נדב, בד"כ אם אוהד בית"ר היה רושם דבר כזה, פלוס הקריאות שלך לגרנט שיבוא לבית"ר, אני הייתי משתגע, רושם פה מגילה ענקית על כמה שהאדם שרשם את זה משוגע ושאני חושב שהוא לא באמת אוהב את הקבוצה שלו כמו שצריך. שהוא אוהב את האליפויות, את הגביעים, את התארים אבל זה לא משנה מבחינתו אם עומד מלמיליאן על הקווים או גרנט, בן-שושן או רוסו. במקרה שלך פשוט ויתרתי, באמת שאני לא מחפש אותך, סה"כ לפי מה שהתרשמתי אתה בחור מאד נחמד אבל לצערי הרב אני מוצא יותר היגיון בתרבות הניהול של פניג'ל, בשיטת המשחק של אוחנה ובבעיטות הפצצה של מליחי מ-60 מטר מאשר בהודעות שלך. אתה פשוט לא אוהב את הקבוצה הזאת יותר, אחרת לא היית מציע לזהם אותה ולצרף אליה חלאות כמו גרנט ורוסו. המהות, נדב, זה מה שנשאר לנו אחרי הכל, בין כל האלימות, הכדורגל הגרוע והניהול השערורייתי, וגם את זה אתה רוצה לקחת.
קודם כל אני לא אוהב את ההתנשאות הזאת דבר שני חלאות כמו גרנט רוסו ודדש? דדש מבין בניהול יותר ממאירים ויודע מה טוב לבית"ר ,כל עוד דדש לא יגע בכסף (זה בסדר לא שכחתי שבגללו כמעט ירדנו 2 ליגות)ולא יעשה דברים לא חוקיים הוא יכול לעזור לבית"ר. רוסו חלאה?לא מסכים . גרנט חלאה?יש לו הרבה מניפולציות,פוליטיקות ועיתונאי חצר אבל זה לא אומר כלום,הוא מאמן טוב . אני כותב את מה שאני חושב ,גרנט יכול להצעיד את בית"ר קדימה ,אני רוצה בטובת בית"ר ואני כן אוהב את הקבוצה הזאת עם כל החסרונות שלה. קבוצה לא מחליפים.
האם סאגת המאמן בדרך לסיומה בבית"ר?.. על פי ynet יורי סיומין קרוב מאוד לסגירה בבית"ר, כמה זה אמין?.ימים יגידו.. לכתבה..
לא, רוסו לא חלאה בכלל!! הוא אמר שלעולם לא יעזוב את הפועל חיפה, ומיד הלך למליונים של זאבי, אמר שהוא רוצה לסיים את הקריירה בבית"ר ולא יעזוב אותה אפילו ליובנטוס, כמובן ששנה לאחר מכן הלך למליונים של שחר, נמאס לו שם, הלך לקבוצת הגלקטיקוס שגם שם אני מניח שהוא מרוויח לא מעט, שלא לדבר על כל המקרים שהוא קשור אליהם - כל שני וחמישי הולך מכות באימונים, יורק על אוהדים, תוקף אוהדים, הרביץ לחייל פעם שחסם אותו בכביש, ברור, למה שאני אחשוב שמדובר בתולעת?? 1) מה הקשר שהוא מבין בניהול יותר מהמאירים?? למה יש מישהו שלא מבין בניהול יותר מהמאירים?? גם אשר אלון מנהל יותר טוב מפניג'ל (למרות שאפשר להתווכח על זה ימים, שניהם אסונות), שניקח אותו? אני מסתכל על היכולת של האדם למלא את התפקיד שלו ולא על האם הוא יותר טוב ממי שנמצא כרגע, כי אז הייתי לוקח את גילי לנדאו לבית"ר שכן הוא מאמן יותר מוצלח מאוחנה. 2) משה דדש מבין בכדורגל ובניהול קבוצת כדורגל. בכל מה שקשור לכלכלה, כסף וכדומה מאיר פניג'ל יכול להעביר לו שיעורים. 3) אם דדש לא יגע בכסף, מה הוא אמור לעשות? למה הוא בכלל חוזר? מה הוא אמור לעשות מסאז'ים לשחקנים? להביא כדורים? לעמוד ביציע ולצעוק "נעצים עליכם, נעצים!!"?? איזה תפקיד אתה רוצה לתת לדדש שלא מערב כסף? מה זאת אומרת "זה לא אומר כלום"?? אתה מסכים שהוא חלאה ואומר שזה לא נורא, הוא מאמן טוב... נו, שיביא איתו את אבוקסיס, נכון שמדובר בחלאה שקרן ובוגד, אבל הוא שחקן טוב! ואני בטוח שאולי גם תרצה את ברקוביץ', אחלה שחקן! אתה קורא למה שאמרתי התנשאות, אתה בכלל לא מנסה להבין מה אני כותב, אני אומר לך שבית"ר זאת לא אותה הקבוצה אם תשים שם אנשים כמו גרנט ורוסו, בעונת זאבי הקבוצה הורכבה מכל מני שכירי חרב, שעל הנייר היו שחקנים טובים אבל במציאות השילוב הזה היה אסון בגלל האישיות ההרסנית של כל אחד מהשחקנים. אברג'יל, אבוקסיס, רוסו, פליקס חלפון וכמובן השחקן הראשי אלי גוטמן. בעצם, נזכרתי שאתה תמכת באלי גוטמן ואמרת שמדובר במאמן מצוין, וחבל שעזב... אתה יודע מה, עזוב את כל מה שכתבתי כרגע. עדיף לי כבר לנסות לתקשר עם הקיר.
