בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Melixon 15, Aug 18, 2005.

1. יחי Member

2. bensror Member

מה קרה אף אחד לא מגיב על הניצחון על נצרת עלית ?
    איזה דריסה של ביתר 4-0 איזה סוס טוטואנה שלושער וחליבה עם גול מהסרטים , ביתר מתחילה להתחבר , ואנחנו האוהדים מתחילים להנות ..
    גאידמק אמר לשחקנים בחדר הלבשה אחרי המשחק : הייתם מצוינים , אבל ביומים הקרובים יגיע מאמן חדש , כדי שתיהיו עוד יותר טובים .
    כמובן שהוא דיבר על פרננדז שכבר נתן את הסכמתו לבוא לביתר , דווקא ניראה שכל הבילבול הזה מי יהיה המאמן עושה רק טוב לביתר .

3. Melixon 15 Member

תן סיבה הגיונית למה זה עושה טוב? כל תוצאה של בית"ר אם זה ניצחון או הפסד לא קשור לאחד המאמנים המתחלפים.
    פרננדז אמור להגיע רק להתרשמות ולא לחתום ובכלל אומרים שהוא הכחיש שהוא יגיע.
    אבל לדעתי הוא יגיע בסוף, יחתום ואולי נוכל להתחיל סוף סוף לנהל קבוצה נורמלית

4. אלי מתחן Member

נראה שלא דנו מספיק בבית"ר של קאנן ועזורי, היא עד עכשיו עם 3 ניצחונות בכל המסגרות, מאזן שערים 7-0 ואחרי 3 שנים מצליחה להראות גם כדורגל שיטתי ולא רק אוסף כישרונות.

5. ertyo Member

סאגת המאמן החדש של בית"ר ירושלים תסתיים היום כאשר המועדון ייכנס מסיבת עיתונאים ב-13:00 בבית מלון ירושלמי ויודיע סופית על זהות המאמן החדש.

על פי כל ההערכות, מדובר במאמן הצרפתי לואיס פרננדז אבל בירושלים יש הטוענים כי יהיו הפתעות. במסיבה עצמו יובהר מי יהיו אנשי הצוות המקצועי בקבוצה החדשה בעידן ארקדי גאידמק.

לאחר מינוי רשמי של המאמן החדש, צפויה בית"ר ירושלים להתחיל כבר ביום ראשון בגיבוש שמות של שחקנים זרים שיגיעו לישראל לקראת דצמבר וכן בבדיקת השוק הישראלי והתמקדות גדולה בכוכבים הגדולים של מכבי חיפה.

למרות דיווחים שונים כי בית"ר ירושלים כבר שוחחה עם שחקני מכבי חיפה ועם שחקנים בהפועל ת"א, בכל המועדונים וגם השחקנים שהוזכרו, מכחישים לחלוטין את הדברים. לטענת גורמים בבירה, רק המאמן החדש יהיה זה שייקבע את סדר היום המקצועי ויקבל החלטות על שחקנים שונים.

עוד טוענים בירושלים כי מאז שגאידמק נכנס לתפקיד ולקח את הקבוצה לידיו, הטלפון של מקורביו לא מפסיק לצלצל, כשבצד השני סוכני כדורגל שונים הבודקים אופציות לשדרוג שחקניהם.

6. אלי מתחן Member

טון קאנן הוא המאמן הראשי בבית"ר לשנתים הקרובות.

7. TariboWest Member

דיברו על מאמן נבחרת רוסיה, על לואיס פרננדז, על דידיה דשאן, על ונגר, על פרגוסון, על מוריניו, אמרו יביאו את קאפלו ואנצ'לוטי שיאבדו ביחד ואריגו סאקי יהיה יועץ מקצועי...בסוף מה? איזה הולנדי מהנוער של רודה שמנסה לחקות את מוריניו אפילו במראה החיצוני+מאמן כושר שאת רוב הידע שלו שאב מהמאמן הגדול, אלי אוחנה.
    איכזב גאידמק, שלא יישלה את אוהדי ביתר גם עם שמות השחקנים. אני מתאר לעצמי שבקיץ 2006 יידברו על לואיס פיגו, זינדאין זידאן ואדגר דווידס ויביאו את רובן עובד, בן לוז ומשה אוחיון.

Last edited: Nov 11, 2005
  8. city Member

טון קאנן אולי אלמוני יחסית לשאר השמות שהועלו, אבל בנתיים הוא מצליח. הוא העלה את היכולת של הקבוצה בכמה דרגות מאז שהוא הגיע, שחקנים שהיה נראה שלא יצא מהם כלום למרות ההבטחות (כמו מליקסון למשל) מתחילים להוכיח את עצמם והשחקנים סוף סוף מבינים שהם לא בשכונה אלא במועדון כדורגל מקצועני ומי שלא יתן 100 אחוז יעוף.
    אני הייתי נותן לקאנן עוד קצת זמן להוכיח את עצמו. לפי דעתי הוא הולך להיות המאמן הכי טוב מכל אלה שגאידמק יכל להביא.

9. נדב מיכאלי Member

מה זה קשור לדיון ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מזל טוב לקאנן ,שיהיה לו בהצלחה .
    אני רציתי שהוא ישאר וטוב שזה יקרה.
    לאט אבל בטוח בית"ר חוזרת לעצמה .
    קאנן אולי די אלמוני ומאמן עם שם גדול באירופה הוא לא,אבל הוא אדם עם ידע וחוכמה .
    והוא בין אנשי המקצוע הטובים ביותר שהגיעו לכדורגל הישראלי בשנים האחרונות .
    שיהיה לו בהצלחה ,שיחזיר עטרה ליושנה .
    איך אומר המשפט המיתולוגי : "בית"ר דוהרת -הליגה זוהרת " http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    מאחל לו שיאסוף מחר עוד 3 נק' בפרמיירה שלו.

10. TariboWest Member

לא אמרתי כלום בקשר ליכולות המקצועיות, שלא יודעות לי כרגע, של קאנן. ההודעה שלי באה בטענות כלפי גאידמק שמשלה את האוהדים שלו עם שמות שלא יסכימו להגיע לפה תמורת שום סכום שבעולם.
    אנשים חושבים שהם הולכים לראות פה בעונה הבאה שחקני נבחרת של איטליה, הולנד, ברזיל וארגנטינה, חיים באופוריה ובאשליה שגאידמק גרם.

11. אלי מתחן Member

גאידמק לא מכיר את כל המאמנים האלה שהוזכרו לבית"ר, זה התקשורת (ואולי המקורבים שלו) פירסמו את כל השמות האלה.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שבינתיים מיסטר קאנן עושה את העבודה שלו בצורה מצוינת, באימונים שבזמן האחרון יש אווירה הרבה יותר רצינית ומקצועית, הרבה יותר דגש על טקטיקה ומשחק נכון ואפילו התחילו לשמור על תזונה נכונה אחרי האימון. אז בסוף לא הבנתי, אין שום סיכוי שפרננדז יגיע? אתם רוצים להגיד לי שגיא עוזר-לי יהיה המאמן או שהוא יהיה העוזר\מאמן כושר?

13. city Member

קאנן יהיה המאמן, עזורי עוזר מאמן.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם זה משהו. למרות שעדיין אנחנו חייבים מאמן כושר חדש ורציני, נמאס לראות את השחקנים מתפרקים בדקה ה-70.

15. city Member

זה רק מראה לך את העבודה של עזורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx