אני עצבני : בגלל אוחנה אין עדיין לבית"ר בלם ועכשיו אנחנו נכנסים לתקופה שאין פגרות קיבינימט איתך אוחנה ככה מכינים אוחנה? לא רוצה לראות את הפרצוף שלך יותר בבית"ר .
אדר מה קמפיין טוב גם לא עלינו וגם משחקים מסריח. עם שרף גם שיחקנו יפה וגם עלינו להצלבה. הוא לא עלה להצלבה אז הוא נכשל אפילו עם הוא הביא 100 נקודות.
אני יודע. אני כועס על אוחנה שאנחנו בחודש אוקטובר ,מחזור 5 ועדיין בלי בלם . את העמדה שהיתה הכי קריטית בבית"ר מאז עזיבתו של טרטיאק הוא לא חיזק . הכנה של דפקט ! רק בגללו אנחנו בלי בלם.
זה שהוא נכשל בעלייה למונדיאל זה פסדר... אבל עם נבחרת של שרף או נילסן כבר מזמן היינו מקבלים שחיטות מצרפת ואירלנד, גם כשהן כאלה חלשות נדב, גם עם ההכנה הדפוקה של אוחנה לעונה הזאת בכל מקרה אין לצפות ממנה להרבה, זה שמצפים מבית"ר העונה להיות ב-3 הראשונות או לפחות ב-4 זה אולי מאוד ריאלי אבל זה לא יקרה.
Melixon 15 - קודם כל הנבחרת ,אני לא אוהב את הזילזול כלפי נילסן ,הוא מאמן חכם שאחרי קמפיין אחד בסה"כ הלך הביתה לדעתי אם הוא היה נישאר היינו מצליחים.אני אוהב אותו מאד לגבי בית"ר : אני באמת מאמין שמאמן אחר שהיה מכין את בית"ר טוב יותר לעונה ,מחזקים את ההגנה,את הקישור האחורי ואולי גם את ההתקפה (להעיף את אסולין ולהביא חלוץ אחר) בית"ר היתה מסוגלת להיות לאורך כל העונה קבוצה אטרקטיבית שתיתמודד על מקומות 3-4 עם כדורגל מרהיב כמו בשנת 95-96 ואז לקחת אליפות יהיה קל יותר . אבל בגלל שבידי אוחנה הוטלה המשימה הזאת ,להכין את בית"ר כראוי לליגה אתה מבין למה אני כועס לא? אוחנה גמר את הסוס כמאמן . הוא גמור כמו סיני .בדיוק אותו דבר זה מדהים עד כמה הם דומים.
גם צריך לציין לרעה את גאידמק ואנשיו שלוקחים להם את הזמן עד שהם ממנים מאמן ומביאים בלם לקבוצה. להביא חלוץ אחר? אני אהיה מאושר עד הגג אם טוטואנה ובן-שושן ישחקו בהרכב הפותח. אסולין כמובן יצטרך למצוא לו קבוצה ברמתו, כלומר בליגה הלאומית.
Dennis Bergkamp -בינתיים אין מה למהר לא היה צריך להיכנס לפאניקה אחרי שאוחנה התפטר בסה"כ זה לטובה. כשאני אומר חלוץ אחר אני מתכוון במקום אסולין הוא אפס מאופס ולא שווה 850 אלף דולר (!) על פנדלים וגולים מול שערים ריקים שאפילו חודידה יכול להבקיע . אסולין צריך ללכת לא איכפת לי לאן ובעניין הבלם -מאיפה גאידמק יביא בלם?הוא צריך לבחון אותו?להחתים אותו? הוא צריך לשלם לו מי שיבחן אותו יהיה עזורי ועל זה הכעס שלי על אוחנה שמתגבר מיום ליום ,איך הוא שרף 4 חודשים בלי לחזק את ההגנה בכלל?(בעמדה הכי קריטית הכי לא חיזק ). עמדת הבלם האחורי הכי קריטית בבית"ר מאז פרישתו של טרטיאק מן הראוי שהוא ימצא מחליף גם לאינדיו . הכי מצחיק אותי שאוהדי בית"ר חשבו שהשנה נזכה עם אוחנה בדאבל ושנה הבאה הוא יגיע לליגת האלופות מזל שיש את גאידמק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בינתיים התקשורת ממשיכה להזרים שמות כמו טומיסלב איביץ הקרואטי ו...דניאל פסארלה הארגנטינאי.. אבל מה שבאמת מעניין את ארקדי היום זה מה יקרה עם נבחרת רוסיה ועם המאמן שלה האם הוא יפוטר או לא..
להביא את אסולין לבית"ר, נגיד... אבל מה הקטע של לעשות כ"כ הרבה רעש ולקנות חצי מהכרטיס שלו?! ובכסף כסף. למה צריך ת'שטויות האלה שיש לך חלוץ מוכשר על הספסל שרק מחכה להזדמנות? ואל תשכחו את ברק יצחקי!
עד כמה שידוע לי, עיתונאים אף פעם לא משלמים על כרטיס. או שהעבודה (מערכת העיתון) משיגה להם, או שזה חלק מהסכמי הפרסום וזכויות השימוש של הליגה, סיקור זו גם עבודה...
אז מה ?יבוא מאמן רוסי לבית"ר? נחכה וניראה. אגב ביום ראשון אני בטוח שבית"ר תעלה למקום הראשון (רק חבל שזה לא בדבר הנכון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx )