דשאן לא יגיע לבית"ר, הסירו דאגה מלבכם. יצחק שום ובית"ר הם השידוך האידיאלי. מאמן שאוהב התקפה לקבוצה ואוהדים שמתים עליה. אני נגעל מהמחשבה שבה גרנט עומד על הקווים ובית"ר מתגוננת מול נצרת עילית בטדי. לשחקנים כמו מליקסון, ברוכיאן, אפילו עזו, מגיע מאמן התקפי שיכוון אותם ויקדם אותם לשחקנים ברמה הישראלית הגבוהה ביותר, לזה רק שום מסוגל.
אני לא מבין למה לא פונים לשום וסוגרים איתו. אבל גם אצל אוחנה עם 3 קשרים אחוריים לא הבקענו חמישיות ורביעיות כל משחק. וגרנט -אני מחזיק ממנו. תגידו עליו מה שאתם רוצים,הוא קבלן תארים.
קבלן תארים?? גרנט?? :aaarofl: 4 עונות במכבי ת"א, עם תקציב ענק ובסיס מצויין של שחקנים ואף תואר לא הגיע. אתה מחשיב את 2 האליפויות עם מכבי חיפה? סלח לי, אבל בטלפון הייתי לוקח אליפות עם סגל כזה. בניון, יעקובו, רוסו בשיאו, פראליה, ז'טואוטס. והרשימה עוד ארוכה. המאמן הכי אוברייטד בכל הזמנים.
גרנט לא מוריניו יחסית לשום. אפילו לא ברוך ממן. מאמן שפן ופחדן, שהרס במו ידיו את אחד המחזורים המוכשרים של מכבי ת"א בכל הזמנים.תשאל את האחים נחמן, חיים חג'ג' ונועם שוהם...
גיא, ולאן הגיע אותו מחזור מוכשר?.. הבעיה של גרנט הייתה שהוא לא ידע מתי להגיד תודה רבה ללוני על האמון ולחפש לו אתגרים אחרים ועל הדרך הוא נהרס{עד שהשתקם בחיפה} וגם מכבי ת"א..
המחזור הזה לא הגיע לכלום, הפרחים לגרנט. שחקנים בני 18-19 צריכים שיכוונו אותם וידריכו אותם, אחרת הם הולכים לאיבוד, שים את מליקסון\ברוכיאן תחת ידיו של מאסטרו גרנט והם גומרים את הקריירה במ.ס אילת. למה הוא היה צריך להפרד ממכבי? תנאים טובים, שכר גבוה, והבוס מאחוריך למרות תוצאות גרועות. מה רע?.
עם כל הכבוד לא בגלל נותנים את המפתחות למאמן רק בגלל שהוא "אוהב התקפה", תצטרך להביא משהו יותר טוב מזה.
ומה עם השנים 91-95 שהוא עשה את מכבי אימפריה? זה לא נחשב נכון? 12 שנים בלי אליפות ,גרנט הגיע ומכבי חזרה לגדולה . ועובדה שיצחק שום עם קבוצה יותר טובה מזו של גרנט לא זכה באליפות והתואר היחיד שהוא הביא לשחר היה גביע הטוטו.
יא בכיין - ניצחנו קבוצה חזקה בחוץ! ........התהפכנו ולר? המצב רע...או טוב.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx שנה טובה!
המצב חרטא, הקבוצה לא משחקת והניצחונות שהיו לנו העונה הגיעו ביותר מזל מכל דבר אחר. עזורי הוא מאמן כושר ולא מאמן, הוא משתמש בטקטיקות ובפילוסופית המשחק של אוחנה. כל ניצחון משאיר את עזורי בתפקיד ומשאיר את הקבוצה במצב שהיא לא משחקת כדורגל, חייבים לנצח את סכנין, אסור להגיע למצב שאנחנו ניפול מולם, ובקצב הזה זה יקרה.