בית"ר י-ם: ארדילס הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Melixon 15, ‏18/8/05.

1. robson Member

בינתיים נראה שגאידמק עושה בדיוק מה שכל אוהדי בית"ר רוצים{שזה למען האמת מה שצריך לעשות}..
    אחרי לכתם של המאירים תורו של אוחנה יהיה קרוב מאוד ואת זה הבנו כבר בתגובה של ארקדי אחרי ההפסד למכבי ת"א ביום ראשון כאשר הוא הגדיר את הקבוצה כ"פרווה"..

חוץ מזה אם חוזרים למשחק ביום ראשון למרות שכבר עברו ארבעה ימים אני חייב לומר מה עשה גיא עזורי כל הקיץ חוץ מלחלק אפדרין?..
    הקבוצה שלו שבקה חיים אחרי המאמץ של המחצית הראשונה וזהו אשמתם הבלעדית של המאמן ומאמן הכושר כאשר לקבוצה שלהם אין כושר לתשעים דקות
    ואו לחילופין לא חילקו את הכוחות נכון במשחק..פשוט ביזיון..

2. בית"רי מלידה Member

אחרי ששני המאירים ש "באו מאהבה" ( לכסף! ) , יילכו , אוחנה ייבחן במבחן התוצאה בלבד - כמה הפסדים והוא בחוץ, ועם מה שהכלומניק הזה "בנה" אי אפשר לנצח !

3. נדב מיכאלי Member

אני אומר בסה"כ שיהיה טוב (אם לא העונה הבאה אז בעוד שנתיים ) ,כי הבעיות של בית"ר והסיבות לאי הצלחתה של בית"ר בשנים האחרונות היו :
    הנהלה שמורכבת מאנשים חסרי ניסיון (אותם אנשים שמחתימים את עטיה לשלוש שנים רק בגלל שהוא הבקיע נגדם גול,אותם אנשים שמחתימים את אוחנה לשלוש שנים רק בגלל השם שלו)
    המנכ"ל -אברם לוי,יש לו ניסיון ,אבל הוא כבר לא מבדיל בין טוב לרע,בין מותר לבין אסור
    מאמן כושל (לצורך העניין לא רק אוחנה).
    אין סקאוט ,אין מחיר קבוע לכרטיסים וכו' .
    עכשיו כשארקדי מגיע זה באמת ניראה שדברים עומדים להשתנות .בגלל זה אני אופטימי לגבי השנה הבא בעיקר.

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוקדש להרצליה - עוד תצוגה נהדרת של ילד הפלא ליאור אסולין, הילד שלא יצא מנבדל...

התגובה של אוחנה אחרי המשחק הרגה אותי סופית. "אין מה לעשות, היה ברור שמכבי תתפרץ מתישהו" - ברור שאין מה לעשות, אלי! למה בכלל עלינו למגרש??

תתפטר!!

5. ozi Member

עכשיו תגידו לי משהו- עם כל הרעש שעשו אוהדי בית"ר בקשר להעברת המשחק ברמת גן, איך זה שבסוף הגיעו רק 12 אלף אוהדים למשחק בטדי? וזה עוד אחרי שגאידמק רכש את הקבוצה.
    לדרבי בגביע הטוטו הגיעה כמעט אותה הכמות.
    יכול להיות שהאוהדים של בית"ר ירושלים מתחילים להתמעט?

6. בית"רי מלידה Member

OZI ,

אוהדי בית"ר הם לא מליונרים מצפון ת"א, ולא מטומטמים לשלם למאיר 132 שקל על כרטיס .

לפחות אצלנו לא מצלצלים הביתה למנויים , ואומרים להם " שלום, מדברים ממכה-בי ת"א , למה אתה לא בא למרות שקנית מנוי? " http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. ozi Member

אני בטוח ש-132 שקל זה המחיר הכי גבוה שדרשו בקופות על כרטיס. בטוח שהיו גם כרטיסים במחצית מהמחיר הזה. וחוץ מזה, עד כמה שידוע לי עכשיו לא משלמים למאיר את הכסף על הכרטיס, אלא לארקדי. הוא לא מתכנן לעשות משהו בקשר למחירים האלו?

8. בית"רי מלידה Member

132 היה למבוגר ונוער 67 .

ארקדי ישב עם הכי שרופים במזרחי למעלה , איפה שולר יושב תמיד ( אני במערבי בכלל, עם הזקנים...)

מספרים שהוא אפילו קנה פחית קולה ולחמניה עם נקניקיה לבחור צעיר שנתקע בלי כסף.

מתי לוני ישב בשער 11? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/05
  9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גאה בשכן שלי!

10. בית"רי מלידה Member

יונתן, אתה גר באור עקיבא?

11. ozi Member

אני שאלתי לגבי המחירים. אם הוא הבעלים החדשים אז הוא קובע אותם. ואם הוא כזה מיליארדר אז לא תזיק קצת הנחה או אפילו הרבה הנחה. וחוץ מזה- בטוח שליציעים יותר נידחים באצטדיון היה עולה פחות הכרטיס, לא?

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"רי, אני גר בקיסריה. כמה מטרים מביתו של ארקדי.

13. בית"רי מלידה Member

אני מאמין שארקדי יוריד את המבוגר לטיזור ה 70 - 80 , ואת הנוער ל 35 , ויפיץ לפחות 3000 נוער לכל משחק למזרחי ועוד 1000 למערבי

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/05
  14. בית"רי מלידה Member

מצויין - תוכל לראות שבוע הבא משלחת של אוהדים מביאה לו הביתה זר פרחים ענק!

15. robson Member

קודם כל הוא עדיין לא הבעלים, אומנם הייתה לחיצת יד אבל אין עדיין חתימה בין הצדדים, רק עוד כמה ימים תהיה..
    דבר שני אני בטוח שלגאידמק יש יועצים שיסבירו לו ש132 ש"ח על כרטיס למבוגר הוא מחיר מופרז כאשר מכבי חיפה לדוגמא לוקחת 80 ש"ח..