בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנת - מה שאתה אומר מתאים יותר לגנון - "למה שאנחנו נפסיק והם לא?"...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא, הכוונה הייתה היא שהם קודם כל יסתכלו על עצמם,לפני שהם מעירים.

קול צודק. סכנין/שאר הערבים לא צריכים להטיף לביתר.הם צריכים להסתכל על עצמם לפני שהם מטיפים ככה.ואותו דבר ביתר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/05
  3. נדב מיכאלי Member

4. robson Member

איפה בדיוק כתוב כמה הוא אמור לשלם לו?..

חוץ מזה אם הסכומים על תקציב הקבוצה נכונים בית"ר יכולה להעמיד סגל עם חמישה זרים תותחים של מיליון דולר כל אחד פלוס ארבעה חמישה שחקני הרכב של נבחרת ישראל ולדרוס את הליגה..
    מפחיד!!

5. נדב מיכאלי Member

גיל כתוב שם שהוא ירוויח כמיליון וחצי דולר (!) לעונה
    זה טירוף
    גאידמק הולך לעשות מבית"ר אימפריה יותר גדולה מזו של דדש ,יותר גדולה מזו של שחר ולוני
    היזהרו -בית"ר חוזרת !

6. אני אוהב אותך בית"ר! Member

תגידו, שמעתי שיש איזה מאמן צרפתי אחד שגאידמק רוצה, כרגע השם שלו לא עולה לי בראש, אבל שקראתי את השם שלא הוא היה מוכר לי, זה לא זה שהעלה את סנגל לרבע גמר מונדיאל?
    ואם כן, מי עדיף, הוא, הרוסי, הקרואטי או הארגנטינאי?

7. Roberto Baggio Member

אתה מדבר על בורנו מצו. יהיה די קשה לגאידמק להביא אותו כי הוא עכשיו מאמן בקטאר ושם הוא מרוויח כנראה המון כסף , ככה שייצא לגאידמק עסק יקר להביא אותו , אולי אפילו יותר מאת סיומין. אני אישית הייתי מעדיף אותו על פני המאמן הרוסי סיומין אחרי שראיתי איך נבחרת רוסיה נראית תחת ההדרכה שלו. הוא חטף שביעייה מפורטוגל עם רוסיה שלו , העיף את מוסטובוי מיורו 2004 ונראה פטתי ועל פי זה לא הייתי רוצה אותו. למרות זאת, נראה לי שהוא ליגה אחת מעל כל המאמנים בארץ.
    הפעם , אחרי כל השנים הגרועות האלה של בית"ר גם לי נראה שהלך להיבנות כאן עסק רציני בניגוד למה שחזו עם זאבי , אבל כנראה שהכל יהיה מהעונה הבאה כי כרגע בשלב זה הכל אבוד כשרואים את הדהירה של מכבי חיפה.

8. burning soil Member

גאידמק יבנה את בית"ר של העונה הבאה בתקציב של 25-30 מיליון דולר כולל
    רכש,מדובר בסכום עצום שבדרך כלל רואים אצל קבוצות אירופאיות גדולות.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר 25-30 מיליון דולר?

לפי מה שהבנתי זה יהיה משהו בסביבות 20 מיליון דולר במקרה הטוב...

10. burning soil Member

קראתי על זה מס' פעמים במקורות שונים.
    עדיין מדובר בתקציב מפלצתי לכל דבר.

11. בית"רי מלידה Member

[/SIZE=14]רק 20 מליון דולר....רק.....

12. בית"רי מלידה Member

חחחחח......אם אוהדי חיפה מפחדים, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר!

אני מאחל לחיפה לקחת אליפות השנה - היא תהיה האחרונה ב 5 שנים הבאות....אבל אני מאחל שתנשפו לנו בעורף, ממרחק 10 נקודות,כל עונה....אני מעדיף אותכם מאשר שתי הבכייניות מתל אביב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. robson Member

בית"רי, הלוואי ובית"ר תהיה חזקה כמו פעם אבל חייבים להודות שאם{הדגש על האם} התוכניות שמדוברות בתקשורת נכונות אז לבית"ר תהיה תחרות בערך כמו לצ'לסי באנגליה והכל תלוי במאמן שהיא תביא..
    לצ'לסי עם כל הכסף כשהיה את ראניירי הליצן ראית למה הם הגיעו ואילו עם מוריניו הם בלתי ניתנים לעצירה לפחות בזירה הפרטית שלהם..
    עכשיו, יורי סיומין הוא מאמן טוב מאוד אבל לא נראה לי שהוא מתאים בטח לא בסכום הדימיוני של מיליון וחצי דולר שרק חמישה מאמנים מרוויחים ככה באנגליה לדוגמא, אם אני הייתי יועץ ההשקעות של גאידמק הייתי לוקח את קשטן, משלם פיצוי של כמה שצריך להפועל ת"א{רבע מיליון וברזילי מוכר גם את אשתו..} ועדיין זה יוצא זול יותר מסיומין וכמעט בטוח שלא פחות טוב ממנו מכיוון שסיומין רגיל למנטליות רוסית קשוחה וממושעת פה החבר'ה העליזים של בית"ר יאכלו אותו בלי מלח..

14. בית"רי מלידה Member

1. בית"ר תהיה!

2. הגיע הזמן שתחליף דיסקט גילי ידידי:

א. קשטןן??? קשטן הכי טוב בארץ, הוא לוקח כל מאמן אחר עם שתי הידיים קשורות מאחור....

אבל: ארקדי רוצה להתחרות ברומאן...הבנת?

ב. החבר'ה העליזים יאכלו את סיומין? חחחח...הצחקת אותי - אני לא נותן למליחי ( העוזר הצמוד, מאוד צמוד, מאוד מאוד צמוד של "מנהלת קישרי קהילה" בבית"ר....) 5 דקות בבית"ר, אחרי שסיומין מגיע, 5 דקות!

דריבלקסון? אני כבר מדמיין את יורי מעיף לו את הפלייסטיישן על הקיר....

תלמד מילה חדשה גילי:

ראבוטה!!!

מי שלא יהיה טוב - יילך למכור פלאפונים גנובים בשוק של פתח תיקווה!

שבת שלום!

15. נדב מיכאלי Member

גאידמק יבחר את המאמן עם הרבה מחשבה וזה טוב לדעתי.
    הוא לא מחתים מאמן על סמך אינטרסים אישיים (ראה ערך אוחנה &פניג'ל),כל עוד הוא יביא לבית"ר מאמן ברמה גבוהה מחו"ל שיקח את כל הזמן שבעולם .
    אני מאמין שגאידמק יצליח להפוך את בית"ר לאימפריה עם ניהול ברמה אירופאית,מתחם אימונים חדש,הרי בעבר כסף היה המכשול היחיד של קבוצות בליגה עכשיו לבית"ר אין את הבעיה הזאת
    ועכשיו גאידמק יעשה לשחר את מה שהוא עשה לכל הליגה במשך שנים :יעלה את המחירים ולאף אחד לא יהיה מספיק משאבים כדי להתחרות איתו
    הרי שחר לקח את כל השחקנים הטובים של הליגה כי הוא שילם להם יותר ממה שמישהו מסוגל לשלם להם בארץ,גאידמק יכול לשלם להם כפול מכל מה שהם חולמים בכלל.