בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. BarNasH Member

נו אז איפה אתה רוצה שהוא ישים אותו באמצע? הבדם לא פיזי בגרוש, אתה תאבד את כל המרכז אם תשים שחקן כזה באמצע.
    כדור אחד הוא לא יוכל לשחרר, התפקיד שלו זה באגף אם הוא לא יודע לשחק אותו שילך לשחק טניס.

2. סמואל אטו Member

וזה בסה"כ חצי עונה של גארבג' טיים.
    זה לא מצדיק חוזה כפול ממליקסון.

מליקסון לא מתאים לבית"ר הוא מתאים לקבוצה שמנהלת את עצמה ברמה הרבה יותר גבוהה.

לא אמרתי שהוא מתאים לדינאמו קייב(ושנינו לא נדע אם הוא כן או לא) אבל הדגשתי את העובדה שסקאוטר של קבוצה מהרמה הגבוהה באירופה התרשם שווקא ממנו יותר מכל שאר השחקנים שם.

3. לא מצאתי כינוי Member

הבנתי למה התכונות. אני אישית חשוב שלא צריך להתרגש מזה כי סקאוטרים של הרבה קבוצות מאנגליה ספרד וגרמניה התרשמו מהרבה שחקנים בינוניים(ברוך דגו,משה ביטון,עומר גולן שהוא שחקן טוב אבל בטח שלא ברמה אירופאית) ובסוף לא קרה כלום.
    מליקסון מתאים לקבוצה שבה הוא יוכל לשקם את עצמו,בית"ר זה לא המקום המתאים לו.

4. סמואל אטו Member

הוא לא פיזי בגרוש? שיט.
    בגלל זה הוא נכשל שם מול כפ"ס,אשדוד ונצרת-עילית.

הוא לא פיזי? יש מאמן כושר שיכין לו תכנית אימונים.
    מליקסון הוא פליימייקר לא שחקן אגף אין לא יכולת הגבהה בכלל,אבל כן יש לו ראיית משחק מעולה,מסירות נהדרות וכדרור אדיר.
    רק צריך מאמן נורמאלי.(ד"א במקרה שלו יש אחד כזה בנתניה)

5. BarNasH Member

אם אתה קורה לקאנן מאמן ברמה אז אתה לא מבין בכדורגל, אין ממש עם מי לדבר.

6. סמואל אטו Member

ברוך דגו? שחקן ברמה נמוכה? תעשה טובה, איך עלית על זה? הצמד נגד אייאקס הדליק לך נורה?
    משה ביטון שחקן ברמה גבוהה לליגה הישראלית,איפה שמעת על סקאוטר שהתרשם ממנו?
    עומר גולן שחקן מצויין,אבל אתה באמת מתכוון להשוות בין הסקאוטר של שפילד לזה של דינאמו קייב?

מליקסון לא מתאים לבית"ר זה נכון,אבל לא בגלל שהוא פחות טוב מאחרים בגלל שהוא לא מוערך שם ע"י אף אחד כמעט.

7. לא מצאתי כינוי Member

ברוך דגו בשנתיים האחרונות הוא שחקן בינוני,הסקאוט של נירנבג התרשם ממנו במשחק בעונה החולפת!(שהייתה לו בינונית מאוד)
    משה ביטון שחקן בינוני מאוד,ואני יעמוד במילים שלי גם שנה הבאה שהוא לא יכבוש יותר מ9 שערים. השנה הסקאוטר התרשם ממנו במשחק בינוני מאוד שלו אחרי שבמשך כל העונה הוא כבש 6 שערים!(והסקאוטר של נירנברג התרשם ממנו)
    לגבי דינמו,תאמין לי שעדיף לשחק בשפילד מאשר בדינמו קייב
    ואם אתה קורא לקאנן מאמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אז כבר באמת שאין לי על מה להתווכח איתך..

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/06
  8. סמואל אטו Member

אם זה לא ממש מרשים אותך אז תן לי לתקן מאמן ברמה נורמאלי בשביל מליקסון,עכשיו זה טוב?

