ומה יעשו בבית"ר? גם עם תקציב של מיליארד דולר עדיין אפשר להביא הנה עד 4-5 זרים וגם ככה רוב השחקנים כבר עסוקים בקבוצות שלהם באירופה או שסתם לא ירצו לבוא לחור-תחת של המזרח התיכון. מעבר לזה, את הידיעה על ה-100 מליון הביאו פה מוואלה, אותו אתר שהבטיח, בזמנו, לעדכן לגבי המהלך שיעביר למנצ'סטר סיטי את דל-פיירו. זה יכול להיות גדול עם גאידמק באמת ירים את בית"ר פתאום ממדינה קטנה ונחשלת הישר למרומי המאבק האירופי, אבל בואו נתעשת, הבלון הזה לא מפסיק להתנפח בינתיים...
העונה עוד לא התחילה ואני כבר מת שהיא תגמר שיילך המנוי ושיילך הכול מצידי תנו לי לסיים השנה מקום תשיעי אבל ששנה הבאה תהיה קבוצה אימפריה עם תקציב כמו שהוא אומר זה שווה הכול ,השנה באמת מתה העיקר לא לרדת(תתפלאו עם סגל כמו שלנו זה עוד יהיה אפשרי )בקיצור ייאללה שתיגמר כבר אני מחכה לעונת המלפפונים 06/07 זה הולך להיות חגיגה
ואיך אתה חושב שמוריניו הגיע לשם?בחינם.... ולפני מוריניו לא היה את רובן לא היה את דרוגבה לא היה את מקללה או צ'ך או קרפסו או קול או ברידג' או ג'ונסון...הכסף עשה את צלסי, תחשוב רגע..אם אברמוביץ' לא היה בצלסי..הם היו לוקחים אליפות?בטוח שלא,גם עם מוריניו היה שם ומוריניו בכלל לא היה מגיע לשם.
בדיוק מה שאמרתי. למרות שאני עדיין חושב שגיל מפריז בחשיבות של מוריניו. גם אם אברמוביץ' היה לוקח את מידלסבורו היא הייתה אלופה היום לדעתי. ואתה יודע למה לגאידמק זה יהיה הרבה יותר קל? כי פה אין מישהו שיכול להתחרות איתו. מכבי חיפה עם התקציב שהולך להיות כנראה השני בגודלו בארץ, תהיה רק שליש או רבע מהתקציב שלו. ותסמוך עלי, שגם כל השחקנים של מכבי חיפה ירצו לעבור לבית"ר. בדיוק כמו שקורה במכבי ת"א כדורסל.
מסכים,ובקשר לשאלה למה זרים ירצו לבואו לפה? אמנם זה לא אותו דבר[אבל מצד שני ...תקציב 100 מיליון לעונה אולי זה כן יהיה] אבל שים לב לליגה בערב הסעודית,לבוף באטיסטוטה היירו מוחמד קאלון פפ גורדיולה ועוד משחקים שם. אם גאידמק מתוך 100 מיליון ישקיע 5-7 ב-2 או 3 זרים אפשר להביא תותחים אמיתיים[ברור שלא בקהאם וכאלה אבל גם היום באים אלינו שחקני נבחרות כמו צ'ילה ניגריה וכו..] ועם טוטואנה ואנסומבו שהם זרים מצויינים לליגת העל ועוד רכש ישראלי,וכולנו יודעים שאיך שיציאו לכל שחקן ליגה חוץ מאבי נימני עוד קצת כסף הוא יילך לקבוצה אחרת,עם כל זה בית"ר יכולה להיות בצמרת.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx חח נו, אני מבין אותך בקטע הזה. אבל אל תשכח שכל המאפיה הקטארית מורכבת מזקנים משהו שהגיעו לשם רק בשביל סכומים באמת לא הגיוניים וחוץ-מזה, באירופה, קאטר נחשבת לטובה יותר מישראל מבחינת איכות חיים. בקטאר זה מספיק. לנו יש רמה קצת גבוהה יותר בליגה וזה עשוי להסתיים רע. אגב, מה הסיפור עם שיפו (סקיפו)?
שיפו? ודרך אגב..יש איזה שמות של זרים או ישראלים[חוץ מעידן טל] שעל הכוונת של בית"ר? זה אמור להיות לחם של העיתונאים,בית"ר מקבלת תקציב גדול לרכוש שחקנים ואין אף אחד על הכוונת? שום זר מיוחד?שום ישראלי מיוחד?מוזר קצת לא?
הכל שטויות ושמועות, עכשיו אוחנה יוצא בהצהרה שארקדי הבטיח לו שהוא יישאר המאמן לשנים רבות.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בינתיים מה שרואים מאותו גאידמק זה רק הצהרות מפה עד אנגולה אבל תכל'ס שום דבר בשטח, הפניג'לים ואוחנה עדיין שולטים ביד רמה בקבוצה..
אני שמעתי על עומרי אפק ועידן טל, אבל באמת בשביל שחקנים ישראלים זה מאוחר מדי. הם צריכים ללכת על זרים איכותיים. רק כך הקבוצה תוכל באמת להשתדרג.
"ביהמ"ש המחוזי הרחיב את העיקול על נכסיו של המיליארדר, הכולל עתה גם את זכויות הניהול על בית"ר ועל הפועל י-ם. הצעד הגיע לבקשתו של איש העסקים יוסף טרוים הטוען כי גאידמק חייב לו כ-100 מיליון ש"ח" גאידמק לא יוכל לשמש כמקור כלכלי לבית"ר לפחות כרגע, רק שלא יהיה בלאגן איך אין לי כוח ליפול לבעיות של פירוק שוב... לכתבה מתוך ספורט 5: http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...ArticleID=22864
אל תדבר שטויות לפחות. מה זה זרים דרגה ז'? אני מוכן להתערב שאתה לא ראית משחק אף אחד מהזרים שהוזכרו כמועמדים לבית"ר. אבל מה- בטוח שהם גרועים. מי מתנדב לצטט את ההכרזה הבאה שלי בעוד שמונה חודשים? בית"ר ירושלים כבר העונה תסיים במקומות 1-2
לפחות כרגע אחי זה נראה לא הגיוני, אם כי זה יהיה נחמד, מכבי חיפה- ביתר במאבק על התואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
מכבי חיפה ובית"ר נאבקות על התואר- זה דבר שלא זכור לי שהיה בשנים האחרונות. הלוואי- שתי הקבוצות האהובות עלי בליגת העל (העונה לפחות). נקווה שבעקבות הכישלונות בשנים האחרונות באירופה, וההצרפות של גאידמק שחר גם יפתח את הכיס עוד קצת. יש מצב שהליגה שלנו הופכת לליגה הסקוטית?