צריך לראות את הכתבה שעשו בחדשות הספורט כדי להבין את השינוי שבית"ר עברה "מדדש ועד לפרננדז " . בטוח ישדרו את הכתבה שוב הערב בחדשות הספורט במהדורת הלילה ,מומלץ . זה בדיוק ההבדל בין בית"ר של פעם ,השכונתית משהו לבין בית"ר המתחדשת.
איזה מצחיק , ורק לפני חודשיים וחצי , עמדו בביתר אלי אוחנה ומאיר פניג'ל , עם סכומים מצחיקים כאלו , והיום תראו לאן הם הגיעו .
עד היום הייתי חי בידיעה האופטית שהתקשורת בארץ צהובה אבל אחרי מסיבת העתונאים שבאמת רואים דמויות ג'נטלמניוות כמו פרננדז וקאנן מבינים כמה רפש,רק רפש הכתבים בארץ מחפשים.עוד לא עבר יום וכבר התחילו לחפור מתחת ליסודות שגאידמק הניח:תנו למסכן לעבוד בכיאת בישראל ממחזרים את אותו זבל 100 פעם:הגיע הזמן שאולי יעשו גם טיפול שורש לתקשורת כאן
גם אני אתמול במהלך מסיבת העיתונאים אמרתי את זה לעצמי. מי היה מאמין שנפתח את העונה עם פניג'ל ואוחנה בלי ציפיות ונמשיך אותה עם גאידמק פרננדז וקאנן . פשוט מדהים שבית"ר עוברת. כל אלה שמחפשים רע בבית"ר -אכולי קינאה שבית"ר הופכת להיות מקצוענית,כבר לא יהיה לאנשים סיבות לרדת על בית"ר אז הם ממשיכים לחפש
בית"ר הופכת לאט לאט להיות מקצוענית,אבל היא עדיין לא מקצוענית אתה לא יכול להגיד שהמהלך של החתמת קאנן ואחרי זה החתמת פרננדז זה מהלך שנראה טוב.. כרגע זה לא נראה טוב למרות שאולי בהמשך זה יסתדר...אבל לי אישית זה לא נראה שזה יסתדר.. גם כל השמות הזקנים האלה....נשמע לא בדיוק רציני...אבל מצד שני אולי זה רק שמות שהתקשורת זורקת.. את מי מהשחקנים אתם הייתם משאירים בינתיים בבית"ר לעונה הבאה?
באמת נמאס לשמוע את זה בכל פעם שמבקרים מישהו. תמיד טוענים שהמבקרים אכולי קנאה. ובכן, אני לא אוהד של אף אחד בארץ, אז אין לי סיבה לקנא בבית"ר. אבל אני חושב שלמרות כל הפוזות, מה שהולך שם כרגע זו בדיחה ושכונה. מביאים אדם, ועוד אדם, ועוד אדם, ועוד אדם. לא ממש ברור מה חלוקת הסמכויות אבל רשימת מקבלי השכר הולכת וגדלה בשמות מפוצצים.
נדב, למה נראה לך שמי שבא בביקורת על המהלכים של בית"ר, גם אם הביקורות לא נכונות לדעתך, עושה את זה מתוך קנאה. ואמיר, אל תתעצבן סתם, בנאדם אחד זה לא מדגם מייצג. לפי וואלה גאידמק ביקש את סואן וגנאים הסכים. כל כך הרבה יותר סיבות יש להביא את אלברמן (גם לאלברמן עדיף בית"ר אם לא ישחק בליגה הראשונה בספרד), אולי חוץ מכסף שממתי הוא הבעיה של גאידמק.חו"מ בשביל מה לגאידמק להתחיל ברגל שמאל עם האוהדים.
שלא יבלבלו את השכל שפרננדז בא להיות מנג'ר על, ג'נרל מנג'ר או איך שהם לא קראו לזה. פרננדז בא לעשות פה חיים וזה נראה כל כך פאטתי כשהוא מדבר בצרפתית שלו בבית וגן, ואומר שאין שום בעיות בקבוצה, הכל בסדר וכל השחקנים מעולים. הוא מנסה לצאת הכי בסדר שאפשר עם כולם, הוא לא בא לשנות משהו כאן אלא להעביר כמה שנים עם כמה מיליוני דולרים בחשבון. אם קאנן יעזוב, המצב יהיה רע. האיש רציני. לזרוק אותו תהיה טעות מרה.
ניב אני לא סמכים איתך. דבר ראשון אתה לא מצפה שפרנדזז עוד לא יגיע לארץ כבר ידע לך בעיות לעומק של בית"ר שהוא יוכל לדבר עליהם. הוא חייב לפתוח קודם בצורה חביבה ולהתחבב פה על האנשים כי כרגע הוא בעמדה נחות.ה אני מעריך עד סוף השנה לא נשמע יותר מידי תלונות בעיות וחתיכות בבית"ר. אבל ברגע שהעונה תתקרב לסיומה ויחלו הכנות לשנה הבאה. באמת יהיה חגיגות בבית"ר יתחילו החתמות יתחילו לשחרר שחקנים ומה לא. פרנדזז לא בא לעשות חיים הוא בא לעשות את התפקיד שלו, הוא אמור להיות מפקח כמה שזה נשמע לך לעשות כלום, ככה זה מקובל בעולם. יש מישהו מקצועי כביכול שמדסתכל על כל התמונה מלמעלה ובסופו של דבר נותן הצעות ומשפיע מהניסיון והראיה שלו מהצד. נשמע הזוי ככה זה התפקיד קאידמק לא המציא אותו. קאנן בלי ספק הוא כרגע האיש הטוב והחזק בבית"ר, אבל קאנן צריך לדעת לעבוד ביחד עם פרנדזז הוא התחיל מבחינתי ברגל שמאל בהתבטאויות הגרועות שלו במסיבת העיתונאים. הוא בא להראות כח ליד התקשורת להראות שהוא לא חלש. וזה מה שהוציא אותו חלש בעניי. כמו שעזורי ידע לקבל את קאנן שהגיע ולא בכה ככה היה צריך גם קאנן לעשות. יש אירכיה בקבוצה אף אחד לא פוגע לך במעמד רק אתה בעצמך. וחבל.
איפה אתה חי? אתה באמת חושב שבבית"ר מפחדים שהוא יעבור לחיפה? מי שישמע הוא יעשה את ההבדל ויכריע את מאזן הכוחות. גאיידמק לוקח פה סיכון לא קטן אבל אם הקהל של בית"ר הוא לא כפוי טובה ובאמת רוצה שבהצלחת הקבוצה ומוכן לשים את העניינים הגזעניים שלו בצד , הם הרוויחו : 1. קשר אחורי גדול 2. בן אדם ענק
1. לא קשר אחורי גדול.מה שמתאים לגרנט לא בהכרח טוב לבית"ר. 2. האישיות שלו מחוץ למגרש מעניינת לי ת'תחת.
תפסיק לדבר שטויות מי מדבר בכלל על נבחרת ישראל ? אני מדבר על התרומה שלו לסכנין !!! לא לחינם רוני לוי רצה אותו בקיץ האחרון , כנראה שזה אומר משהו.
עכשיו זה פורסם גם ב-ONE....זה נראה יותר רציני... http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=69205&bz=13