה מישהו צעיר אז זה אחמד קאסום,סואן העונה ממש לא טוב..
צודק ב 100%. אני לא בטוח שסואן צריך לתפוס מקום הרכב בעונה הנוכחית במידה ויגיע, שלא נדבר על שנה הבאה עם הסגל המשופר.
אני לא גזען ואין לי בעיה עם ערבים בבית"ר ,אבל עבאס סואן שחקן חלש ,הוא לא מה שהוא היה לפני שנתיים ושלוש . בית"ר לא צריכה להוציא כספים על כאלה שחקנים. מקווה מאד שזה לא יצא לפועל. זה יגרום למלחמת עולם שלישית.
לא רואה סיכוי שזה יקרה, וגם אם כן, הוא לא ישרוד יותר משבועיים עם האוהדים של בית"ר. גאיידמק, עד עכשיו עשית הכל טוב, תשאיר את היחסים בין סכנין לבית"ר כמו שהם, אתה לא תצליח לשנות אותם, אלא רק להחמיר אותם אם תביא את סואן.
זה שהוא ערבי לא הדבר שמפריע לי אבל למה להביא אותו? הכל שטויות! מה עשיתם ממנו שחקן?! לפי "ידיעות" קראמבו שפרש לאחרונה מכדורגל אמור להגיע בקרוב לארץ לבדוק את האפשרות לשחק בקבוצה עד סוף העונה. המטרה- להביא ניסיון ולשחק עם הצעירים. עוד פורסם שפרננדז בונה על החלוץ הפורטוגזי שך פ.ס.ז', פאולטה לעונה הבאה.
הרי המהלך הזה צריך לעבור אישור של קאנן ועזורי ,מההכרות של עזורי עם הכדורגל הישראלי בכלל ועם אוהדי בית"ר בפרט הוא לא יתן לזה לקרות. גם אם סואן יבוא אחרי אימון אחד הוא יחזור לסכנין. לגאידמק יש כוונות טובות אבל חוסר ידע . עבאס סואן שחקן גרוע וזהו ,מליחי יותר טוב.
מתחילת העונה סואן חלש,אין לו מקום מבחינה מקצועית בבית"ר. ונראה לי שאם ישאלו את אוהדי בית"ר,הם יעדיפו את המסורת על פני הדרך הזו של גאידמק.
כן מזה, פאולטה יעזוב את פאריס, בשביל לבוא לשחק בליגת הגוגואים שלנו..... ברגע שהוא עושה את זה הוא מוותר על הנבחרת הפורטוגזית, בקיצור , NO WAY !!!
על המילה כסף שמעת פעם? גאידמק יוכל לשלם לו כפול והרי היום אפשר לפתות כל שחקן באמצעות כ כסף גדול. לגבי סואן -הוא כבר שנה וחצי לא מספק את הסחורה בסכנין. היתה לו עונה גדולה בעונת 03-04 ואז השתן עלה לו לראש . הוא שחקן בינוני ומטה ומליחי יותר טוב . גאידמק מתכנן פגישה עם האוהדים ,מקווה שיבהירו לו שלא יעשה טעות ויגרום לפילוג הקהל .
למה ? לישראל הגיעו זרים שהשתתפו גם בנבחרות שלהם למרות שהם שיחקו בישראל. פאולטה חלוץ אדיר הלוואי שיבוא . וקרמבו בכלל חלום.
נדב, בא נהייה לרגע רצינים, ברגע שהוא עושה את זה הוא מוותר על נבחרת פורטוגל, למה שהוא יעשה את זה? וחוץ מזה לפאריס או למועדונים הפורטוגזים שי גם כסף! לי אישית נראה כבולשיט רציני, אתה רוצה להאמין , בבקשה
אני לא אומר שאני מאמין שהוא יבוא,אני אומר שקיים סיכוי כזה ,אפילו סיכוי קטן . למה? כי אולי אחרי שהוא ראה שפרננדז הגיע לישראל ואולי גם דסאי או קרמבו יסקרן אותו לדעת למה הם באו לישראל ולמה דווקא לבית"ר.