בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Melixon 15, Aug 18, 2005.

1. Adriano10 Member

זאת תהיה טעות להביא את סיומין ,הוא לא בנוי למנטליות הישראלית תוך שבועיים הוא אורז מזוודות. צריך תחילה להביא מאמן ישראלי, ובתחילת עונה הבאה להביא מאמן בכיר שיבנה את הקבוצה כפי שהוא רוצה

2. נדב מיכאלי Member

עזורי קיבל אישור להמשיך ולאמן עוד שבועיים (כלומר את המשחק מול הפועל תל אביב וכפ"ס יש לו אישור לנהל ) לדעתי זה טוב ,ככה השחקנים בפחות אי סדר עם יותר ביטחון.
    אם עזורי יוציא מ-2 המשחקים הבאים משהו כמו 4 נק' (ניצחון על כפ"ס ותיקו עם הפועל) מקובל עליי .
    אבל בכל מקרה עזורי לא צריך להישאר כמאמן ראשי עד סוף העונה
    כמובן שאני לא רוצה שיזרקו אותו מבית"ר כי זה לא מגיע לו ואני מעדיף אותו פי מיליון על אוחנה (למרות שהשיטה היא אותה שיטה =אין שיטה)

3. TariboWest Member

אף-אחד לא מפחד ממכם. להפך. הלוואי גאידמק ייבנה אימפריה כמו שהוא מדבר, שתהיה סוף-סוף תחרות בליגה המשעממת הזאת, תחרות שבסופה הטובה מן השתיים תזכה.
    בקיץ חשבתי שתהיה תחרות עם מכבי ת"א, אבל לפי המחזורים הראשונים, זה לא נראה ככה.
    דבר אחד בטוח, מה ששחר בנה בחיפה בתקופת זמן של מעל עשור, גאידמק לא יצליח לעשות במשך שנה, עם כל הכסף שבעולם.

4. תונל Member

לדעתי המפתח לאליפות של בית"ר בעונת 2006/7- הוא מכבי חיפה ואיך היא תיראה בעונה הזאת.
    גם אם בבית"ר ישחקו 5 זרים מצוינים, אני לא רואה עוד 6/17 ישראלים מספיק טובים כדי להשלים הרכב\סגל מספיק טובים כדי לאיים על מכבי חיפה. אם איכשהו יעזבו איזה 3 שחקנים של חיפה לאירופה, היא תיחלש מספיק כדי שבית"ר עם מאמן טוב תוכל לקרוא תיגר עליה. התסריט האופטימלי מבחינת בית"ר לדעתי הוא- ש3-5 השחקנים המובילים של חיפה יעברו אליה, ואז יש סיכוי מצוין לאליפות בית"רית. זה גם לא תסריט כזה הזוי, כסף לא נראה כמו מגבלה אצל גאידמק ולא חושב שהרבה שחקנים יעמדו בפיתוי של הכפלת שכרם למשל.

5. אלי מתחן Member

לבית"ר יש סגל מעולה גם ככה, עוד שחקנים לחלק האחורי ומאמן טוב והיא מסוגלת להתמודד ואף לגבור על מכבי חיפה.
    מה שכן, אני מאוד לא רוצה להגיע למצב שבו הקבוצה שלנו פותחת עונה עם 11 שחקנים חדשים מה שיכול לקרות, זה יפגע בה ואנחנו נזכה למקרה גוטמן 2.

6. יחי Member

עזורי קיבל אישור לאמן בבית"ר ירושלים

מנהל הספורט אישר לעזורי לאמן גם נגד הפועל ת"א והפועל כפ"ס עד אשר יתקיים דיון מחודש בבקשתו

http://telesport.co.il/article.asp?id=10100&ida=5&com=38

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תביאו לי קשר אחורי, בלם וחלוץ מחליף ואני מסודר. ההרכב שאני רוצה לראות בעונה הבאה :

קורנפיין
    דנין, בלם רכש, בן-יוסף, חליבה
    אפק, אנסומבו, שחקן רכש, מליקסון\זיו
    טוטואנה, בן-שושן

מקווה מאד שזה יראה בערך ככה, עם גיבוי שמורכב בעיקר מצעירי בית"ר.

8. בית"רי מלידה Member

לא שכחת את אבירם ברוכיאן?

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן שכחתי, אבל השילוב שלו בהרכב זו בעיה. הוא יותר קשר אמצעי שכזה, מעין פליימייקר והוא יבוא על חשבון קשר אחורי או חלוץ. אולי במשחקים מסוימים שבהם בית"ר תצטרך יותר יצירתיות מקדימה ומחץ אפשר להעלות אותו בהרכב.

10. ozi Member

זה בעצם ההרכב של בית"ר העונה. כלומר אתה לא רוצה חיזוק בכלל לקבוצה בעונה הבאה?

11. robson Member

בית"ר על קצה המזלג זקוקה לשוער חדש, שני מגינים, בלם זר טוב, קשר אחורי חזק באמצע וחלוץ שיחליף את אסולין המסכן..
    וביחד עם מה שיש לה כרגע היא תהיה מועמדת רצינית ביותר לאליפות וכל זה בלי להשקיע מיליוני דולרים כמו שגאידמק מתכנן..

12. בית"רי מלידה Member

ברוכיאן יבוא לביטוי הכי טוב בשיטת 4 : 3 : 3 .

וככה בית"ר צריכה לשחק ברגע שהיא תמצא בלם ראוי לשמו.

כרגע, כמו שהדגשת, אכן מפחיד לוותר על קשר אחורי אחד.

ובקשר להתקפה:

אני לא מבין, אבל ממש לא מבין מה בן שושן עושה בכלל על הספסל!!!

הגיע הזמן ללמד את אסולין להיות מקצוען, או שיתייבש על הספסל!

13. ozi Member

בסגל הנוכחי בית"ר יכולה לתפוס את המקום השלישי שמבטיח כרטיס לגביע אופ"א בעונה הבאה. ואם זה באמת יקרה, נראה לי שגאידמק יכוון גבוה גם באירופה ולא רק בארץ. בשביל זה ההשקעה הגדולה שהוא מתכנן. חוץ מזה, ראיתי שהוא אמר שהם מחכים לפתיחת חלון ההעברות בינואר כדי להביא כבר העונה שחקנים חדשים.

14. בית"רי מלידה Member

בית"ר תסיים 2 עד 4 , מקווה 2.

נכון להיום, והדגש הוא היום, בית"ר בהחלט ממוקמת מבחינת היכולת אחרי לוזון ושיראזי...אבל את מכבי חיפה אנחנו רואים ממרחק 120 ק"מ.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד ממכבי פ"ת בית"ר לא נופלת.