בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. the gunner_14 Member

גם ביוון וטורקיה הכדורגל לא משהו אבל הגדולות מחזיקות שחקנים טכניים והרבה גדולים גומרים שם קריירות כמו ריבאלדו באלימפיקוס... אז למה שזיזו לא יבוא לגמור בבית"ר?
    זה חלום!
    באופן כללי אני לא מתלהב משאר ה"זקנים" כי בכל זאת בכשרון צעיר יש הרבה יותר תועלת.

2. the gunner_14 Member

נכון לעכשיו אתה צודק אבל אם בעוד שנתיים-שלוש בית"ר תהיה קבוצת צ'מפיונס ליג לגיטימית ותשלם סכומים גבוהים אז אני לא בטוח שווסטהאם תהיה מלהיבה יותר מבית"ר ואף אחד לא יראה את זה כ "לחזור אחורה".

3. Alexander Hleb Member

מרסל דסאיי יצטרף לצוות המקצועי של בית"ר
    מודה שבהתחלה הפרכתי את השמועה הזאת, אבל בסוף מסתבר שהצרפתי אכן ינחת בירושלים בימים הקרובים.
    אני בכל זאת בטוח שכולנו היינו מעדיפים שיבוא על תקן שחקן ולא סקאוטר...

4. תונל Member

פרננדז הזה שכונה. במסיבת עיתונאים קורנפיין ועזורי יכולים לדבר אנגלית והוא לא?

5. בית"רי מלידה Member

כן פניגול, אתה צודק.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

6. בית"רי מלידה Member

עיין ערך "לוני את דייויד פדרמן "....

ארקאדי חכם:

הוא יודע שהצלחה מחייבת צוות ניהולי רציני ולא ליצני, ולכן התחיל מהקטע הזה.

פניחונגול, אוחננה, ויתר הכנופיה שלהם כבר בחוץ.

את הסגל לשנה הבאה יבססו על "מה הכי טוב לבית"ר" ולא על " מה יש במלאי של עובד והברווזים ".

תשכחו גם ממופעי "אברם ולהקת כסילי ירושלים" בתיאטרון רבינוביץ'.

גם מופעי ה WWE של מאיר ירדו כבר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaarofl:

7. יוגב אסולין Guest

אני באמת מסכים עם הקביעה ההתנהלות של קאדימאק מראה על איש רציני, הוא מוכן לזרקו כסף אבל בשכל הוא בונה צוות מקוצעי טוב זה דבר ראשון.

הבעיה שעם בשלב זה יש מתיחות בין קאנן לפרנדזז זה כבר לא טוב. יכול להיות מצב ששנה הבאה קנאן כבר לא ימשיך ואז חבל על התקופה הזאת על הכסף הזה והכל. צריך ליראות שיש גיבוש ועבודת צוות טובה כבר בשלב הראשון של הצוות אחרת מה זה שווה?
    הכנסיות של הקבוצה הרוסית בקבוצה הצרפתית לא במקום עם כי פרנדזז קיבל מה שרצה יודע שהוא בעמדה נחותה מבחינת דעת קהל כרגע שותק ואוכל הכל בשקט, אבל צרפתי כמו צרפתי עלול להתרכז ולעשות שמה בלאגן אחד גדול.

אני חושב שחובה שיהיה חיבור מוצלח יותר בצוות הניהול וסילוק אמור לחזור. כי הקבוצה כבר התחברה עליו והוא עושה רושם מעולה. יותר מידי זעזועים ואי תיאום עלולים להפריע בסופו של דבר.

אגב עם זה הצוות המקצועי אני באמת מחכה לצוות השחקנים..

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעשע, אבל למרות שזה גאידמק, המצב בבית"ר הוא שכונה לא קטנה. כלפי חוץ, אנשים שם לא ממש יודעים מה התפקידים המדויקים שלהם, ואני לא מניח שכלפי פנים המצב יותר טוב.

יותר מזה, מי מביא את פרננדז בתפקיד 'מנג'ר' או מנהל מקצועי או לא משנה מה? הוא לא יכול לעשות תפקיד כזה. הוא יותר מדי סוער. זו רק שאלה של זמן עד שהוא יהיה על הקוים.

כל הנושא של דסאיי וראי נשמע כמו ניסיון לתפוס עוד כותרות. לא צריך להיות כוכב עבר כדי להיות מגלה כישרונות מוצלח, וההצטרפות של דסאיי לצוות המקצועי הזויה. מה בדיוק יהיה התפקיד שלו? העוזר למאמן כושר? העוזר לעוזר של האפסנאי? אין שם מספיק בלגן?