9. סמואל אטו Member

עדיף לשחק בליגה השניי באנגליה מאשר באלופה של אוקראינה שמשתתפת באופן קבוע בליגת האלופות,אוקיי.

ואחרי זה אומרים לי שאין עם מי לדבר כי אני קורה לקאנן מאמן ברמה נורמאלית.

10. לא מצאתי כינוי Member

שפילד יונייטד עלתה לפריימרליג.

11. סמואל אטו Member

עוד יותר טוב להיות בשר התותחים של המנצ'סטר יונייטד וצ'לסי זה הרבה יותר מרשים מלהופיע בפני הקבוצות הגדולות של אירופה בליגת האלופות.

שכנעת אותי! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. לא מצאתי כינוי Member

תשאל כל שחקן ממוצע באירופה ובכל מקום,אני מוכן להבטיח לך שהוא יעדיף לשחק בליגה האנגלית מאשר בליגה האוקריאנית(גם אם אתה משחק בליגת האלופות)

13. BarNasH Member

אה אוקי בוא נביא מאמן במיוחד בשביל מליקסון.
    מוזר, בא מאמן פיזיות מיוחד מארסנל לביתר, כל השחקנים של ביתר התחזקו ורק מליקסון נשאר מאחורה!
    פליימיקר? עלק פליימיקר, פליימיקר צריך לדעת להנהיג, צריך ראית משחק, צריך כל הזמן לבוא אל הכדור, לקחת יותר יוזמה על עצמו.
    למליקסון אין אף אחד מהתכונות האלה, מליקסון גם לא ממש שחקן כנף אני בכלל לא תופס ממנו שחקן של כדורגל מקצועי, הוא שחקן של קטרגל שיודע לדרבל, אבל אני באמת לא מוצא אצלו תכונות של כדורגל מקצועי!

יצחקי היה באותו מקום של מליקסון לפני שנתיים, אפילו עם טכניקה פחות טובה, שחקן שאין לו הרבה חוץ מזה.
    אבל הוא שיפר את הסיומת שלו, הוא למד להתמקם, הוא שיפר את משחק הראש שלו, הוא שיפר את המהירות והתחזק מאוד, הוא שיפר את הביעטה שלו.
    ותראה את יצחקי לעומת מליקסון, שחקן שיודע לשחק כמעט כל תפקיד בהתקפה לעומת שחקן שצריך להמציא מערך חדש בשבילו.
    שחקן עם 8 שערים בעונה, לעומת שחקן שבקושי 2 שערים יש לו.

באמת שאין למליקסון מה לחפש בביתר, יש לנו מספיק מביאי כדורים.

14. סמואל אטו Member

אין לו ראיית משחק? אז כנראה שלא ראית את שני השערים מול כפ"ס העונה נכון? וגם לא את השער של שלומי ארביטמן בהפסד המביך 3-1 להפועל בבלומפילד נכון?
    פליימייקר לא צריך לדעת להנהיג,אלא צריך יכולות של פלימייקר שים לב אל תומאס רוזיצ'קי.
    אם אתה לא חושב שהוא שחקן מקצועני אז כנראה שכל הדברים שאתה אומר צריך להילקח בעירבון מוגבל,אבל בעצם את איש כדורגל יותר ברמה הרבה יותר גבוהה משלמה שרף,הסקאוטר של דינאמו קייב,לואיס פרננדס ואלי כהן.

כל השחקנים בבית"ר התחזוק? תצביע על השחקן אחד שהשתפר פיזית בצורה משמעותית.

יצחקי מתופקד בעמדה שמתאימה לו מה החכמה פה?
    מי אמר שצריך להמצי מערך חדש? לא המציאו מערך חדש בשביל קאקא נכון?

15. סמואל אטו Member

טוב אין לי מה להגיד לך אתה צודק.
    עדיף לשחק בליגה השנייה באנגליה(אלייה תחזור שפילד בסיום העונה) מאשר בקבוצה שמייצאת שחקנים ברמה גבוהה לקבוצות ברמה גבוהה בכל אירופה.