בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Melixon 15, Aug 18, 2005.

1. דוקטור Member

ביתר לא תסיים 2- 4
    בעצם אולי 4 אבל לא יותר

אתם ראיתם את בני יהודה משחקת שאתם כל כך אופטימיים

2. robson Member

המשחק בראשון בין בית"ר להפועל ת"א יראה לאן מועדות פניה של הקבוצה..
    עכשיו אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ניצחה בית"ר את הפועל{אוהדי בית"ר תזכירו לי..}, גם בעונה שעברה החלשה של הפועל היא נתקלה מולה בקשיים{גם תודות לשופטים..} וניצחון על הפועל של קשטן לא רק שיסבך את האדומים אלא גם ירחיק אותם מבית"ר כבר בשלב הזה בחמש נקודות ובית"ר תוכל להגיד סוף סוף שהיא אכן יוצאת לדרך חדשה ואין יותר סימלי מאשר לנצח את האדומים השנואים..

3. נדב מיכאלי Member

ההרכב בשנה הבאה צריך להיראות ככה לדעתי :
    שוער אחר (אלמדון מקובלי עליי בהחלט) -לא כי קורנפיין לא טוב אלא כי אם אנחנו רוצים לרוץ לאליפות אסור לנו לספוג שערים כמו ששוערים מבוגרים סופגים בדרך כלל ,כמובן שקורנפיין צריך להישאר בבית"ר ואסור לזרוק אותו בצורה מבישה
    בלם זר ברמה גבוהה (סטייל טרטיאק/פולוקארוב/מגאמדוב בשיאו)
    כמובן שלתת לדנין את הבמה ולהשאיר את בן יוסף בהרכב
    מגן ימני אני עוד לא יודע מי יהיה תלוי איך חליבה יסיים את העונה
    הקישור האחורי צריך להיות מורכב מאנסומבו (ככה אני חושב לפחות) ועוד קשר אחורי ברמה גבוהה (סטייל עידן טל או זר אחר)
    הקישור הקידמי לדעתי צריך להיראות ככה :
    אפק ומליקסון/ברוכיאן /מסודי (יכול רק להוסיף)
    חלוצים : בן שושן לדעתי יכול להוביל את ההתקפה של בית"ר בצוותא עם חלוץ זר ברמה גבוהה או חלוץ ישראלי מוביל כגון עומר גולן .
    וכמובן מאמן עם שיטה ודרך .
    בית"ר צריכה להתחיל להיבנות בערך בדצמבר-ינואר לקראת השנה הבאה
    לדעתי בית"ר שנה הבאה תרוץ חזק לאליפות ומפגשים בין מכבי חיפה/מכבי תל אביב נגד בית"ר יכולים להיות "משחק עונה" אמיתי שיקבע בסופו של דבר מי תיהיה אלופה
    אם שנה הבאה בית"ר לא תיזכה באליפות זה יהיה 8 שנים בלי אף תואר משמעותי .
    מקווה ששנה הבאה האימפריה של ארקדי תתחיל להביא תוצאות.

4. Melixon 15 Member

קורנפיין הוא הסמל היחידי שעוד נשאר לבית"ר וגם אותו אתה רוצה להעיף? (מזה ספסל)
    בסך הכל יש לו משחקים טובים מאוד והוא הציל את בית"ר לא פעם, לא פעמיים ולא 20 פעם!

שמע אולי צריך להביא את אלמדון בתור שוער שני, ושיגיע הזמן אולי שקורנפיין יפרוש יוכל להיכנס שוער מצויין וצעיר.
    וכמה שזה נשמע מוזר גם רוטאציה בשער אפשרית מדי פעם
    הקבוצה הזאת פשוט עושה נאחס לבית"ר, אני באמת לא זוכר מתי ניצחנו את הפועל.
    למי שזוכר את הסיפור בעונה שעברה, פנדל שנשרק להפועל פשוט סתם אין שום נגיעה במרקש ועוד שער של אמסלם בעשר הדקות האחרונות שנפסל בטענת נבדל מרגיזה והפועל מנצחים 2-1
    (הכל בדוק אצלי במחשב לפחות 70 אלף פעם)

Last edited: Oct 22, 2005
  5. נדב מיכאלי Member

קורנפיין זה אדם שאני מאד אוהב ,אבל בגילאים כאלה סובלים מעליות וירידות ואנחנו צריכים שוער יציב ,אלמדון הוא אחד כזה,אם קורנפיין לא יפרוש בסיום השנה הנוכחית לא מפריע לי שיהיה מחליף.
    תגיד לי מה אתה באמת חושב שאם אלמדון יבוא אז הוא יעבור מהספסל של חיפה לספסל של בית"ר?עשה לי טובה.
    פעם אחרונה שבית"ר ניצחה את הפועל היתה בעונת 03-04 מחזור 29 נידמה לי בטדי ,2-3 לבית"ר במשחק אדיר של נימני .

6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מליקסון 15, בוא נתחיל בכך שההפסדים שלנו להפועל ת"א הם לא סתם "נאחס" מסתורי אלא בגלל קבוצה חלשה עם מאמנים כושלים במהלך השנים האחרונות שפשוט לא יכלו להתמודד עם המכונה של קשטן. כשלנדאו ושייע הגיעו להפועל הם כבר לא קרעו אותנו בקלות אבל שוב, לא היה לנו מאמן.

