החרטא הזאת הרבה יותר טובה מהסמל שהיה לנו קודם... העובדה שבית"ר ניראית יותר טוב עכשיו, רק מעידה כמה שאוחנה היה גרוע..
ושימו לב להצהרה הזו של מאיר פניג'ל: "אם גיא עזורי יצליח לזכות ב-6 נקודות בשני המשחקים הבאים הוא יאמן את בית"ר ירושלים עד תום העונה". המשחקים הם בהחלט חשובים ונגד היריבות השנואות ביותר של האוהדים- בני סכנין והפועל ת"א. שני המשחקים באצטדיון טדי. רשמנו.
פניג'ל תעוף כבר מהקבוצה שלי!!! גיא עזורי חייב לחזור להיות מאמן כושר, בקצב הזה אין לנו מאמן וגם אין לנו מאמן כושר, הוא לא מאמן ואנחנו רואים את זה בכדורגל של בית"ר שיורד ברמה מזה של אוחנה.
אני מקווה מאד שזה לא נכון. עזורי צריך להישאר במערכת כמאמן כושר וגם כדי להסביר למאמן הבא את החסרונות והיתרונות של כל שחקן . עזורי נותן לשחקנים ביטחון ושימו לב שמהרגע שאוחנה התפטר יש בבית"ר שקט,וזה טוב מאד לדעתי. כשאוחנה היה בבית"ר על שני וחמישי בית"ר היתה בכותרות. אוחנה היה מסתרק יש על זה כתבה במדור רכילות. את מי זה מעניין. חוץ מזה ,גל אל תיקח את מאיר ברצינות הוא מלקק לארקדי את התחת,הוא רועד מפחד שהוא יעוף . גם ככה בקרוב הוא יעוף. גרנט /שום/אורי לבית"ר ! אחד מהם יהיה המאמן הבא של בית"ר.
השבועיים שבהם עזורי מאייש את עמדת המאמן הם לא אינדיקציה לכלום!!! דבר אחרי חודש-חודשיים, כשלמאמן תהיה השפעה. נכון לעכשיו, אפשר עוד בשקט-בשקט לזקוף את המצב של בית"ר לזכות אוחנה במקום לתת לעזורי 10 בסולם מוריניו...
http://one.msn.co.il/next.asp?id=67555&Bz=3 אוהדי ביתר על זה אין שום סליחה ומחילה. לזה לא ציפיתי תתכוננו לגרוע מכל אני מבטיח לכם שלא נצא פראיירים. לא אוהב את השטויות האלה ומכות אבל אחרי זה הותרתם רושם של כוסיות אחרי משחק האימון בניינו. גועל נפש על דבר כזה לא יסלחו לכם בחיים וכמו שאבי אמר הנקמה תגיע אני מקווה באמת שהוא טועה!
זו לא פעם ראשונה שדברים חולניים כאלה יוצאים מאוהדי בית"ר, בטח שלא במקרה קודריצקי ז"ל. אין מה להגיד, זה כבר לא קשור לכדורגל, צריך לשים את החיות האלה בכלא.
אההה...הגזמת...זה לעבור גבול כבר... יש כבוד מינימלי בין אוהדים ולאוהדי בית"ר כנראה אין גם את זה.. בתור אחד שיש לו פינה חמה בלב לבני יהודה,אני יודע שזאת הנקודה הכי רגישה אצל האוהדים האוהדים של בית"ר מטומטמים ואני בספק אם האוהדים של בני יהודה יסלחו בזמן האחרון.. טעות מאוד גדולה שתביא להסלמה חריפה באלימות בכדורגל... חבל,במיוחד חבל על זה שהם גם מבזים איש מת... קצת כבוד... כמובן כל מה רשמתי זה לגביי אוהדי בית"ר הקיצוניים שאני בספק עד כמה בית"ר באמת חשובה להם.
אל תתרגשו בקשר לבית"רי מלידה. הוא עובר את פיצול האישיות התורן שלו, פעם הוא היה ראשון הזועקים (בצדק) על דבר חולני שכזה, אבל בגלל כל מני סכסוכים עם קבוצות אוהדים שונות בקהל עכשיו הוא נאלץ להגן על החוליגאנים כמו שהוא הגן בפרשת האבנים על אוטובוס מכבי חיפה. פשוט צבוע.