בקיצור, כשתורידו את השראם של האוליגרך המנומס, תגלו בלגן קטן לא פחות מימי פניג'ל ואוחנה.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוי אמיר אתה גאון!!!!
    כמה נכון, תקראו ותשכילו, בדיוק מה שאמרתי אתמול, רק מנוסח בצורה נהדרת!!!

אנחנו לא אירופה , ברגע שהאולגריך יבין את זה הבלון יתפוצץ!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/11/05
  10. Melixon 15 Member

אמיר, התוגבה שלך הייתה לעניין אבל אני לא חושב שהיית מדויק.
    עדיף שיהיו הרבה בעלי מקצוע מנוסים שינהלו את הקבוצה מאשר שפניג'ל שהוא גם בעל הכסף מחליט החלטות לטובת האינטרסים האישיים שלו בלבד, עושה שכונה ואחראי על המון דברים דברים ניהוליים וכספיים בזמן שאוחנה אחראי על החלק המיקצועי לבדו ועושה את הסקאוטינג (כמובן כושל)

אני מסכים שהבלאגן בבית"ר כרגע חוגג, אבל אני מקווה שלאט לאט כל התפקידים יתבהרו וכל אחד ידע
    איפה הוא עומד ומה הוא עושה בצורה מסודרת.

דבר חכם נוסף שגאידמק עשה (יעשה כנראה), ישים את הכסף שלו אצל אנשים שמבינים בכדורגל
    ולא ינסה לנהל דברים שהוא לא מבין בהם (פניג'ל)
    במפתיע מאוד, אני מסכים עם בית"רי

*מעניין שפתאום מציפים את הדיון של בית"ר, עד עכשיו כתבנו פה איזה 5 אנשים לעצמנו* http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/11/05
  11. burning soil Member

אני חושב שהדרך של גאידמק דווקא תחזיר את בית"ר למעלה,כסף אמנם לא קונה הכל אבל
    הוא משחק תפקיד משמעותי ביחוד לאור ההשקעה של גאידמק.

12. בית"רי מלידה Member

וואלה אתה צודק!

צריך להחזיר את פניחונגול : אצלו הכל היה ברור, מסודר, והיה גם אחלה מאמן!

אין כמוך אמיר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אמרתי שעדיף פניג'ל, אני רק אומר שהבלגן חוגג בדיוק כמו עם פניג'ל. זה דבר שונה, אתם יודעים.

ועם כל הכבוד, זה נראה כמו ניסיון לתפוס כותרות הרבה יותר מאשר לבנות צוות מקצועי ראוי. קודם כל, עודף אגואים זה לא דבר טוב. לקאנן יש את זה, לפרננדז יש את זה (והרבה) ושמות כמו דסאיי בוודאי לא יגיעו כדמויות קטנות ושקטות.

באיזה עוד מועדון בעולם יש צוות כזה? לכולם יש סקאוטים, לכולם יש אנשי צוות רחב, אבל אף אחד לא מחזיק סוללת כוכבים כזו. אם זו היתה המסקנה של גאידמק מכל התחקירים שהוא עשה, אז הוא טועה. זו לא דרך לבנות צוות.

וזה שאנשי הצוות שכבר בבית"ר לא סגורים מה התפקיד שלהם אומר הכל. מה זה התפקידים יתבהרו לאט לאט? זה לא רציני. מביאים מישהו ואומרים לו מה הוא צריך לעשות. לא מביאים מישהו ואומרים לו שנראה עם הזמן.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי קצת שכונתי הקטע הזה בינתיים בביתר..
    לא נראה לי שקאנן ייישאר עוד הרבה זמן..מה שכן זה נראה שדווקא בינתיים הוא התחבב על המון
    אנשים בארץ..

לדעתי לא צריך להביא שחקנים זקנים,קרמבו כבר פרש ואין טעם להחזיר אותו מפרישה בשביל כסף

לפי מה שקראתי בידיעות היום ראי אמור לספק ברזילאים צעירים מהאקדמייה שהוא פתח..דווקא נשמע לא
    רע..

בית,ר יכולה להרשות לעצמה עכשיו[כמו שמישהו כבר רשם פה על ארגנטינה] לקחת דרום אמריקאים צעירים
    וטובים...

15. Melixon 15 Member

התפקיד של פרננדס הוגדר כג'נרל מנג'ר, זאת אומרת שהוא מעל עזורי וקנאן.
    האיש שישגיח מלמעלה על העניינים ולא רק בקבוצת הבוקרים לפי מה שהבנתי אלא בכל המועדון
    הכוונה שלי הייתה שעם הזמן יתבהר יותר בקשר לקבלת הסמכויות ואני מאוד מקווה שלא יהיה פיצוץ קנאן-פרננדז והתקשורת סתם מחממת.