לגבי רוטציה בשער, אני חושב שקבוצה רצינית לא תעשה דבר כזה. צריך להיות שוער ראשון קבוע. את קורנפיין וודאי שלא צריך להעיף, נראה איך הוא יהיה העונה, אני חושב שהוא בהחלט מסוגל לעשות את העבודה כמו שצריך בשנה הבאה.

7. נדב מיכאלי Member

הפועל קבוצה יותר טובה מאיתנו בכל שנה פרט לשנה שעברה במשך 6-7 שנים רצופות
    בקושי וניצחנו אותם החל מעונת האליפות האחרונה ממש בקושי .
    בעונת 98-99 בכל המפגשים נגדם לא ניצחנו ,בשנת 99-00 ניצחנו אותם רק פעם אחת בטדי בסיבוב השני והפסדנו להם גם בליגה וגם בגמר גביע המדינה (שעד היום אומרים שזה הישג כביר של אוחנה המאמן להגיע לגמר גביע עם סגל שהיה צריך לרוץ לאליפות :aaarofl: ),בעונת 00-01 ניצחנו פעמיים והפסדנו פעמיים,בעונת 01-02 הפסדנו להם 3 משחקים ,בעונת 02-03 אותו דבר -הפסדנו להם 3 פעמים בליגה מתוך 3 מפגשים,בעונת 03-04 היה תיקו אחד,תבוסה אחת וניצחון אחד ,ושנה שעברה כידוע פעמיים תיקו וניצחון שנגזל בגלל השופט (אייל צור הזבל).
    מה שבטוח שיהיה משחק מעניין בטדי אבל חייבים כבר לנצח קבוצה גדולה בטדי לא רוצה להפסיד לשלושת הגדולות בטדי בטח שלא בסיבוב הראשון .
    לגבי קורנפיין אני מאד אוהב אותו ,אבל כידוע לכם שוערים בגילאים מבוגרים סובלים מעליות וירידות ,הם יכולים לתת הצגה ומשחק אחרי זה לחטוף שערים שלא מחוייבים למציאות.
    לדעתי צריך להביא את אלמדון .להתעקש עליו בכל מחיר הוא שוער עם עתיד מבטיח.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל שוער עושה טעויות, גם שוערים יותר צעירים כמו אוואט ודוידוביץ' שהם בינתיים שיאני הטעויות לפי הטבלה הרשמית של ג'ון בארנס. אלמדון לבית"ר? נראה לך שחיפה תשחרר אותו?

9. נדב מיכאלי Member

אני קורא כל הזמן במקומונים של חיפה שהם יחליטו בסוף העונה את מי לשחרר מבין השניים : דוידוביץ' או אלמדון כי הם לא יכולים להחזיק 2 שוערים ברמות כאלה .
    אגב בית"ר ,כרגע בערוץ 1 משדרים במסגרת "הרגעים הגדולים בספורט" את מחזור 14 משנת 83-84 בבלומפילד .
    כרגע התוצאה היא 3-1 לבית"ר אחרי שהפועל הובילה בדקה הראשונה
    הכובשים לבית"ר : נוימן,מלמיליאן (פנדל) וחנן אזולאי
    משחק משובח ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. בית"רי מלידה Member

אני פשוט לא מבין את כפיות הטובה הבלתי רגילה, פשוט מרושעת על איציק קורנפיין:

נורא קל להתנפל עליו בגלל טעויות, כי הן מעטות, נקודות שחורות בודדות שבולטות ( ככה מנגנון הראיה, כך הוא האופי המחורבן של כפויי הטובה ) על רקע לבן מבהיק.מסנוור מרוב בוהק.

אולי במקום לספור לו את הטעויות הבאמת לא רבות, תיספרו את הגולים שהוא מנע? יש לכם כוח לזה?

מי השאיר את בית"ר בליגת העל? אה?

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים,במשך שנים רוב האנשים מתעלמים מההצלות והמשחקים הטובים של קורנפיין
    אבל יודעים לציין את הטעויות שלו,מוזר שגם אוהדי בית"ר עושים את זה..

12. נדב מיכאלי Member

מי שכח את ההצלות של קורנפיין?בלעדיו בית"ר היתה יורדת לליגה השניה כבר מזמן .
    הרבה בזכותו אנחנו עדיין בליגת העל .
    מה בסה"כ אמרתי?
    שצריך להביא שוער נוסף וצעיר שיוכל להיות בבית"ר שנים ,זה גם לא בסדר?
    אני דיברתי על לזרוק את קורנפיין?
    למה אתם ממציאים דברים שלא נאמרו מעולם

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה מביא את אלמדון זה בשביל לשחק
    וקורנפיין עוד יכול לתת לפחות את העונה הבאה...

14. נדב מיכאלי Member

כל קבוצה בארץ היתה רוצה שוער כמו אלמדון בגיל שקורנפיין יהיה בו בשנה הבאה הוא יכול להיות בספסל ,באירופה שוערים בגילאים כאלה פורחים ,בארץ שוערים בגילאים כאלה בדרך כלל סובלים מעליות וירידות .
    חוץ מזה מי אמר לכם שקורנפיין ימשיך שנה הבאה?
    אולי הוא יחליט לפרוש בקיץ?

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מן הסתם אם הוא יפרוש זה משהו אחר לגמרי...