רוסו הוא "זונת כדורגל" שמה שמעניין אותו זה רק דולרים. אם מחר יציעו לו בנצרת עילית יותר כסף, הוא יילך לשם, בלי שום סנטימנט. תן לו בילויים עד אור הבוקר, אלכוהול בנוזל או באדים ( רק תיזהר עם גפרורים כשהוא פותח את הפה...זה נפיץ..) וקצת כתבות בעתונות. שחר עשה בחוכמה רבה , הן מיקצועית והן פיננסית שלא החתים לא אותו, ולא את התאום האנגלי לשעבר שלו. דדש הביא לבית"ר הישגים רבים, גרם להרבה ריגעי אושר לאוהדי בית"ר אבל לא מתאים בכלל לקבוצה שרוצה להוות תחרות לצ'לסקי של רומאן. דדש עם כל הכבוד הרב וההוקרה שאני רוכש לו, לא מסוגל בכישוריו לנהל קבוצה עם תקציב של 30 מליון דולר. גרנט: שיילך להסתחבק עם החברים שלו בכל מערכות העיתונים - בזה הוא חזק, אולי גם בכדורגל בקנה מידה מקומי,אבל למונדיאל או אירופה? ממש ממש לא!
דניס ,נלך סחור סחור ,לגבי רוסו תחשוב מה אתה שרוצה אני חושב שהוא שחקן טוב שיכול להצליח בבית"ר אם הוא יהיה בעל הבית הבלעדי על המגרש. לגבי דדש : יועץ לא נוגע בכסף ,דדש יכול להיות יועץ לגבי גרנט : גם קשטן אדם שהולך רק אחרי כסף ואין אחד במדינה שלא רוצה להעסיק אותו . גרנט יכול לעשות הרבה סדר בבית"ר ויכול להצליח איתה אבל אם אתה בגישה של "עדיף כבר לתקשר עם קיר " אז לך תתקשר איתו לגבי אבוקסיס אני זוכר איך הקהל קילל אותו בעונה של גוטמן ,אם הוא היה צעיר ב-4 שנים הייתי שמח שהוא יהיה בבית"ר . וכשבית"ר היתה אותה בית"ר עם אוחנה היא הגיעה למשהו?לא. אז תחשוב מה שאתה רוצה ואני יחשוב מה שאני רוצה ,לך תתקשר עם קיר.
ועל פי האתר של ביתר מדובר בלא אחר מאשר טום קאנל ההולנדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.beitar-jerusalem.net/articles.p...howItem&id=1251 אני לא יודע אם לברך את ביתר על ההחלטה הזאת, אני פשוט לא מכיר את המאמן, ארז?!?!?
אם אתה מאמין לחירטוטים של האתר הזה - אתה בבעיה קשה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אסף שקד האחראי על האתר הזה נוכח בכל אימון ובכל משחק ... אני חושב שהוא יודע מה הולך בקבוצה קצת יותר מאשר מה שאתה יודע.
עם כל הכבוד לבחור ואני בהחלט מאמין לך שהוא נוכח בכל אימון ובכל משחק אני לא חושב שהוא איכשהו יש לו דיבור עם גאידמק והוא יודע מה קורה באמת מאחורי הקלעים, גם המאירים ואברהם לוי מנותקים לחלוטין והאיש על פיו יישק דבר בקבוצה הוא ארקדי וחבר יועציו.. עכשיו בקשר לרוסו, הוא סוס מת, שחר רצה להשאיר אותו מכיוון שהוא פחד מהסחף של ה"גלאקטיקוס" מת"א ורצה להשאיר מישהו בקבוצה שנחשב ל"גלאקטיקו" מכיוון שעכשיו נשארנו עם עידן טל וקולאוטי וקטן שהם שחקנים מצויינים אבל לא מוכרים מנויים.. ייאמר לזכותו של ה"זונה" רוסו שבכל מקום הוא נתן 100 אחוז מעצמו גם באותה עונה נוראית בבית"ר אי אפשר להגיד שהוא לא רצה מאוד, פשוט לא הלך ויש גם עונות כאלה, בסה"כ הוא בירידה ורואים את זה מתחילת העונה במכבי ת"א ואין מה לעשות הגיל עושה את שלו.. עכשיו עצם הדיבורים עליו גורמים לי לגיחוך, בית"ר המתחדשת צריכה זר מזדקן שימיו הגדולים הרחק מאחוריו כאשר על פי כל הדווחים הם יוכלו להביא סוסים צעירים ואיכותיים במיליוני דולרים?..מגוחך לחלוטין..
מהכרה אישית עם הבחור אני יודע שאם הוא מפרסם כתבה זה לא כדי להביא עוד כמה אנשים לאתר ושזו כתבה אמינה. אני לא אומר ששהולדני יוחתם ב-100% כי דברים יכולים להשתנות אבל אני מאמין שזה המצב נכון לרגע זה.
בסדר אבל בכתבה כתוב שהוא ימונה או בתור מנג'ר או בתור מאמן,בתור מאמן הוא יוחתם גרנט/סיומין/מישהו אחר ובתור מנג'ר על יוחתם ההולנדי...אם הכתבה נכונה..
מצחיק מה שנהייה מביתר. יש משחק חשוב ואף אחד לא מדבר כאן על כדורגל. בכל מקרה אתם תתאוששו ותנצחו אותנו 4-1 זה בדוק.
יש לו דיבור עם ליאור מאי ,והוא יודע מה שליאור מאי יודע - כלום... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx חירטוטים הוא מכר, מוכר, וימכור לילדים בני 15, או ליובל היימן מ"כל הזמן" - את האמת אני יודע,כי להבדיל מיובל היימן טרחתי ובדקתי ( כל אחד יכול לבדוק, זה נורא פשוט,ובחינם...) נתונים שהוא מסר, ובקרוב היא תעלה לאתר מיוחד שנבנה "לכבודו"....האתר יהיה מצחיק נורא מצד אחד, ומעורר רחמים מצד שני...ובסך הכל יעלו לשם רק דברים שהוא בעצמו כתב....משעשע מאוד....
אז כמו שהסברתי לכם, אסף שקד ניתפס שוב מחרטט / ממציא ידיעות : קאנאן חתם בבית"ר כבר בשבת... העיקר שהוא חירטט אצלו באתר על "פירסום ראשון" ופירסם שמישהו אמור לחתום ביום ראשון, אבל מה לעשות שהוא כבר היה חתום...http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אז הוא הולך לכל משחק ( כי זו פרנסתו ) , ולחלק מהאימונים ( שוב, כי זו פרנסתו...) - אבל לדעת באמת מה קורה בבית"ר הוא לא ממש יודע, למרות שהוא מתרברב שהוא "יודע דברים". את הלוקשים, השקרים, החירטוטים, וההמצאות הדמיוניות שלו הוא יכול למכור לילדים בני 15 ,או ליובל היימן מ "כל הזמן" - אותי, ורבים אחרים הוא לא יכול לסובב בכחש. אבל הפראיירים אצלו מתמעטים - הפורום שלו מתרוקן מיושביו, פירסומות כמעט ואין ( המפרסמים לא פראיירים כמו יובל היימן - הם בודקים כמה באמת נכנסים, וזה לא " מליון ו 200 אלף בחודש " ), ובקרוב מאוד הוא יישאר שם לבדו עם דוקטור אליוט, ועוד כמה טמבלים. את הידיעות האמיתיות, הרציניות, הבדוקות, אנחנו נמשיך לקרוא אצל דוד בן שימול מ "ידיעות אחרונות", אצל עודד זרגרי ב "הארץ", ואצל יניב בן חקון מ "כל העיר" ( מקומון ירושלמי של רשת שוקן / "הארץ" ). קישור לידיעה על מינויו הרשמי של קאנן כבר בשבת : http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShAr...SubContrassID=0